If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам дали е от нашите, може да е понижител от някой немски форум примерно, който разбирайки, че е изпуснал годините след 2017та и виждайки новите нива се е подготвил да извърши грях, чрез самоубийство.
Тия от немските, двама знаех, ама ловеца на индийки, май вече е сторил греха. Чакаме другия...
Този на картинката, да не е от нашите познати понижители, да е облякал костюма и сложил вратовръзката, щото петрогъзчо му казал паролата "има 50%спад" и той като хукнал за реална сделка, ето му реакцията след изненадата
Не знам дали е от нашите, може да е понижител от някой немски форум примерно, който разбирайки, че е изпуснал годините след 2017та и виждайки новите нива се е подготвил да извърши грях, чрез самоубийство.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
На мен друга ми беше идеята за Слънчака и нямах предвид теб.
Щото ако бях ерген и то финансово състоятелен щях да съм на Слънчака и да съм female body inspector,а не да плюя във форума по България и българите.
За семейни естествено други са по подходящи дестинации.
Нека да го напиша така ... по-меко разбира се това е и строго индивидуално. На Слънчака може да си направиш физическо-пиянски кеф , но по моите критерии като ерген едва ли бих срещнал жена си на такова място. Жена отишла да ползва Слънчаска мъжетърсачка не е мой тип....Не е мястото и поведението , което би ми паснало за семейство....
Отново при всеки е различно.... както и при имотите за всяка тула си има пътници....
Няма за какво. Стара история. Пуснах линка вместо да обяснявам дълго защо Черно море / Слънчака съвсем/ не се вписва в очакванията ми за морска почивка. Търся съвсем друга емоция, изживяване и неща.....
Иначе да жена ми пише добре , а в семейството ни винаги е имало само ние. Е основните решения са 90% мои , но са със семейни приоритети ...
И да не кажеш офтопик.... Не е защото подхода към имотите ми е същият като към почивките....Индийският океан е Гоцето :-)
На мен друга ми беше идеята за Слънчака и нямах предвид теб.
Щото ако бях ерген и то финансово състоятелен щях да съм на Слънчака и да съм female body inspector,а не да плюя във форума по България и българите.
За семейни естествено други са по подходящи дестинации.
Обаче къде е втората част от урока? Дъното е ударено или скоро, а след него пак нагоре нагоре за десетилетия? Или не? Или парите на американите ще свършат, и скритите под дюшека и в буркани долари ще ви направят милионери? Или ще пуснат печатницата пак?
Втората част от урока е само за тези дето могат да видят голямата картинка - Тези дето са се огледали само в малък фрагмент от времето пак ще останат изненадани
Сега като погледнат как изглежда графиката за по голям период от време и им иде да си откинат главите
Поздравления. И за добре написаното описание и най-вече, щото пише"ние",а не "аз".Значи ти има уважението като водещ в двойката. Което е най-важното за хармонията в едно семейство.
Няма за какво. Стара история. Пуснах линка вместо да обяснявам дълго защо Черно море / Слънчака съвсем/ не се вписва в очакванията ми за морска почивка. Търся съвсем друга емоция, изживяване и неща.....
Иначе да жена ми пише добре , а в семейството ни винаги е имало само ние. Е основните решения са 90% мои , но са със семейни приоритети ...
И да не кажеш офтопик.... Не е защото подхода към имотите ми е същият като към почивките....Индийският океан е Гоцето :-)
Обаче къде е втората част от урока? Дъното е ударено или скоро, а след него пак нагоре нагоре за десетилетия? Или не? Или парите на американите ще свършат, и скритите под дюшека и в буркани долари ще ви направят милионери? Или ще пуснат печатницата пак?
Броят на наличните за наемане жилища в Обединеното кралство е спаднал до 14-годишно дъно, засилвайки натиска върху наемателите, конкуриращи се да намерят достъпно място за живеене, показва нов анализ
Питам се: Ако днес това се случва там, утре къде може да се случи?
За съжаление ще трябва да поднеса още ЛОШИ НОВИНИ. (все някой трябва да има кураж да ги поднася)
Та...освен, че цените на имотите се покачват устремно успоредно с тяха се покачват и данъците, таксите, комисионите и другите разходи по придобиване на имот. (тук не влкючвам разходи за ремонт и обзавеждане). Процентите на общините, нотариусите и разните банкови такси са доста нагоре и върху новите по-високи цени на имотите понякога са доста респектиращи суми. Освен това и новите ипотечни кредити също са с малко по-висока лихва, това също отделно натоварва крайната цена.
Всичко на всичко, всички по веригата по придобиване на имот са поскъпнали, както разбира се и самите имоти. В крайна сметка достигаме до прекършване на възможността и волята за придобиване на имот и примирение/присъединяване към групата от за които изборът е ограничен до: 1.Наем или 2.Споделяне на жилище с при родител.
Съжалявам за лошите новини, но това е. Каквото-такова. Ако щете.
Съпротивата срещу Негово Величество пазара, води само до фрустрация, стрес и натрупване на психически проблеми.
Магарешки рев и мятане на къчове са нормална реакция срещу несгодите поднесени от НВ пазара след всяко ново по-високо ниво. Жалките опити за обиди срещу вестителя на новините, няма да помогнат в борбата за понижение на цените.
за модераторите: Трийте, няма проблем. Вашите действия водят не до изтриване на самите ФАКТИ или НОВИНИ, а само до информационно затъмнение на понижителите, вследствие на което те са подложени на още по-големи загуби, стрес и фрустрация. (ефект на щраусовата глава в пясъка) Триенето на коментари е като изгарянето на книги които фашистките галфони са унищожили като литература, вместо да четат и се просвещават.
Да. А това е моетотип не конкретно място.... Само още няколко години децата да пораснат....
Описание от жена ми. от преди 15 години.... https://poblizo.com/?p=5222&cpage=1
Поздравления. И за добре написаното описание и най-вече, щото пише"ние",а не "аз".Значи ти има уважението като водещ в двойката. Което е най-важното за хармонията в едно семейство.
Най -новите данни от сряда показват още от същото и въпреки уверенията на някои пишман повдигачи в темата и клоуни като шестака,няма напечатани 5 трилиона,няма увеличение на оборите ,няма и да има
Баланса на най-важната "банка" в света продължава да се свива и е на най-ниското ниво от 2 год !
Колко финансово неграмотен и ниско интелигентен трябва да си,за да живееш в делюзията ,че нещо щяло да поскъпва,още повече в някво гето на майната си ??!!
Ще си научите вие урока,но насила
ХЕ хе, ти да не мислиш че повдигачите знаят какво е баланс.
Случват се такива неща , аз ще сменям наемател скоро / свършва договора на един телефонист/ и ще видим как е пазара. Иначе актуализирах наемите и се приеха новите нива....Няма как всичко поскъпна
И англичанката приключи, дипломира се и си замина, любезно канейки ме ако замръкна в Лондон да и звънна. Сега ще боядисвам и айде с новите наемни нива.
Нищо. И този Септември ще бъде Май. И така докато 70 годишните юбиляри най накрая купят в обновената (сигурен съм в това) по това време топ локация Ботунец.
Коментар