If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тва се иска. И аз като Купата. Имот в безлюден район без навлеци и първенюта. Аз не купувам имота заради Албена, алчните винаги ще си платят сметката един ден. Смяна на собственост и още по-зле. Плажа и гледката ми е важна. Там е туризма, а не в псевдолукса движен от алчност и липса на визия. Доктор съм, но туризма не лежи на добри основи в Бг. Кой ли го еве. Целта на собствениците е друга.
На мен също ми харесва така- не е лудница и винаги имаш свободни шезлонги на басейните и на плажа, въпросът е до колко е добре за " бизнеса"( но това е естествения подбор- или ще се научат как се прави туризъм така че туриста да си оставя парите с удоволствие и да идва пак или ще губят все повече туристи за сметка на Гърция и Турция) .Като друг плюс мога да добавя ескалаторите от парковата зона към плажа и спортните площадки.
Варна я остави,ами като почнат да падат дирижаблите зад океана и настане сериозната паника,тук спада ще е много тежък и непоносим бих казал за крехката психика на повечето повдигачи !
Тоя Банскалията го пиши бегал.Останалите ще минат на терапия, я алкохолна,я друга
Ще се "родят" и няколко нови банскалийчета
Свършиха парите за Варна,вече стана така не съм толкова богат че да имам пари за БГ Черноморието .
Тунис,Египет,за по едни 1000 лева и така.. плащаш и забравяш,а това да ходиш и дай пари за чадър,дай за шезлонг,дай за колата,дай за ядене ,това е безумие
Сделките с имоти намаляват четвърто тримесечие: този път с 15% и поголовно В София спадът се задържа на 12%, но 94% от покупките през периода април - юни са с ипотека
Приказката свърши
След някой месец от камилчета няма да остане никой тук !
А ако има някой да се е изненадал ,определено е оня брокеразин който през час пускаше,че ипотеките били 10% ,но май и сам не си вярваше
Естествено,че само и единствено ипотеките могат да надуят такъв огромен балон в БГ.Без тях разтеж няма как да има никакъв !
От месеци пускаме данни/факти и статистки какво ,кога и как ще стане !
И виждаме,че става абсолютно точно същото.Просто има лаг
И ако някой пишман повдигач все още не е разбрал след толкова месеци,това е само началото и предстои много тежка катастрофа в НИ и масово клане на добитък !!!
И аз съм в Албена в момента. Има доста какво да се желае, но да кажа и нещо позитивно- нямаш метална мрежа преграждаща плажа през пясъка до морето като на златните, въпреки, че всяка стая в хотелите включва чадър и 2 шезлонга имаш и достатъчно големи свободни зони. Иначе курорта е полупразен въпреки, че се води активен сезон.
Тва се иска. И аз като Купата. Имот в безлюден район без навлеци и първенюта. Аз не купувам имота заради Албена, алчните винаги ще си платят сметката един ден. Смяна на собственост и още по-зле. Плажа и гледката ми е важна. Там е туризма, а не в псевдолукса движен от алчност и липса на визия. Доктор съм, но туризма не лежи на добри основи в Бг. Кой ли го еве. Целта на собствениците е друга.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
И аз съм в Албена в момента. Има доста какво да се желае, но да кажа и нещо позитивно- нямаш метална мрежа преграждаща плажа през пясъка до морето като на златните, въпреки, че всяка стая в хотелите включва чадър и 2 шезлонга имаш и достатъчно големи свободни зони. Иначе курорта е полупразен въпреки, че се води активен сезон.
Един юнак bcon ни обясняваше до онзи ден как куцо и сакато напускали заведенията в София, че да ходят да се напечелят яко през сезона на морето. После същите сигурно имоти ще кълват....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сделките с имоти намаляват четвърто тримесечие: този път с 15% и поголовно В София спадът се задържа на 12%, но 94% от покупките през периода април - юни са с ипотека
Я вижте заглавието само...
Поголовен спад пишат хората...!!!
Не в грешка ...кой има толкова пари че да купува без кредит ??
Хората,с много пари купуват в Дубай,Гърция,Австрия,Германия и т.н.
Каврък продажбите и по време на Ковида бяха намаляли после бяха намаляли и предишното тримесечие но цените даже вървят нагоре
94% с ипотеки нищо добро не вещае за очакванията ти
И преди ти го писах само висока безработица може да срути пазара до нивата дето сънуваш
Изтрезняването застигна и Албенци. Уйдисах на малкия и резервирах 3 дена - 600 кинта на ден 5* на 1 ва линия, закуска и вечеря. Хотелът полупразен, курорта също, някои заведения изобщо не са отворили.
Цени
На обяд пилешко филе (риба нема) с черен ориз 27 кинта, леб нема (???!!!) наложи се да се поръча пица - 15 кинта, бургер с тъко филе 25 кинта, бира 7 кинта, другите не ги помня. Паркинг 20 кинта, комплект чадър и 2 шезлонга 27 кинта. Надуваем батут 15 мин, 10 лв.
Морето фрашкано с всякаква гад, умрели мравки, водорасли, тук таме малко найлон, водата мътна и мазна.
За тия паре в Турция получаваш.
Кристално чисто море.
Храна, коктейли, плодове - поднесено директно на плажа.
Мн по хубава храна, вкл и фрешове от нар.
Прясна риба.
Шезлонги и чадъри на полупразен плаж (тук се полага само 2 шез и 1 чадър зс стая).
+ още, но ме мързи да пиша.
Определено и аз съм изненадан от тези цифри, може да е техническа грешка?
Я вижте заглавието само...
Поголовен спад пишат хората...!!!
Не в грешка ...кой има толкова пари че да купува без кредит ??
Хората,с много пари купуват в Дубай,Гърция,Австрия,Германия и т.н.
Те хората имат ама не са им за подаряване както се надяват кибиците
Да. Да отговоря и на Трайчо - Трайчо, 50% не е надценка, това е актив и ако бяхме държава от ЕЗ и Шенген и с политика и икономика поне като Чехия свет щеше да ти се завие. Това в момента е евтиния и то заради липсата на горепосочените условия. Държава с такава природа и на кръстопът щеше да е по-скъпа на имотите от провалилия се вече Запад. Кой ви учи, не сте свидетели на социализма, дюв Демокрацията растяхте, а сега не виждате огромните негативи на Запада. Нито Русия е опция, нито Запада, за поне 30 години свърши тая. Това са цикли и вие се опомняте неориентирани все още в това което се случва. Да. Има риск, България може никога да не стане демократична държава, с демокрацията се свърши, но даже част от Турция да стане имоти евтини нема да има.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Тъй е, като уйдисваме на чаветата......
п.с бас държа, че и малкото излъгали се, няма да повторят вече....
Е то на кого да уйдисваме?
Мои приятели постепенно окапаха с годините да ходят в Албена, на някой му омръзва, на друг децата са постоянно нахапани от комари, остават румънците и организирани западняци.
Коментар