IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение

Дали във всички сектори е подобна ситуацията според теб?
    На ден общувам с над 20 фирми от всякакви сектори ,не му слушай глупостите

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Не физическа сигурност а IT Security. почват на 3-4К, след това 4-5K и нагоре за нашите ширини, зависи от уменията и опита.
      Не коментираме определени сектори ,там нивата от 10 години са си високи ,как ти се струва програмист с 2500 лева при цени на живота от 2008 година -по спомен тогава бяха такива нивата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Те на охранителите дават малко пари.

Един приятел работи в СОТ и едвам на него му стигат, няма пари да глези някоя булка.

Един комшия е мебелист, въпреки, че е много сръчен ( и ми направи някой монтажи без да се пазари, за малко пари), също едва ли взема над 2000 лв чисто.
        Не физическа сигурност а IT Security. почват на 3-4К, след това 4-5K и нагоре за нашите ширини, зависи от уменията и опита.

Коментар

Всякакви От Security и SW Dev. до товаро-разтоварачи,
          Те на охранителите дават малко пари.

Един приятел работи в СОТ и едвам на него му стигат, няма пари да глези някоя булка.

Един комшия е мебелист, въпреки, че е много сръчен ( и ми направи някой монтажи без да се пазари, за малко пари), също едва ли взема над 2000 лв чисто.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Заплатите са бясно нагоре. Кавръков от къде ги изкопава тия неща не знам. По 20% нагоре заплати вече. Аз тоя месец ще предоговарям за 40% нагоре цени и даже ме сърби да искам повече щото един път се е паднало да обвинявам някой друг че ми с**л в гащите. Големите корпорации се къпят в пари от надутите цени на акциите и бондовете. Джънк бондове по 3% доходност се купуват като топъл хляб, ако имат работа и търсене те ще са глупави да не наемат хора или изпълнители да произведът нещо.
            Дали във всички сектори е подобна ситуацията според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Не одобрявам абсолютно всичко да е набито в имоти. Търся някакъв баланс. 20% макс от цялото имущество.
              Освен това цената на този апартамент беше разумна, не надута двойно както дефакто всички оферти в момента.

Сори, но да дам 1800 Евро на зелено във Вадите (или 3000 в Изток) за мен не е инвестиция, а глупост.
              На мен ми харесва най-много от всички други инвестиции ,имам злато ,сребро и произведения на изкуството, но НИ са ми любими

Коментар

Тези HR-ки за какви позиции набират хора?

Наистина отговорът на Кавръчето е предварително написан и се използва за много подобни отговори. Тези институции така работят и не приемат чуждото мнение на гражданите.
                Всякакви От Security и SW Dev. до товаро-разтоварачи,

Коментар

Джони го харесвам, знам мнението му за жените и какво харесва и го чувствам като приятел. Но има богато въображение и послъгва,

Въпреки това е умен и е учил. То личи.
                  Личи само че опитва да коменсира нещо с фантасмагории в анонимен форум

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Извинявай ,че ще те попитам отново ,но след като този в Иван Вазов ,не е бил за лично ползване защо изобщо си го купил след като не одобряваш инвестицията в имоти ?!
                    Не одобрявам абсолютно всичко да е набито в имоти. Търся някакъв баланс. 20% макс от цялото имущество.
                    Освен това цената на този апартамент беше разумна, не надута двойно както дефакто всички оферти в момента.

Сори, но да дам 1800 Евро на зелено във Вадите (или 3000 в Изток) за мен не е инвестиция, а глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Купеното ми стига, в Южния вече не търся. Там търсех за лично ползване, докато все още имах планове да остана в БГ.
                      В момента 1 мой + 1 наследствен (потенциално, пак Вазов) + 2 гаража + 3 къщи в Балкана + куп парцели (ставащи и неставащи) пак там + ниви около Севлиево...Това са ми имотите и не виждам причина и нужда да купувам повече.
                      Извинявай ,че ще те попитам отново ,но след като този в Иван Вазов ,не е бил за лично ползване защо изобщо си го купил след като не одобряваш инвестицията в имоти ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Очароветелно е как се правите, че вярвате на Джонката
                        Все пак, това е мечешка услуга, така подхранвате патологиите му (вместо да се лекува).
                        Джони го харесвам, знам мнението му за жените и какво харесва и го чувствам като приятел. Но има богато въображение и послъгва,

Въпреки това е умен и е учил. То личи.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Очароветелно е как се правите, че вярвате на Джонката
                          Все пак, това е мечешка услуга, така подхранвате патологиите му (вместо да се лекува).
                          Хайде ходи да събираш охлюви, пишлеменце.

Коментар

Джони, разбирам какво пишеш, но защо ти купи апартамент в Иван Вазов, в който не живееш и търсиш да купиш още един голям апартамент в Южен парк ? Не ми отговаряй, че имаш и метали и индекси защото никой от двама ни не знае какво има Цецо. Отделно например аз никога няма да си дам парите за да купувам акции, индекси ,койни и подобни. Купувам НИ и определено съм много доволна от това, носят ми доходи за да си купувам още НИ и увеличават цените си постепенно.
                            Очарователно е как се правите, че вярвате на Джонката
                            Last edited by yalokin; 01.04.2022, 12:52.

Коментар

Джони, разбирам какво пишеш, но защо ти купи апартамент в Иван Вазов, в който не живееш и търсиш да купиш още един голям апартамент в Южен парк ? Не ми отговаряй, че имаш и метали и индекси защото никой от двама ни не знае какво има Цецо. Отделно например аз никога няма да си дам парите за да купувам акции, индекси ,койни и подобни. Купувам НИ и определено съм много доволна от това, носят ми доходи за да си купувам още НИ и увеличават цените си постепенно.
                              Купеното ми стига, в Южния вече не търся. Там търсех за лично ползване, докато все още имах планове да остана в БГ.
                              В момента 1 мой + 1 наследствен (потенциално, пак Вазов) + 2 гаража + 3 къщи в Балкана + куп парцели (ставащи и неставащи) пак там + ниви около Севлиево...Това са ми имотите и не виждам причина и нужда да купувам повече.

Коментар

За заплатите говориш малко "на ангро" . Вчера разбрах от приятел за FMCG компания в България която индексира заплатите с ~15% на всички.
                                При нас от началото на годината около 5% средно ( от по-висока база сме), този месец бонуси за всички, ей така не сме на бонусна схема по-принцип.

HR-ките се бият за хора, а няма кой.. CV-та като от детската градина с картинки виждал ли си? От 10 CVта - 1 ( едно) става. Преди беше от 10, едно не става. Плачевно е

ЕЦБто няма какво да го коментирам, отговорили са ти куртоазно И да вдигнат, ще е 2023 с 0.5%, и 1% да е.. все тая.
                                Заплатите са бясно нагоре. Кавръков от къде ги изкопава тия неща не знам. По 20% нагоре заплати вече. Аз тоя месец ще предоговарям за 40% нагоре цени и даже ме сърби да искам повече щото един път се е паднало да обвинявам някой друг че ми с**л в гащите. Големите корпорации се къпят в пари от надутите цени на акциите и бондовете. Джънк бондове по 3% доходност се купуват като топъл хляб, ако имат работа и търсене те ще са глупави да не наемат хора или изпълнители да произведът нещо.

Коментар

Working...
                                X