Първоначално изпратено от manyyy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Не физическа сигурност а IT Security. почват на 3-4К, след това 4-5K и нагоре за нашите ширини, зависи от уменията и опита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те на охранителите дават малко пари.
Един приятел работи в СОТ и едвам на него му стигат, няма пари да глези някоя булка.
Един комшия е мебелист, въпреки, че е много сръчен ( и ми направи някой монтажи без да се пазари, за малко пари), също едва ли взема над 2000 лв чисто.
Коментар
-
Всякакви От Security и SW Dev. до товаро-разтоварачи,
Един приятел работи в СОТ и едвам на него му стигат, няма пари да глези някоя булка.
Един комшия е мебелист, въпреки, че е много сръчен ( и ми направи някой монтажи без да се пазари, за малко пари), също едва ли взема над 2000 лв чисто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Заплатите са бясно нагоре. Кавръков от къде ги изкопава тия неща не знам. По 20% нагоре заплати вече. Аз тоя месец ще предоговарям за 40% нагоре цени и даже ме сърби да искам повече щото един път се е паднало да обвинявам някой друг че ми с**л в гащите. Големите корпорации се къпят в пари от надутите цени на акциите и бондовете. Джънк бондове по 3% доходност се купуват като топъл хляб, ако имат работа и търсене те ще са глупави да не наемат хора или изпълнители да произведът нещо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не одобрявам абсолютно всичко да е набито в имоти. Търся някакъв баланс. 20% макс от цялото имущество.
Освен това цената на този апартамент беше разумна, не надута двойно както дефакто всички оферти в момента.
Сори, но да дам 1800 Евро на зелено във Вадите (или 3000 в Изток) за мен не е инвестиция, а глупост.
Коментар
-
Тези HR-ки за какви позиции набират хора?
Наистина отговорът на Кавръчето е предварително написан и се използва за много подобни отговори. Тези институции така работят и не приемат чуждото мнение на гражданите.
Коментар
-
Джони го харесвам, знам мнението му за жените и какво харесва и го чувствам като приятел. Но има богато въображение и послъгва,
Въпреки това е умен и е учил. То личи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Извинявай ,че ще те попитам отново ,но след като този в Иван Вазов ,не е бил за лично ползване защо изобщо си го купил след като не одобряваш инвестицията в имоти ?!
Освен това цената на този апартамент беше разумна, не надута двойно както дефакто всички оферти в момента.
Сори, но да дам 1800 Евро на зелено във Вадите (или 3000 в Изток) за мен не е инвестиция, а глупост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Купеното ми стига, в Южния вече не търся. Там търсех за лично ползване, докато все още имах планове да остана в БГ.
В момента 1 мой + 1 наследствен (потенциално, пак Вазов) + 2 гаража + 3 къщи в Балкана + куп парцели (ставащи и неставащи) пак там + ниви около Севлиево...Това са ми имотите и не виждам причина и нужда да купувам повече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Очароветелно е как се правите, че вярвате на Джонката
Все пак, това е мечешка услуга, така подхранвате патологиите му (вместо да се лекува).
Въпреки това е умен и е учил. То личи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Очароветелно е как се правите, че вярвате на Джонката
Все пак, това е мечешка услуга, така подхранвате патологиите му (вместо да се лекува).
Коментар
-
Джони, разбирам какво пишеш, но защо ти купи апартамент в Иван Вазов, в който не живееш и търсиш да купиш още един голям апартамент в Южен парк ? Не ми отговаряй, че имаш и метали и индекси защото никой от двама ни не знае какво има Цецо. Отделно например аз никога няма да си дам парите за да купувам акции, индекси ,койни и подобни. Купувам НИ и определено съм много доволна от това, носят ми доходи за да си купувам още НИ и увеличават цените си постепенно.
Все пак, това е мечешка услуга, така подхранвате патологиите му (вместо да се лекува).Last edited by yalokin; 01.04.2022, 12:52.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Джони, разбирам какво пишеш, но защо ти купи апартамент в Иван Вазов, в който не живееш и търсиш да купиш още един голям апартамент в Южен парк ? Не ми отговаряй, че имаш и метали и индекси защото никой от двама ни не знае какво има Цецо. Отделно например аз никога няма да си дам парите за да купувам акции, индекси ,койни и подобни. Купувам НИ и определено съм много доволна от това, носят ми доходи за да си купувам още НИ и увеличават цените си постепенно.
В момента 1 мой + 1 наследствен (потенциално, пак Вазов) + 2 гаража + 3 къщи в Балкана + куп парцели (ставащи и неставащи) пак там + ниви около Севлиево...Това са ми имотите и не виждам причина и нужда да купувам повече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За заплатите говориш малко "на ангро" . Вчера разбрах от приятел за FMCG компания в България която индексира заплатите с ~15% на всички.
При нас от началото на годината около 5% средно ( от по-висока база сме), този месец бонуси за всички, ей такане сме на бонусна схема по-принцип.
HR-ките се бият за хора, а няма кой.. CV-та като от детската градина с картинки виждал ли си? От 10 CVта - 1 ( едно) става. Преди беше от 10, едно не става. Плачевно е
ЕЦБто няма какво да го коментирам, отговорили са ти куртоазноИ да вдигнат, ще е 2023 с 0.5%, и 1% да е.. все тая.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар