If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Влагат си със сестра си кинтите от продажбата на наследствената къща, която е от майка им и баща им. А и сестра и с канадеца искат да имат нещо в Бг и да го ползват когато идват. А и имам чувството че ще се върнат в Бг един ден. Така че двете са купувачи и собственички. Аз и да имам по право съсобственост като съпруг не ща и нямам претенции нито сега, нито за в бъдеще. Нека си е тяхно. Апарта е с две тераси и две спални, това е добре, широка голяма баня.
По скоро са умъртвили 105К еуро.Баси вложението.Има да се изплаща 40 години.
Влагат си със сестра си кинтите от продажбата на наследствената къща, която е от майка им и баща им. А и сестра и с канадеца искат да имат нещо в Бг и да го ползват когато идват. А и имам чувството че ще се върнат в Бг един ден. Така че двете са купувачи и собственички. Аз и да имам по право съсобственост като съпруг не ща и нямам претенции нито сега, нито за в бъдеще. Нека си е тяхно. Апарта е с две тераси и две спални, това е добре, широка голяма баня.
Аве завистлиФко, аз нали те сложих в игнора, кво си се закахърил за мен. Иначе ако питате, ок съм, още си лежа по островите, пия си коктейлчетата и ме боли дедовия за вас - брокеразитИ.
Какви острови в ливадите и власиславово те гонят бре, пак те е напекло слънцето. Тая евтина варненска дрога ще ви довърши…
Така си мислиш ти- знаеш ли колко хора купуват и продават емоционално без да гледат фундамент, ливъридж се ползва яко( всеки иска да забогатее бързо, не може да чака с години) и като има обаждане от брокера иска- не иска продава на загуба. Имаш и хора на които 1-2 акции са им 70% от портфейла.....
От време оно, посоката на парите е само една, от по-глупавите, към по-умните.
И в отделни акции никой не се е занулил освен ако не е на ливъридж или да е купул само 1 акция
Така си мислиш ти- знаеш ли колко хора купуват и продават емоционално без да гледат фундамент, ливъридж се ползва яко( всеки иска да забогатее бързо, не може да чака с години) и като има обаждане от брокера иска- не иска продава на загуба. Имаш и хора на които 1-2 акции са им 70% от портфейла.....
Ха,ха,ха...
Важното е кога си влязъл и ако не си ги кеширал тези 1000% ръст са само мечти.
И накрая да не забравяме , че борсата е като лотарията. 10 губят- 1 печели.
И още по-накрая УМНИЯТ печеливш накрая излиза и инвестира в имоти или злато.
Глупавите наливат пак в борсата и рано или късно зануляват.
Като цяло в борсата предимно печелят брокери, посредници и мажовци.
Успехи!
Ние тухладжиите се радваме на 2-3-5% сигурна доходоносност..
Влязъл съм преди 5 години .До тука 172% доход без дивидента и курсовите разлики.Това прави по 21% на година
Ха,ха,ха...
Успехи!
Така де .Ти си финансово неграмотен и ще загубиш.Ние грамотните си лапаме и имаме по-висока доходност ,моментална ликвидност , ниски транзакционни разходи ,никакви разходи за подръжка и не се занимваме с наематели.Аз от началото на годината вече съм 16 000 долара на печалба без дивидента.Борсата е за разбирачите ,за стадото има имоти
Те доста хора си мислят, че могат да бият пазара дългосрочно, ама остават разочаровани. Сп-то ти носи 10-тина процента дългосрочно и аз поне не познавам някой инвестиращ в индекси да се е занулил, докато инвестиращи в отделни акции знам доста
И в отделни акции никой не се е занулил освен ако не е на ливъридж или да е купул само 1 акция
Мн сте ми интересни нЕкои "инвеститори", като видите пРимоция на някаква стока или услуга с 20,30, 50%, почва едно бутане с лакти (по Берти), но видите ли подобна промоция при някой актив (кон/индекс/туула/земя) гледате отстрани и чакате 90%. Докато се наумувате, те вече обърнали нагоре, а тия дет са натоварили вагоните, въртят синджирчетата по топлите морета.
Ха,ха,ха...
Успехи! Ние тухладжиите се радваме на 2-3-5% сигурна доходоносност..
При 10~15% реална инфлация за каква доходност може да става въпрос?
Ха,ха,ха...
Успехи!
Коментар