IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Никой не те кара да купуваш малки парцели.Също никой не те кара да правиш сделки със съмнителни контрагенти.Има големи фондове за земя които плащат добре и са коректни.Ти ако искаш кредит при кварталния лихвар ли ще идеш или в банка?Тука е същотоА на морето е най- голямата набутвация.
    Имам наследсвени земи в област Велико Търново, но не мога да ги продам за сега.

Пускал съм обяви да си намеря частен клиент ФЛ и ми звъняха няколко пъти (дори в пандемията), но не стана.

На морето е страхотно да си имаш нещо. Едни комшии също купиха двустаен апарт за 65 000 евро,
    Last edited by Evgo; 01.07.2024, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мдам, баш “фалит”. Мълчи там не се обаждай, че си бос. Много бос.
      Обясни че не разбрах кои са тия бизнес контакти дето съм ги изпуснал.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

имаше една вълна инвестиции преди време (доста време мина) накупиха парцели, сдружиха се с наши идиоти (мутри преквалифицирани на строителни предприемачи), но като цяло беше греда.
        Именно и още чистят. И за някои работи вече няма кого да обвиняваме освен себе си …

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

33 също може да е набутвация, защото малки парцели се продават трудно. Отделно има фирми за земя, които лъжат хората и купуват на безценица.

("Купувам земя из цялата страна")

На морето според мен е добра инвестиция.

Едни роднини преди няколко години си купиха студио на "Свети Влас" - обединиха си спестяванията и купиха,
          Никой не те кара да купуваш малки парцели.Също никой не те кара да правиш сделки със съмнителни контрагенти.Има големи фондове за земя които плащат добре и са коректни.Ти ако искаш кредит при кварталния лихвар ли ще идеш или в банка?Тука е същотоА на морето е най- голямата набутвация.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

абсурд!
            казал коча когато се опитали да го доят.

радев е чел сборници а аз четох котлър и други другари, които само избирателно си спомням
            и човека казва, никога не позволявайте счетоводител да определя политиката на търговска фирма
            Абсолютно вярно. На каквато и да е фирма. Залупена работа.

Кормилото го държи само предприемачът и никой друг.

Коментар

Демек фалит.
              Мдам, баш “фалит”. Мълчи там не се обаждай, че си бос. Много бос.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Кореняк софиянец съм и аз и жена ми.

Нямам имоти извън Сф. За мен всяка инвестиция в недвижимост извън Сф с изключение ЗЗ е набутвация.
                33 също може да е набутвация, защото малки парцели се продават трудно. Отделно има фирми за земя, които лъжат хората и купуват на безценица.

("Купувам земя из цялата страна")

На морето според мен е добра инвестиция.

Едни роднини преди няколко години си купиха студио на "Свети Влас" - обединиха си спестяванията и купиха,

Коментар

Нямам имоти извън Сф. За мен всяка инвестиция в недвижимостизвън Сф с изключение ЗЗ е набутвация.
                  Съгласен съм за имотите.

Коментар

Да не си от Пловдив?

Нямам имоти извън Сф. За мен всяка инвестиция в недвижимост извън Сф с изключение ЗЗ е набутвация.
                    Last edited by БОНВИВАН1; 01.07.2024, 15:08.

Коментар

Остави го този дизастър. Не си губи времето. Това за пет десет поста да си оплескаш даже шанса за някак читав бизнес контакт си е живо постижение.
                      Кой беше тоя читав бизнес контакт.Ти ли?

Коментар

Даже имам набълбукани със селски терени в регулация - ти да видиш
                        Сериозни бизнесмени

Коментар

Ако няма за какво друго да се заядем, да си търсим правописните и граматическите грешки. :-)))

Цитирам те: "Единствения нисък данък в БГ е акциза на алкохола.Виното даже е без акциз.Затова Слънчев бряг е дистинация за алкохолен туризъм" Край на цитата.
                          Имаш минимум 5 грешки в две изречения. :-)

nradev1111, нищо лично, но все едно говоря с жена си, която е счети продукт на УНСС.
                          Вярно, в момента е голям финансов директор на голяма чуждестранна фирма и има собствена счетоводна фирма, но е като кон с капаци. Някои неща Ви убягват от погледа. Трябва Ви един простоват практик като мен -)))))). (Въпреки, че и аз съм изучил маркетинга и рекламата на УНСС), който малко да Ви осветли и разшири кръгозора.
                          Да не си от Пловдив?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

имаше една вълна инвестиции преди време (доста време мина) накупиха парцели, сдружиха се с наши идиоти (мутри преквалифицирани на строителни предприемачи), но като цяло беше греда.
                            Общо взето всички се посраха.Без изключение Даже познавам един служител в таква фирма.Българин е.От 2007 са на етап проектиране.

Коментар

Изтърван срок по предварителен договор. А не иска да плаща - отсвирих го отдавна. Просто давам пример.
                              Демек фалит.

Коментар

• https://www.capital.bg/politika_i_ik...se_povishavat/
                                извинявам се ако е качвано вече.
                                цените, моля ви се пак се повишавали и Капитал се питат защо?
                                Не четат тая тема и това си е. Трябва да влязат тука и всичко ще им се изЯсни
                                Потижителите, не се ли уморихте ве братя, нямате спирка ♥️

Коментар

Working...
                                X