IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахаха, ама тези същите, освен, че не върнаха драхмата в Гърция, мислиш ли, че подобни понижители, могат да разклатят валутния борд? Представяш ли си каква лична драма ще настъпи за тях, ако държавата ни успее да приеме еврото? Това означава, че кавръковата справка ще продължи да лети в невиждани висоти и ще стане, като в Берлин.
    при всички случаи, който държи пари "на добра лихва" /термина не е мой, само съм го заел/
    още дълги години ще гледа разгневен и рошав накавръковата справка
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и на мен ми направи впечатление, че като не можаха да бутнат имотиту
      отидоха да клатят борда, но то не било борда а най ми било на борда дисагите
      Колеги, или се шегувате или се заяждате? Мисля, че никой от тук пишещите не би искал да се случи нещо с борда или курса на лев/евро. От къде ви идват такива мисли?

Коментар

Хахаха, ама тези същите, освен, че не върнаха драхмата в Гърция, мислиш ли, че подобни понижители, могат да разклатят валутния борд? Представяш ли си каква лична драма ще настъпи за тях, ако държавата ни успее да приеме еврото? Това означава, че кавръковата справка ще продължи да лети в невиждани висоти и ще стане, като в Берлин.

Коментар

Остави го борда, клатенето идва от зад Океана ,Стара традиция.
          Имало една пеперудка която силно размахала с крилца...това се случило в добрата стара Америка,само че това махане се пренесло като ураган из Европата

Коментар

Много ме зарадва новата опорка понижителна, кавръковата справка гонеща 1850€ и упорито не спадаща, така им обърква мозъчните клетки, че те изначално не са подготвени за този сценарий и се втурнаха вкупом да събарят валутния борд. Най извезаните и недоволни от тях, упорито се взират в отчетите на БНБ, как мислиш, дали тези личности имат стабилна психика? Техни предци или може би същите полуидиоти, преди 10г., упорито фалираха Гърция, само, че, освен, че не успяха да я фалират, нито един от тях не се похвали с покупка там. През посочения период, куп познати изкупи Паралия Офриниу.
            препоръка е

Коментар

Много ме зарадва новата опорка понижителна, кавръковата справка гонеща 1850€ и упорито не спадаща, така им обърква мозъчните клетки, че те изначално не са подготвени за този сценарий и се втурнаха вкупом да събарят валутния борд. Най извезаните и недоволни от тях, упорито се взират в отчетите на БНБ, как мислиш, дали тези личности имат стабилна психика? Техни предци или може би същите полуидиоти, преди 10г., упорито фалираха Гърция, само, че, освен, че не успяха да я фалират, нито един от тях не се похвали с покупка там. През посочения период, куп познати изкупи Паралия Офриниу.
              В справката обаче има един тренд който също упорито растеПознай кой

Коментар

• Много ме зарадва новата опорка понижителна, кавръковата справка гонеща 1850€ и упорито не спадаща, така им обърква мозъчните клетки, че те изначално не са подготвени за този сценарий и се втурнаха вкупом да събарят валутния борд. Най извезаните и недоволни от тях, упорито се взират в отчетите на БНБ, как мислиш, дали тези личности имат стабилна психика? Техни предци или може би същите полуидиоти, преди 10г., упорито фалираха Гърция, само, че, освен, че не успяха да я фалират, нито един от тях не се похвали с покупка там. През посочения период, куп познати изкупи Паралия Офриниу.
                Last edited by Bailor; 04.05.2023, 23:13.

Коментар

ще оставят тази задача на инфлацията
                  https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...zabavi-tempoto

ЕЦБ обещава да предприеме повече затягания, след като забави темпото Кристин Лагард: Имаме още много работа за вършене и няма да правим пауза. Това е пределно ясно.

Имаме още много работа за вършене и няма да правим пауза", заяви председателят Кристин Лагард на пресконференция. "Това е пределно ясно."
                  Тя определи решението от четвъртък като "почти единодушно", като някои от колегите ѝ бяха за по-голямо повишение.

След като лихвените проценти достигнат своя връх, ЕЦБ не е дала конкретни насоки за това колко дълго ще се задържат там.
                  "Тук не поемам никакъв ангажимент за намаляване на лихвените проценти в даден момент", каза Лагард
                  Last edited by nkavrakov1982; 04.05.2023, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Най- големият проблем в момента е инфлацията . Първо че е двойна , но най -важно е че никой не се бори с нея . Сега се пренесе върху цялата икономика вкл . услуги и зацикли .

.https://profit.bg/imoti/razhodite-za...lona-i-madrid/

Вижда се че още 2021 сме били извън релсите . Не ми се мисли как ще се режат заплати и пенсии с по 20 -30 % .
                    Какво рязане? КНСБ днес се изакаха че искат да ги вдигат? Ма понеже очевидно няма откъде първо натискат да се вдигнат данъците

Коментар

Тя, инфлацията си изпълнява задачата доста добре през цялата 22-ра, ама имаше "професори", които през това време се радваха на дефлация, щото те явно стоки от малката кошница не са потребявали, а като видни прУфесори, са пазарували само суровини от порядъка на стотици тонове дървен материал и метали примерно. Какъв колосален бизнес нюх и мащаби на търговията за един бг преподавател!!!

Коментар

И на мен не ми се мисли, щото просто няма да ги режат
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Вижда се че още 2021 сме били извън релсите . Не ми се мисли как ще се режат заплати и пенсии с по 20 -30 % .
                          И на мен не ми се мисли, щото просто няма да ги режат

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                            https://www.investor.bg/a/539-banki-...lena-ikonomika

Айде банките официално обърнаха палачинката

Ще пострада рентабилността, банките ще се насочат към по-безрискови клиенти, ще се забави кредитирането", очаква Ягодин. Той обясни, че това се случва при „изчезваща ликвидност“, но при кредитирането има добър буфер, след като има 20 млрд. евро превишение на депозитната база над кредитите.
                            Най- големият проблем в момента е инфлацията . Първо че е двойна , но най -важно е че никой не се бори с нея . Сега се пренесе върху цялата икономика вкл . услуги и зацикли .

Last edited by RUBLA; 04.05.2023, 23:35. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

• Какво Ви бъркат в България лихвите на ЕЦБ ? Освен ако не преценявате , че ЕЦБ като вдигне лихвите ше намалее инфлацията в ЕЗ а в България ше си е на самотек и накрая покупателната способност на лева ше е толкова ниска , че ше трябва да сменят фиксирания курс към еврото. Ако ни пуснат в ЕЗ курса ше бъде преизислен със сигурност, но нам мен ми се струва , че може да се случи доста по-рано при тази разлика в инфлациите. На всичкото отгоре КНСБ днес нещо смърдели за вдигане на корпооративните данъци и данък дивидент. Ми вдигайте бе. Направете я тази инфлация 1000%, после си бройте нулите като при Виденов
                              Last edited by segato; 04.05.2023, 22:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Какъв е проблема да си вкараш сам определената сума във фонд? Отиваш при някой инвестиционен посредник, няма капани, няма срокове и дяволии, плащаш комисионната и толкова. Що ти е да се занимаваш с банки, те винаги ще те одерат с 5 пъти по-голяма такса.
                                Има разни проблеми, но не ми е това тезата. Тезата ми е че повечето пари по фондовете са именно през банки, най-малкото благодарение на маркетинга им. И другото предимство на банките е че имат известна преносимост на актива, могат да ти отпуснат кредит срещу актив който е при тях на добри условия. Това го има и по някои брокери в чужбина но счетоводно да вземеш заем от там и да доказваш произход е много тегаво, не мисля че частно лице може да се справи.

Коментар

Working...
                                X