If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно моята личност много те вълнува.Аз пък не се интересувам от твоята. Нито пък от нечия друга.Интересувам се само от интересни мнения. За жалост са все по-малко.
И за протокола не съм на бюджетна издръжка.Съпругата ми е учителка и е на бюджетна издръжка. Но не е държавен служител.
Не искам да те лаская, но на фона на повечето участници в беседата тази вечер ми е приятно да си пиша с теб, даже да няма голям смисъл от това...
Това не трябваше да му го казваш, че Адрола ще се депресира...
Нали покани колегата да спи безвъзмездно в бургаската му резиденция, и то съвсем безвъзмездно, а сега ще се окаже, че и той е синекурец, като мен...
Ами, аз и теб ще те поканя, няма проблем, щом си ми колега в инвестора.
Ще ми се някой да обясни и накъде е обърната стената от стъклени тухли. В никое друго помещение не я виждам. Може да е към спалнята, ама тогава тая спалня има две врати - втората да не е изхода на апартамента? Абе не го разбирам . Абстрактно
изобщо не знам, сякаш гледах 2 или 3 недвижимости
надушва ги бъртрам сгодните обяви, спор няма
едната част прилича на магазин
в другята мернах спалня
набито око има бъртрам
добре, че не е взел занаята на майк си
Ще ми се някой да обясни и накъде е обърната стената от стъклени тухли. В никое друго помещение не я виждам. Може да е към спалнята, ама тогава тая спалня има две врати - втората да не е изхода на апартамента? Абе не го разбирам . Абстрактно
Нали покани колегата да спи безвъзмездно в бургаската му резиденция, и то съвсем безвъзмездно, а сега ще се окаже, че и той е синекурец, като мен...
Явно моята личност много те вълнува.Аз пък не се интересувам от твоята. Нито пък от нечия друга.Интересувам се само от интересни мнения. За жалост са все по-малко.
И за протокола не съм на бюджетна издръжка.Съпругата ми е учителка и е на бюджетна издръжка. Но не е държавен служител.
няма сми в това, което пишеш, защото mirodes и семейството му са на бюджетна издръжка (общински или държавен все тая)
Шегувкам се колега.
Ама ти написа толкова много плюсове и никакви минуси и ми стана интересно къде е това място. Къде са тези плажове или е Варна или Бургас? Други подобни места с плажове няма (ако не броим обществените басейни с тъмно зелени граждани)!
Е кой е казал, че са морски плажове?Аз и в момента почивам на хотел с подобни плажове.
А тъмнозелени не ходят на тия плажове. Щото ако отидат и останалите посетители спират да ходят.
Стига с тия опорки как в провинцията тъмнозелените били превзели всичко. Не че ги няма ,,ама си ходят на точно определени места.
Не давай повече инфо на завистливи калинки, които се хранят с държавна пара, но искат да затрият държавата. Кажи им, че няма живот извън четирите града, освен в Радомир.
няма сми в това, което пишеш, защото mirodes и семейството му са на бюджетна издръжка (общински или държавен все тая)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Прочете ли какво съм написал относно живота в града,в който живея?Посочи конкретни неща ,които липсват. С аргументи, а не щом не бил Пловдив, значи не струвал.
Шегувкам се колега.
Ама ти написа толкова много плюсове и никакви минуси и ми стана интересно къде е това място. Къде са тези плажове или е Варна или Бургас? Други подобни места с плажове няма (ако не броим обществените басейни с тъмно зелени граждани)!
Коментар