IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Тролове,сър!
    Радев, тук дори не си и за двойка....:–) Как въобще са те пуснали от помощното училище след като си наясно колко съм трол в голяма степен....Нещо с което също са наясно само няколко други човека от форума....
    Срам Радев срам.... ама сиреньето /тулата/ е со паре....:-)

ПП Иначе Юлката е запознат с НПО-тата подозирам....:-)
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.04.2022, 11:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ако някой ти плаща да пишеш глупости и да се излагаш - донякъде бих те разбрал...

Ама да ги пишеш съзнателно?!?
      Ще чакаш ти 30+ год. едно нещо да си възстанови (при това само номиналната) стойност!

p.s. Подозирам, че даже не разбираш, че това дето си качил за йените работи в твой ущърб.
      На теб и да ти плащат нема да напреднеш :–))) Требе и пипе :-)
      Като купувам имот не планирам да го продавам не за 30 години, а по принцип. Т.е. евентуално внуците може да го продадат. след около 100 години :-)
      През това време благодаря ти, че доказа, че дори когато човек е купил на баш баш върха се оказва че е защитен от инфлацията, което е и целта на покупката на имот. освен личното ползване Разбира се в това не е включено отдаването под наем , което в Токио поне преди носеше 3-5% на година бруто, нето нека да е 2%.
      Отново да разясня , че имаш нужда :-) Покупка на върха на истински балон в Токио е донесла по-добра възвръщаемост от инфлацията за периода. :–)

ПП Подозирам, че не ти е ясно какво показват тези йени дето съм ги качил затва ще ти го преведа - това е кумулативната инфлация в Япония за последните 32 години - 12.5% към днешна дата. :-)

ПП2. Nikkei 225 все още е 30% ПОД върха от 1990 година. Я да видим кое е по-по-най :-))))
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.04.2022, 11:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Нали уж работеше за себе си сега ,излезна че имаш и шеф,че и бонусите ти взимал
        Имам и допълнителна работа.

Съгласен съм с мнението на Бертрам, че спестителите дългосрочно губят заради огромната обезценка на парите за период от 30г.

Но за периода 1998-2020 г. българските спестители не са чак толкова на загуба, имаше високи лихви. Хубаво е периодично събраните пари да си ги влагаш - тази година си обновяваш гардероба, догодина правиш ремонт у вас, на третата година стягаш вилата, без големи изхвърляния, с план и да правиш нещата както трябва, а не претупано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Има и други балкански села, далеч от магистрала (на 10 км), с хубава природа, вече обезлюдени. Къщите там са евтини.

Шефът ми редовно "краде" бонусите, които ми се полагат, а с тях можех да стегна хубаво къщата от дядо ми.
          Нали уж работеше за себе си сега ,излезна че имаш и шеф,че и бонусите ти взимал

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Изобщо не схващам защо ти е къща в тези цигански села из Плевенско. Там няма абсолютно нищо - едно равно поле и адски жеги, да не говорим за римляниете, от които ще трябва да си пазиш имота.
            Априлци е твоят вариант - за под 1 час с кола си в Плевен, а наоколо Балкан, природа, въдух...и никакви шведи.
            Има и други балкански села, далеч от магистрала (на 10 км), с хубава природа, вече обезлюдени. Къщите там са евтини.

Шефът ми редовно "краде" бонусите, които ми се полагат, а с тях можех да стегна хубаво къщата от дядо ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, Водолейчо, но няма да намеря още повече пък сега 100 дка и то на цена. Имам връзки с един много точен мой приятел, изкупува земеделски земи и му идват от селата с оферти за продажби. Ако от него отмъкна нещо. Той ще ме светне ако се появи.
              Цените на земеделските земи скочиха. В момента основно се предлагат малки като декари имоти - 3, 5, рядко 10 дка. Аз се опитвам да комасирам земя у Чужденеция и напоследък собствениците ме изнервят с желанията си. Но, то почти винаги е така. За купувача стойността е висока, за продавача - ниска. Май ще се прежалвам, обаче. Едни 80 до 100 дка масив в китна Чужденеция високо се котират. Добре почнах да си пия пиенето в Кръчмата на Инвестор, та разбрах какво е туй "инвестиция в имот"
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                Това ярко показва дълбоката лична трагедия на дългосрочния спестител
                Много ясно!

Само не знам защо си мислиш, че повечето тук са спестители?

p.s.
                Въпреки, че в първите години на яка дефлация да имаш пари там си е било повече от желателно!

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ако спестяват чисто кеш и стискат депозити са тотал щета, но ако спестяват в разни други неща може и да не са толкова 'леш'.
                  Зачети малко какво се случва и със инвеститорите в 'тули' след пукането на техния балон при това в мега-гъсто населена територия. Влачат се с години, че и десетилетия по корем и вложените средства в НИ на балонизираните цени + доходността от тия НИ са много болезнен урок.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

¥100 in 1990
                    ¥112.51 in 2022

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

У вас са 50 квадрата а у тях 120
                      60 са ,но квадратите не винаги са фактор,защото има сгради в които сметките са двойни и тройни ,вътрешен апартамент с добро изложение е ключа ,защото всички те топлят от всички страни

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                        Здрасти инвеститори! Гледам, че сте разнообразили инвестициите си. Похвално!!!
                        Левчо според мен 100- 150 декара ЗЗ , 1/3 категория са супер за разнообразяване на портфолиото.
                        Да, Водолейчо, но няма да намеря още повече пък сега 100 дка и то на цена. Имам връзки с един много точен мой приятел, изкупува земеделски земи и му идват от селата с оферти за продажби. Ако от него отмъкна нещо. Той ще ме светне ако се появи.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Бай Пеше, има хубави места в Гривица. До пътя на края в западния край на селото. Е, в Тученица може и по-добре да е, на каньона точно.
                          Аз хубаво нясто в Гривица не съм виждал...Смотан баир без вода...Левчо много скоро водата ще е най ценното нещо...Така че насочи към селата по поречието на Вита в които има вода....Те не са много

Коментар

Зарежи тия къщи,ти знаеш ли за какъв разход иде реч,ами сега и горивата ?Ти наясно ли че на Запад стоят на студено защото не могат да си платят сметките за газа и в къщите е зимник.Нали знаеш какво е зимник.Като ти излупкат една сметка 500 лева само за отопление +500 лева за гориво и още не знам си какво и ще се окаже че работиш само за оня дето духа.
                            Господ те е пазил да не вземеш къща.
                            Каврък какво става бе човек.Толкова хвали Запада сега стоели на студено в зимник.В зимника не е студено ама ти откъде да знаеш..В зимника зимата е относително топло а лятото хладно

Коментар

302 лева малко ли е ?
                              Сметките у нас за цял месец за топла вода,ток,парно ,са не повече от 150 лева,тотал.
                              У вас са 50 квадрата а у тях 120

Коментар

Спри,че ще предизвикаш жлъчки,инфаркти,сърдечни удари и инсулти в темата.
                                Кавръче бе не всички сме като тебе.Аз имам 200 декара и са ми предостатъчни.Многократно съм имал възможност да купя но не съм го правил по мои си съображения...Не се съревновавам с никого и не завиждам на никого..хеле пък на Радев...

Коментар

Working...
                                X