If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Локацията е хубава, но не искам да я пиша за всички. Блокът е от 1989 г., чист, поддържан, покривът е ремонтиран скоро и аз платих несъбраните 700 лв през 2017 г,
Най-много да ти свалят 10-20 000 евро, т.е. да го купиш за 130 000 евро.
Навремето канихме много гости за нов апартамент, и всички много го харесваха и завиждаха, че е голямо, ремонтирано и наредено. От тогава изминаха 33 г., а ние сме осъвременили и променили интериора,
Пуснат ли е за продан, или още се чудят дали да го обявяват? Ако работят личните, ако може да ми дадеш повечко подробности, понеже преди не работиха. За това което споделяш, цената е много добра - голяма реална квадратура + добра локация. Това, че вътре е за ремонт не ме притеснява толкова, имам си и сега хубав апарт, където живея. Просто мисля в перспектива, и че ще ми трябва разширение в бъдеще.
От дълго време само чета и не коментирам, защото нищо ново не се казва по темата и само се разтягат локуми. Продължавам да съм на мнението, че добрите имоти с хубава локация, качествено строителство и добър търговски вид, ще продължат да държат цена. Надценените имоти ще се коригират, а строителите, които не са с голям финансов ресурс и разчитат на кредитиране, също ще са готови на компромис. Който има пари и иска имот за живеене ще купи така или иначе. Който иска да купи за инвестиция, ще чака добра сделка. А който само си намира на приказка, ще продължава да сънува имотни крахове и банкови сривове.
Нали ви преподадох урока,че тогава лихвите на бяха 5.50%,доходността по облигациите не бяха на 20г рекорди и най-голяма инверсия изобщо някога между краткосрочни/дългосрочни облигации не съществуваше !
С две думи,общото между 2020 и 2023 е само това ,че са години
Коментар