IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
    Ти какво би ме посъветвал , да продам акции които струват под 200000 и носят 15000 годишно или апартамента , който мисля че трябва да е около 300000 и носи 9000 годишно ?
    Май си понатиснал копчето на нулата в повече:-)
    Баба ти и дядо ти ако са живи много ще се зарадват ако разберът, че ще продаваш това което са ти оставили.
    Ако не са живи има една приказка в гроба ще се обърнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Дивидентите е към 15000 франка и е от акции, които съм получил за 3 години нископлатена работа в стартъп, който излезна на борсата.
      Бравос, ем стартъп, ем дава 15 хиляди франка дивидент на нископлатените. Магнит е тая тема, магнит! Абе, верно ли имаш акции за 2 млн франка, а бичиш нощни смени?
      Last edited by BONI; 17.06.2024, 08:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ха,ха,ха...
        Важното е кога си влязъл и ако не си ги кеширал тези 1000% ръст са само мечти.
        И накрая да не забравяме , че борсата е като лотарията. 10 губят- 1 печели.
        И още по-накрая УМНИЯТ печеливш накрая излиза и инвестира в имоти или злато.
        Глупавите наливат пак в борсата и рано или късно зануляват.
        Като цяло в борсата предимно печелят брокери, посредници и мажовци.

Успехи!
        Ние тухладжиите се радваме на 2-3-5% сигурна доходоносност..
        Златото не е инвестиция. Ползва се като временен бекъп. Имотите имат смисъл като инвестиция ако генерират приход а в България това не се случва. Аз давам под наем апартамент в Центъра и си помагам малко, но ако мога да го продам няма да го бавя и минута защото наема е нищожен спрямо цената в момента.
        В момента уча в Швейцария. Издържам се от дивиденти от малко акции от компания, в която работех преди и от наема на апартамента. Апартамента носи към 9000 франка годишно, а баба ми и дядо ми са се блъскали цял живот за него. Дивидентите е към 15000 франка и е от акции, които съм получил за 3 години нископлатена работа в стартъп, който излезна на борсата. За да живея тук ми трябват 35000 франка годишно и и тези 11000, които не ми стигат трябва да ги изработя и то нощни смени защото имам ограничения какво и кога мога да работя. Нощните смени не се отразяват добре на резултатите ми. Мисля да продам или акции или апартамента за да мога да не работя и да се съсредоточа върху ученето. Ти какво би ме посъветвал , да продам акции които струват под 200000 и носят 15000 годишно или апартамента , който мисля че трябва да е около 300000 и носи 9000 годишно ?
        Last edited by rverb; 17.06.2024, 08:09.

Коментар

• През Април бях в Индия за 5 дни. Шофьор от Индия вече ми звучи като заплаха.
          Как ще вземат книжки като не знаят езика ?
          Last edited by X_Y; 17.06.2024, 10:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Ами така е като носа ти не стига по - далече от Анталия. В Испания, Португалия, Италия, Черна гора, Хърватско вече има много по-читави оферти, ама ти как да знаеш я… важното е да има мазен кебап на корем.
            Португалия винаги е била скъпа дестинация. Имам предвид скъпа, за това, което получаваш. Хората, които казват, че е евтина или не са стъпвали там или са англичани. До преди Ковид ходех през лятото или в Хърватска или в Италия защото ми е близо. Сега цените скочиха почти двойно.
            Вие къде намирате добри оферти ?
            Last edited by rverb; 17.06.2024, 07:14.

Коментар

• Абе, какво стана с господин Силистра, дето уж напираше да се преселва от уредена държава в комунистическото мафиотско бг? Къде изчезна този човек, да не се е отказал???
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

По скоро са умъртвили 105К еуро.Баси вложението.Има да се изплаща 40 години.
                Умъртвили! Как се умъртвява актив, който носи капиталова и текуща доходност?
                Last edited by X_Y; 17.06.2024, 10:35.

Коментар

Нищо не съм изтървал.Добре че не купих.Освеен това беше без ТЕЦ и имаше само на последен етаж
                  препоръка е

Коментар

• Нищо не съм изтървал.Добре че не купих.Освеен това беше без ТЕЦ и имаше само на последен етаж
                    Last edited by X_Y; 17.06.2024, 10:36.

Коментар

• Я, какво пишело в дневник:

Заради туристите на испанския остров Майорка, наемите в последните години се увеличиха и сега някои от жителите могат да си позволят да живеят само в мизерни, малки жилища с влага и хлебарки. Заради скъпите жилища, някои от хората пък са се изнесли да живеят в кемпер.

ХАХАХА ХАХАХАХАХАХА, А аз се чудя защо имало тука толкова фрустриран тамошен представител на перона

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Влагат си със сестра си кинтите от продажбата на наследствената къща, която е от майка им и баща им. А и сестра и с канадеца искат да имат нещо в Бг и да го ползват когато идват. А и имам чувството че ще се върнат в Бг един ден. Така че двете са купувачи и собственички. Аз и да имам по право съсобственост като съпруг не ща и нямам претенции нито сега, нито за в бъдеще. Нека си е тяхно. Апарта е с две тераси и две спални, това е добре, широка голяма баня.
                        По скоро са умъртвили 105К еуро.Баси вложението.Има да се изплаща 40 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Тоя пък, всяка седмица договаря и купува. Събуди се, Миткоооо.
                          Не, грешка лека допускаш. Последната ми покупка беше Август миналата година - къщата на Албена.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

И за какво и е?
                            Влагат си със сестра си кинтите от продажбата на наследствената къща, която е от майка им и баща им. А и сестра и с канадеца искат да имат нещо в Бг и да го ползват когато идват. А и имам чувството че ще се върнат в Бг един ден. Така че двете са купувачи и собственички. Аз и да имам по право съсобственост като съпруг не ща и нямам претенции нито сега, нито за в бъдеще. Нека си е тяхно. Апарта е с две тераси и две спални, това е добре, широка голяма баня.
                            Last edited by bulgarian lev; 16.06.2024, 16:36.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве завистлиФко, аз нали те сложих в игнора, кво си се закахърил за мен. Иначе ако питате, ок съм, още си лежа по островите, пия си коктейлчетата и ме боли дедовия за вас - брокеразитИ.
                              Какви острови в ливадите и власиславово те гонят бре, пак те е напекло слънцето. Тая евтина варненска дрога ще ви довърши…

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Така си мислиш ти- знаеш ли колко хора купуват и продават емоционално без да гледат фундамент, ливъридж се ползва яко( всеки иска да забогатее бързо, не може да чака с години) и като има обаждане от брокера иска- не иска продава на загуба. Имаш и хора на които 1-2 акции са им 70% от портфейла.....
                                От време оно, посоката на парите е само една, от по-глупавите, към по-умните.

Коментар

Working...
                                X