Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Айде честито. Гълбите от ЕЦБ вдигнаха само с 25 пункта. Имат най-много още две качвания на лихвата и после пауза. Лагард иска координирано оттегляне на фискалната подкрепа за не се налага повече вдигане на лихвата и лоши последици. Лихвите в България ще нарастват все по бавно и по бавно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4059117[/ATTACH]
Абсолютно не
П.с след 2 дена ктб гръмна.
Коментар
-
Между другото бамките ще ядат хоя, Кзк излезе с решение, че банките нямат право да ограничават преводите към крипто защото това противоречи на закона за конкуренцията, дори са представили промени в законите, които предвиждат санкции за самозабравилите се банкстери. На зло кучИ, зъл прът.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Алианц те пазят от собствената ти тъпотия.
П.с някои държави пък направо чупят тъпомера, като ограничават преводите към криптоборси (щото са загрижени за теб) но нЕмат нищо протиФ да си арчиш мангизите за тревичка (примерно Нидерландия)Last edited by better; 04.05.2023, 16:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И да падне все тая, туулите от 30 год са в доларес или евраци.
И аз през 2011 си мислех да изтегля кредит в лева и ако падне борда да го изплатя с 2-3 заплати, но моя приятел банкерчето ме посъветва да изтегля по-евтин кредит в евро защото ако борда падне и кредита ми е в лева, то банката няма да падне по-гръб и ще ми превалутира кредита в друга валута.
Не знам сега как е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
То ако падне борда и лева, честито на левовите кредитополучатели. Имотите пак ще ги смятаме в милиони лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз съм правил, и миналата година и сега като затворих фирмата, нямаше проблеми освен, че се опитаха да ме очукат с такси и трябваше да се разправям. Ма как ще ми спрат плащане бе, ти добре ли си ?
Предполагам , че по някое време ше има някакво разследване на банки , но няма да е за спряни преводи а за картел за таксите.
П.с има и по-смотани от американските. Примерно някакви европейски откачалки, дет ти затварят сметката, само затова, че си направил превод към друга банка и то от същата държава. Wtf.Last edited by better; 04.05.2023, 16:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Бъртрамчо,
ако ти бях слушал сладките приказки преди две години и един месец, щях да имам един апартамент по-малко. Сега резултата ми е-неслушал и не вярвал на Бертрам в последните години, един апарт повече. Това е.
П.с следващия път предупреждавай, като качваш снимки, ако обичаш. Има хора със слаби стомаси.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Който има малко свободно време би могъл да се запознае с един от докладите на "In Gold We Trust". Има интересни сравнителни графики, включително такива за инфлацията, актуално към Март, 2023г.
https://ingoldwetrust.report/download/25315/
Иначе годишния им доклад за златото ще бъде обявен след 20 дни, но него ще го постна в другата тема като излезне.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеПоевтиняват, ли имотите ? Не. Покачват се цените им. Ето :
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 128058 euro
Средна цена на кв.м: 1840 euro.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеПоевтиняват, ли имотите ? Не. Покачват се цените им. Ето :
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 128058 euro
Средна цена на кв.м: 1840 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тази информация от къде е? Досега не съм намерил нищо по темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Индексацията за която говориш се прави на седмична базата, така че баланса да отговаря на актуалното състояние на резервите. Не се притеснявай.
Коментар
Коментар