IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Тея неща дето си изброил са комунистически дивотии важни само за старчоци като тебе, на които са ви промивали мозъците през комунизма.
    Новото поколение сме възпитани в духа на капитализма. Не ни вълнуват нито жени, нито деца, нито тухларници, панелки и мухлясали маломерки.
    Интересуваме се само от пари. Колкото се може повече. И то ако може да ги получим сега, веднага.

Все пак благодарим на вашето поколение, че сте теглили кредити и сте похарчили цял живот да ни осигурите безплатни жилища наготово.
    След някоя друга година като одъртеете и вече като не става нищо от вас, обещаваме да ви набутаме в най-луксозния старчески дом, да изживеете там старините си,
    а през това време ние с парите от имотите ви ще обикаляме по приятни дестинации...
    Ми питай Таралежа, ние затва се облажихме с поне 3-4 каки и то някои брутално по-млади от нас. Щото от вас и чеп за зеле не става. Ама жените не може да се оплождат сами, мисля че медицината още не е постигнала този успех. Жените обичат комуникация и отношение преди другата работа, вие и това нямате. Капиталисти били и обичали парите! Хахахаха! И един дебел отзад, ама трябва помежду си да се клатите, нема кой да ви пристане, а не сте от тези с дебелите, пак греда!
    Песимиста ви каза - сбъркано ви е тестото и ще се гърчите докато минат 100 години и следващите поколения ви надянат хомота - ще са азиатци с маниер и обноски, споко - баш капитализъм!
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако имаш 400 к, слагаш ги на някой индекс-годишна доходност ~15%. Тва са 60 палки на год., достатъчни за 30 дена в топ гъзарски хотели в Парос, Миконос, Бодрум и Анталия. Който си нЕма детска, пък да не се кахъри - Бониван ви е приготвил ап на центъра, (до метро) срещу скромните илядо лв на месец, т.е 12 к на год, с останалите 48 к може да си живеете като пичУе, вместо да ставате роби на банкстерите за 30 год., "живеейки" нейде из Овча Купел, Люлините или Обеля.
      Е що да ставаш роб на банките като пипнеш 60К€ на година? Ей тук нещо ми се къса като те чета. И да излющиш 40К за топ гъзарски хотели като ви гледам кви сте циции само дето не сте припарили в такива хотели и дестинации, пак ще ти остане за топ имоти. Аз съм печелил в чужбина и спествявал и то кога беше преди 8 години по 70-75К€ минимум на година, после имаше и повече, ми сега? Сега правиш и от заплата гастарите, и от индекси поне по 100К. Ти с криптото може да кандидатстваш за космически турист ако пожелаеш.
      Кви сте такива милионери без един имот чудя ви се. Айде ти имаш, забравих вече къде, но тук Фростито, АМG то и профа Юлиус тръгнаха да секвестират на хората имотите. То това е от имане, да знаеш. Болшевики по емоционална интелигентност. Аз ще им купя каскети и мустаци да си ги залепят и ше им ги раздам. да са баш кат трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Аз си мислех, че пиша в инвеститорски форум,
        ама май съм попаднал на сбирка на застаряващи консерви с мислене и идеали от времето на комунизма.
        Не, грешиш. Кавръка беше с комунистически възгледи. Национализация, каскети, революция и отнемане. Къв капиталист си ти, ти си наемател по презумция. Разбери го.
        Last edited by bulgarian lev; 10.06.2024, 23:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

господари на света са младите поколения !!! - как мислите че ще изплащат стотиците трилиони заети от техните крадливи предшественици

ако не знаете , тройните цени на имотите са част от тази тяжест /договор - който купи 1 , плаща още 2 заради същото това бреме

младите може да са различни , но не са глупави
          С ипотечки и робуване до гроб, как.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
            Имотите са все още достъпни.

https://www.imot.bg/aqy8yj
            [ATTACH=CONFIG]n4187801[/ATTACH]
            2059
            Бавно и неусетно с хлебец имотите гонят 2500...скоро, година-две. Това означава че у ВолуЙяк ще е 1800, а в Докторска 70 оферти за жилища общо с цена 8К€ на метър. И всичко по средата. Избор голем, само трябват повечко гастари да ги пускаме на споделен наем с хазайка и хазаин даже. Иначе ще е брутално за купуване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

Случйно да имаш приятел зъбар, който също да има афинитет към подобен начин на обличане? (българин с брада "втори номер")
              Имам. Но е зъботехник!

Коментар

Страната ни си е супер. Да мръсничко е, но има куп други предимства и след като ви изгоним да гастарите из Испанипя, тук купуват немци и скоро ще е по-чисто. Нещо напрегнат ми се струваш. Защо ли? Невъзвращенец? Сигурно не е много приятно да плащаш наем на испанските баби и да им слугуваш нали?
                И разбираш под супер бе брокераз?
                Да взимаш кеш под масата и да правиш корупционни сделки ли с недвижимите имоти ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Имотите с премиери Тиква и Прасе не ги чака нищо хубаво.
                  Твърде много си повярвахте сега идва отрезвяването а то е че живееш в най-мръсната и корумпирана страна в ЕС, с най-нисък стандарт.
                  Никой не купува сляп ли си брокеразе?
                  Страната ни си е супер. Да мръсничко е, но има куп други предимства и след като ви изгоним да гастарите из Испанипя, тук купуват немци и скоро ще е по-чисто. Нещо напрегнат ми се струваш. Защо ли? Невъзвращенец? Сигурно не е много приятно да плащаш наем на испанските баби и да им слугуваш нали?

Коментар

Имотите са все още достъпни.

[ATTACH=CONFIG]n4187801[/ATTACH]
                    2059
                    Имотите с премиери Тиква и Прасе не ги чака нищо хубаво.
                    Твърде много си повярвахте сега идва отрезвяването а то е че живееш в най-мръсната и корумпирана страна в ЕС, с най-нисък стандарт.
                    Никой не купува сляп ли си брокеразе?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Много се забавлявах тогава. И в таксито и по улиците на София до дома, шляпам на български, народ зяпа. Хахаха, много яко беше. Арабите им се удава, научил съм български и то без акцент. Хахаха!

https://www.facebook.com/share/r/DGMrZMqqZETM6UZt/

Случйно да имаш приятел зъбар, който също да има афинитет към подобен начин на обличане? (българин с брада "втори номер")
                      Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Имотите са все още достъпни.

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-06-10 163703.jpg
Views:	1
Size:	42.3 КБ
ID:	4187801

2059

Коментар

• Притежаването на жилище в САЩ е станало с 26% по-скъпо от началото на пандемията - Investor.bg

за пореден път се убеждавам, че от деЦката по-убаво нема.

Коментар

• Играчи, ко сте направили вчера бре? Пак сте докарали селянина от Банкя да ви оножда, 12 год не ви ли стихнаха?

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

това е защото не откривате иронията

а и форумът е такъв - който е добре с "математиката" , по подразбиране е добър и в останалото
                              Хм. Иронията …

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Финансовата част не му я оспорвам. Личната обаче ме втрещи.
                                това е защото не откривате иронията

а и форумът е такъв - който е добре с "математиката" , по подразбиране е добър и в останалото

Коментар

X