Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
При 1,5% лихва по ипотеки е по-добре да ипотекираш всичко налично и да купиш акции. Покупката на надценен имот при всички случаи е лошо решение.Но до 2049та има време. Чеканье си требе и търпение е нужно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение"Пазарът реагира изключително адекватно и няма пресилена реакция спрямо войната в Близкия изток, отбеляза още Панайотов. С оглед на геополитическите процеси намалява апетитът за покачване на лихвените проценти. Според него има достатъчно показатели за забавяне на инфлацията, а пазарът по-скоро очаква свалянето на лихвените проценти. Той посочи, че през пролетта на следващата година ще се усети намек за понижаване на лихвите, но ефективното им намаляване ще бъде много плавно и то ще започне най-рано през третото тримесечие на следващата година."
какви са тия анализатори!?
нашите топ пророци от децките вдигат лихвите
а тоя иска да ги сваля
ми какво ще стане с цените на имотиту като идат лихвите по ипотеките на 1,5%!?
https://www.investor.bg/a/538-pazari...i-razprodazhbi
........."доходността по държавните ценни книжа на САЩ се повиши до многогодишни върхове. Тази по 10-годишните американски държавни ценни книжа се повиши над 4,9% за първи път от 2007 г. насам.
Междувременно средната лихва по 30-годишните ипотечни кредити с фиксирана лихва в САЩ достигна 8%, което е най-високото ѝ ниво от 2000 г. насам."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение"Пазарът реагира изключително адекватно и няма пресилена реакция спрямо войната в Близкия изток, отбеляза още Панайотов. С оглед на геополитическите процеси намалява апетитът за покачване на лихвените проценти. Според него има достатъчно показатели за забавяне на инфлацията, а пазарът по-скоро очаква свалянето на лихвените проценти. Той посочи, че през пролетта на следващата година ще се усети намек за понижаване на лихвите, но ефективното им намаляване ще бъде много плавно и то ще започне най-рано през третото тримесечие на следващата година."
а тоя иска да ги сваля
ми какво ще стане с цените на имотиту като идат лихвите по ипотеките на 1,5%!?
Коментар
-
"Пазарът реагира изключително адекватно и няма пресилена реакция спрямо войната в Близкия изток, отбеляза още Панайотов. С оглед на геополитическите процеси намалява апетитът за покачване на лихвените проценти. Според него има достатъчно показатели за забавяне на инфлацията, а пазарът по-скоро очаква свалянето на лихвените проценти. Той посочи, че през пролетта на следващата година ще се усети намек за понижаване на лихвите, но ефективното им намаляване ще бъде много плавно и то ще започне най-рано през третото тримесечие на следващата година."
а тоя иска да ги сваля
ми какво ще стане с цените на имотиту като идат лихвите по ипотеките на 1,5%!?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4121750[/ATTACH]
===2039===
От тогава михаха 3 години, но смешковците са си все така завряни по квартирите...
В грешка си. Не съм заврян никъде - в момента ти пиша от децката...
Но ако трябва не е проблем да се заврем и по квартирите... които вие, любезните имотаджии, ни предоставяте да ползваме толкова изгодно...
Какво му плащаш... само 280 евра на месец... и само си гледаш кефа - нито чистиш, нито плащаш данъци, нито правиш ремонти...
-----------------
И забележи... в цената са включени кабелна + интернет...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеТака де, искам да хвана промоциите и после пак нагоре. Инак защо ми е да купувам? Само да пикая срещу вятъра.
Например 'Продай 1 апартамент сега,вземи 3 след 3г"Last edited by petrg5s; 19.10.2023, 12:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не знам за какво говориш.Блокирал съм 100 и за моя радост не им виждам постове
Иначе звучиш биполярно.Хем искаш да падат,хем и не искаш? Да не си жена и да не знаеш какво искаш?Last edited by RUBLA; 19.10.2023, 12:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеПетърчо, да не си бил ти?
Това, че очаквам спад не означава, че определям пазара. Пък и още не съм възстановил кеша след ремонтите, та не бързам толкова.
Иначе звучиш биполярно.Хем искаш да падат,хем и не искаш? Да не си жена и да не знаеш какво искаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти нали чакаше да паднат, за да купиш? Не разбирам биполярното ти разстройство
Това, че очаквам спад не означава, че определям пазара. Пък и още не съм възстановил кеша след ремонтите, та не бързам толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4121746[/ATTACH]
===2039===
две години по-късно подобни дивотии будят само насмешка
такава хубава гаргара си правехме с този специалист
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Напротив, ей сега ще се изнижат годинките, освен ако нямаш предвид 2049та.
и тогава няма да е възможно всеки понижител да купи
най-добре да взимат пример от фрости и да се готвят да чакат вечнопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеИскам да се консултирам с такива хора с богата финансова култура...щом ТЕ са казали, значи веднага пазара обръща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4121746[/ATTACH]
===2039===
две години по-късно подобни дивотии будят само насмешка
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар