IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Тъй-тъй... сигурно щото цените на жилищата засилват ръст, затова шефът на полицията в българия краде ток, а шефът на българския НАП е спипан в данъчни измами за милиони... СМЯХ !
    За това пък ти си честен и почтен предприемач създаваш работни места, внасяш данъци и допринасяш за развитието на държавата, семейството си и теб самия. Грижиш се за жена , възпитаваш деца.
    хахахахаха
    не бойте се, наемите и те се качват

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Хихихихи....

В началото на тази година най-бързо са поскъпнали жилищата във Варна – с 23,5% на годишна база

ОТЛЕТЯ ЧАЙКАТА
      Е, остана Владиславово.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
        Цените на жилищата в страната отново засилват ръст, след като...

Аз се чудя, защо така са се разбесняло гастарите....
        Тъй-тъй... сигурно щото цените на жилищата засилват ръст, затова шефът на полицията в българия краде ток, а шефът на българския НАП е спипан в данъчни измами за милиони... СМЯХ !
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
          Цените на жилищата в страната отново засилват ръст, след като през 2023 г. се наблюдаваше известно задържане на покачването им. Според данните на НСИ през първото тримесечие на тази година ценовите нива са се покачили средно с 16% спрямо същия период на миналата година.

https://www.segabg.com/hot/category-...arno-poskupvat

А, аз се чудя, защо така са се разбесняло гастарите....
          Накавръков няма да се появи скоро в темата ….но поне се е усетил, че няма какво да каже повече, за разлика

Коментар

• Цените на жилищата в страната отново засилват ръст, след като през 2023 г. се наблюдаваше известно задържане на покачването им. Според данните на НСИ през първото тримесечие на тази година ценовите нива са се покачили средно с 16% спрямо същия период на миналата година.

https://www.segabg.com/hot/category-...arno-poskupvat

А, аз се чудя, защо така са се разбесняло гастарите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Каква е логиката за ръста във Варна? Града е потресен, мафията го е изсмукала, 13к имота се дават под наем, а дори дошлите украинци си тръгнаха.
              Не са си тръгнали. Не лъжи. Нямам един празен месец без наематели. Сега ако ще ми обясняваш че наемите са ниски, доходността е отрицателна а при щатските облигации е 30 процента и пр. лакърдии, нема нужда, нали.
              Last edited by Minaiivan; 25.06.2024, 12:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение

радко...благодарен съм ти зза това,че ме надценияваш...
                понеже съм прекалено честен,ше требе да ти призная,че не съм пикило......колкото и да ми се иска да съм ....
                за жалост,от бате ти аско нищо не става.....дори и пиколо....
                срам съм дори и за бг гастърбаитърите.....колко и да ми се иска да съм един от тях........еми не съм...
                гастърите бегат у чуждо, късат се от бачкане с надеждата за по добър живот,,,,,,,а бе железни са...респект!!!!!!!!
                аз.....напрво ме е срам от себе си.....аз съм бегал от бргетовицата не с цел да работим....а с цел да НЕ работим........
                и да не кажа десетилетие,ама там някъде.... съм безработен.....
                та.... по зле съм и от гастърите......демек бате ти аско е НЕУСПЕШЕН ГАСТЪР......
                и вместо да ме надценяваш,кога се обръщаш към мен ,ме назаовавай с истината - вместо пиколо,то неуспешния БЕЗРАБОТЕН гастербайтер.......

са...истината боли,ама за съм привикнал,ама ти с истината привикнал ли си????
                .....въроса е. не дали аз съм осрал се гастър....
                въпроса е ,дали ти дали знаеш,че имаш интелектуалното ниво на бройлер от кокошкарника на дедо митко от бела слатина?

нищо де....няма по лесно нещо от това,,неуспял гастър да дава съвет кудкудякащи домашни животни със самочуввствие на доналд тръмповци,уорън бъфетци и джорж соровци.......

фаза 1.

ако ти, кокошко бгетовска ,имаш левова сметка,още утре на изгрев,кога петлите /колегите ти по интелект/ почнат да кукуригат,искам да спринтираш в кьопавата евро банка,дет си шибнал жълтите стотинки ..... и да си искараш сметка в ЕВРО !!!!!
                твойте господари-петлите пеевски .борисовки и асен василевски ВЕЧЕ знаят,че са се осрали....но още не знаят колко много са се осрали.......АМА ТАКИВА КАТО МЕН ЗНАЯТ ,тва,което дори и те още не знаят........

кеширай левчетеата, преди те да са се осъзнали,че требе да кешират техните левчете......после ше ми благодариш,,,,след верме,като седнете в кварталната кръчка ше моа да се фукаш как си се спасил преди акулите / за теб акули,за мен хлебарки/
                ше ти се радват и пъкопляскат......дори и некоя бг ДРИСЛА моа да ти се върже и да ти пусне ФОР ФРЕЕ......
                просто не се изпускай,че инфото си го прочел от неуспяал гастър,а твърди,че ТИ сам си открил,че кухата лейка василев е .......куха лейка .......ти си знаел,че василев е куха лейка,дори и преди василев да е знаел,че е куха лейка.......

фаза 2.
                левове има....евро нема.....
                ти вече си се спасил,защото си чел асен1975......но масовката кокошки /българи/ не са имали щастието да бъдат БОГОПОМАЗАНИ като теб..
                те кълват на просо от калибъра на пруфесутчета от нивото на бате ти краси петров.....и БАНски строжери кат дуцентчето григор ставрийски.....
                бате краси и григорчо не САКАТ за одат у евеозоната,щото сме щели да плащаме дълг на дъежави кат гърция.......
                ти,кокошко бгетовска ,знаеш ли,че риск примиума в спреда гръцки/бг дълг ВЕЧЕ бие 2 % ........
                превод на тва требе ли ти,или ти си знаЯш ?
                ми за разлика от курника /бг/ ,ние в цивилизацията смятаме, ВЕЧЕ бг риска от фалит в близките 7 години е не само най големия за ЕС ,ами един от най големите в ЦЕЛИЯ СВЯТ........
                та... при фаза 2 първата ти работа ше е да си извадиш келавите евра ИЗВЪН БГ........докато бойко борисовците и деян пеевците се бият кой по бързо да обърне левчетата в евро.......ако до тагава не си успял да ги извадиш от курника.......и кат почнат да ВАЛИЯТ ЕДНИ ЗАКОНИ ЗА СПАСЕНИЕТО НА РОДИНАТА.......и я пеевски ди даде да кешираш 100 евро на месец....я и толко не ти даде........

кокошкарниците /имотите/ ....... ви ги оставям да вас кокошките да предцените кво ша им се случи......

аре от мен лека нощ ... а на вас ДОБРО УТРОООООООООО .....
                Много злоба, много жлъч.....от поредния гастар, който внушава, че не е такъв, а е финансов фактор с който не може да се мери никой инвеститор тук. Как, обаче досега, бг медиите, не са разбрали и надушили бг вълка от Уолстрийт Асен и цели 10 години не са му взели някое сърцераздирателно интервю при Мондьо например?

Коментар

• Сделките с жилища в Загреб спаднаха с близо една трета

https://money.bg/property/sdelkite-s...dna-treta.html

Коментар

• Инвеститори не е за изпускане, ако искате гараж със статут на магазин 20м2, се продава на Ж. Бедников гаража/офиса на ул. Доспат 20, 100000е, телефон е оставил брат му отпред.
                    Last edited by SlonN; 25.06.2024, 09:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

браво асенчо, радвам се, че си добре и ти дават социал, та не се налага нито да се трудиш, нито да мислиш за завръшане.
                      минавай понякога да даваш ценен акъл, който никой освен теб не притежава
                      но има и едно условие,
                      или пишеш българия, когато говориш за страната или изобщо не я споменаваш
                      бегетовица, територия и тн гастарски остроумия, ще си разменяте само с другите мозъчни титани пред фуд банка
                      С риск да влезна в ролята на една досадна госпожа, може ли да пишете България с главна буква ?
                      Виждам, че не сте използвали главни букви в поста и вероятно сте бързал, но не е приемливо.
                      Last edited by rverb; 28.06.2024, 00:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Хихихихи....

В началото на тази година най-бързо са поскъпнали жилищата във Варна – с 23,5% на годишна база

ОТЛЕТЯ ЧАЙКАТА
                        Каква е логиката за ръста във Варна? Града е потресен, мафията го е изсмукала, 13к имота се дават под наем, а дори дошлите украинци си тръгнаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
                          Е тия агенции Фич -Мич к'ви рейтинги правят тогава? Гърците имат БББ- ние сме БББ. Не че сме цвете, ма не изглежда все пак да сме най-зле. Или тия рейтинги са за друго ? Унгария и Румъния съшо са с БББ-.
                          хмммм.още ли съществуват тия ?агенции' ......та ти не ми вярваш на МЕН,а вярваш на фич мич?
                          може би си прав......а готов ли си да изкараш камара пари и да заложиш на фич мич и срещу реалните оценки на спекулантите?щот аз моа да ти кажа как се им смъкнеш и долните гащи.....ако фич са прави,а те ггрешни.....

бате аско е хитър петър и веднага ти издаждам една хитрина от торбата с хитрините;

купуваш бг дълг и го използваш за колатерал да шортиш грийк дълг..... позицияата е близо нулев инвестмът,парите които затваряш са само марджин рикуаярмънт за движението в лихвените бази.
                          и спокойно можеш да си докараш 10 пъти реален левъридж......
                          на туй деривативче му викат интерестрейт суап......не бой се,не е компексен...а е линеен.
                          аре са да сметаме;
                          та при 1.5 % по голям риск примиум в бгетовицата....на година тоя дериватив ще ти носи 15% доходност.....не е зле...
                          ама ако излезнеш ти прав защото ФИЧ ТАКА СА ТИ КАЗАЛИ......и риска бг падне и се изравни с гръцкия...при десет годишен бонд файс вальото на бг бонда ша литне в небесата и 150% печалба моа да чукнеш......не е зле....

ама айде са да видиме колко процента да си загубил,откогато реалността отговаряше на твърденията на фич,че бгетовицата е по безрискова от гърциа.......не ми се търси и смята,......ама ако в последните 2 години ако си слушал фич......такива като мен да са ти смъкнали и долните гащи.....
                          Last edited by acen1975; 25.06.2024, 09:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение

радко...благодарен съм ти зза това,че ме надценияваш...
                            понеже съм прекалено честен,ше требе да ти призная,че не съм пикило......колкото и да ми се иска да съм ....
                            за жалост,от бате ти аско нищо не става.....дори и пиколо....
                            срам съм дори и за бг гастърбаитърите.....колко и да ми се иска да съм един от тях........еми не съм...
                            гастърите бегат у чуждо, късат се от бачкане с надеждата за по добър живот,,,,,,,а бе железни са...респект!!!!!!!!
                            аз.....напрво ме е срам от себе си.....аз съм бегал от бргетовицата не с цел да работим....а с цел да НЕ работим........
                            и да не кажа десетилетие,ама там някъде.... съм безработен.....
                            та.... по зле съм и от гастърите......демек бате ти аско е НЕУСПЕШЕН ГАСТЪР......
                            и вместо да ме надценяваш,кога се обръщаш към мен ,ме назаовавай с истината - вместо пиколо,то неуспешния БЕЗРАБОТЕН гастербайтер.......

са...истината боли,ама за съм привикнал,ама ти с истината привикнал ли си????
                            .....въроса е. не дали аз съм осрал се гастър....
                            въпроса е ,дали ти дали знаеш,че имаш интелектуалното ниво на бройлер от кокошкарника на дедо митко от бела слатина?

нищо де....няма по лесно нещо от това,,неуспял гастър да дава съвет кудкудякащи домашни животни със самочуввствие на доналд тръмповци,уорън бъфетци и джорж соровци.......

фаза 1.

ако ти, кокошко бгетовска ,имаш левова сметка,още утре на изгрев,кога петлите /колегите ти по интелект/ почнат да кукуригат,искам да спринтираш в кьопавата евро банка,дет си шибнал жълтите стотинки ..... и да си искараш сметка в ЕВРО !!!!!
                            твойте господари-петлите пеевски .борисовки и асен василевски ВЕЧЕ знаят,че са се осрали....но още не знаят колко много са се осрали.......АМА ТАКИВА КАТО МЕН ЗНАЯТ ,тва,което дори и те още не знаят........

кеширай левчетеата, преди те да са се осъзнали,че требе да кешират техните левчете......после ше ми благодариш,,,,след верме,като седнете в кварталната кръчка ше моа да се фукаш как си се спасил преди акулите / за теб акули,за мен хлебарки/
                            ше ти се радват и пъкопляскат......дори и некоя бг ДРИСЛА моа да ти се върже и да ти пусне ФОР ФРЕЕ......
                            просто не се изпускай,че инфото си го прочел от неуспяал гастър,а твърди,че ТИ сам си открил,че кухата лейка василев е .......куха лейка .......ти си знаел,че василев е куха лейка,дори и преди василев да е знаел,че е куха лейка.......

фаза 2.
                            левове има....евро нема.....
                            ти вече си се спасил,защото си чел асен1975......но масовката кокошки /българи/ не са имали щастието да бъдат БОГОПОМАЗАНИ като теб..
                            те кълват на просо от калибъра на пруфесутчета от нивото на бате ти краси петров.....и БАНски строжери кат дуцентчето григор ставрийски.....
                            бате краси и григорчо не САКАТ за одат у евеозоната,щото сме щели да плащаме дълг на дъежави кат гърция.......
                            ти,кокошко бгетовска ,знаеш ли,че риск примиума в спреда гръцки/бг дълг ВЕЧЕ бие 2 % ........
                            превод на тва требе ли ти,или ти си знаЯш ?
                            ми за разлика от курника /бг/ ,ние в цивилизацията смятаме, ВЕЧЕ бг риска от фалит в близките 7 години е не само най големия за ЕС ,ами един от най големите в ЦЕЛИЯ СВЯТ........
                            та... при фаза 2 първата ти работа ше е да си извадиш келавите евра ИЗВЪН БГ........докато бойко борисовците и деян пеевците се бият кой по бързо да обърне левчетата в евро.......ако до тагава не си успял да ги извадиш от курника.......и кат почнат да ВАЛИЯТ ЕДНИ ЗАКОНИ ЗА СПАСЕНИЕТО НА РОДИНАТА.......и я пеевски ди даде да кешираш 100 евро на месец....я и толко не ти даде........

кокошкарниците /имотите/ ....... ви ги оставям да вас кокошките да предцените кво ша им се случи......

аре от мен лека нощ ... а на вас ДОБРО УТРОООООООООО .....
                            браво асенчо, радвам се, че си добре и ти дават социал, та не се налага нито да се трудиш, нито да мислиш за завръшане.
                            минавай понякога да даваш ценен акъл, който никой освен теб не притежава
                            но има и едно условие,
                            или пишеш българия, когато говориш за страната или изобщо не я споменаваш
                            бегетовица, територия и тн гастарски остроумия, ще си разменяте само с другите мозъчни титани пред фуд банка
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                              https://www.investor.bg/a/534-novini...to-na-godinata

Поскъпване, поскъпване, лекичко на годишна база.
                              xapoznai
                              преди 11 часаТова са конспирации на брокерите - до няколко месеца цените ще станат по 500 евро! Аз слушам Навраков и му вярвам безусловно - още няколко месеца и готово! Те хората намаляват, всеки момент ще вдигнат лихвите или някоя друга подобна глупост ама не може да не паднат! Аре най-сетне да паднат, че да си накупим изгодно

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Преди да приемат еврото често ходех на ваканция в Хърватско. Сега стана много скъпо за мен. Имам колеги хървати, които много се оплакваха когато приеха еврото. Според тях стимулите за Ковид са ги спасили. Имотите при тях се вдигат заради туристите. Аз вече не мога да си позволя да ходя там, защото те се ориентираха към по-платежоспособни туристи. Вероятно сте чули за фурора предизвикан от Game of Thrones. 3-4 милиона хървати приемат 20 милиона туристи.Всичко е пълно и цените се вдигат. Дано и в България стане така.
                                За да стане така се иска инфраструктура - канализация, оправени тротоари, адекватно медицинско обслужване, рампи и входове за инвалиди и детски колички. Докато се спъвам по Гурко от неоправени с десетилетия тротоари и не се плащат данъци, а малкото които се плащат заминават в неизвестна посока горното е непостижимо.

Живея в централен, но не водещ квартал на Мадрид. Асфалтираха го целия за два дена. Отделно пак опресниха спортните съоръжения за децата. Отделно имам три автобусни линии и метро. Пожарната е на пет минути и работи като часовник щото тук от жегите стават доста пожари. Нататък не ми се приказва.

Коментар

X