IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Те ще лъжат банката, че уж дава самоучастие, после по договор строителят ще му връща пари...
    Малко ми идва в повече това.
    А ако не му върне?

Коментар

Да не съм луд? БДЖ е олицетворение на тоталната разруха в държавата. Потресаващо и неприемливо. Прозорци немити с десетилетия, по 1 пръст мазнина има по тях. Като завали ти тече на главата. Пътниците - някакви миризливи клошари. Времето по график се умножава по 2 в най-добрия случай. Пътувах веднъж до Искърското дефиле с БДЖ....Никога повече. Най-много някоя зараза да пипне човек вътре.
      Тъкмо като за Нашио.....

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

За назапознатите, ето го пешеходното разстояние до плажа долу:

https://www.google.com/maps/@43.3793...5409&entry=ttu
        И така не е зле, със снимки отпреди години, поне 2. Централната улица е отдавна асфалтирана до долу, до стълбите, които също са реновирани, даже и осветление по тях правят в момента. Това е условието да няма навлеци които както не им харесват улиците се настаняват с колите по тях и давааай надоле по стълбите на плажа да не дадат 10 лева за паркинг...е, вече е 30 лева. Това сте вие чакалите, пара не ви се дава за инфраструктура, за паркинг, за чадър, обяда ви във Варна е скъп, цели 100 лева на човек (я го питай Берти в Сф за колко вечеря, ще ти стане хептен лошо), а искате имотите да са по 1000€...пак нема да купите, просто искате движение надолЕ. Ще почакате, като докъм 2039, тогава ще сте издухали по три къщи в провинцията за наеми. Нооо, не сте се минали, спестили сте от некупуване, хахахаха, да ви пишна на математиката, ти глей гугъл мап и асфалта отпреди 7 години. Че аз когато ходих на оглед преди 3 години улица 10-та беше по-добре, после от дъждовете се изрони, сега е перфектно асфалтирана.
        Бетерчо, все така ли движиш в живота бре човек, с три хода назад. Недей, ще те оставят и каките ако не са го направили вече.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

И на мен ми е мн странно.Как може целият риск да е за сметка на банката? Нещо не се връзва.
          Те ще лъжат банката, че уж дава самоучастие, после по договор строителят ще му връща пари...
          Малко ми идва в повече това.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

А бе те със строителя добре са се разбрали да надуят цената,ама последна дума има оценителя .
            Последната дума си има банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

А бе те със строителя добре са се разбрали да надуят цената,ама последна дума има оценителя .
              А сделката на надутата цена ли ще я изповядват за пред банката? И ще платят 4% за горницата? Нали уж банката трябва да повЕрва, че той плаща самоучастие....
              Страшно ми намирисва тази история.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти пътувал ли си? Щото аз за две години 10 пъти и със спален и с новите немски вагони.
                Да не съм луд? БДЖ е олицетворение на тоталната разруха в държавата. Потресаващо и неприемливо. Прозорци немити с десетилетия, по 1 пръст мазнина има по тях. Като завали ти тече на главата. Пътниците - някакви миризливи клошари. Времето по график се умножава по 2 в най-добрия случай. Пътувах веднъж до Искърското дефиле с БДЖ....Никога повече. Най-много някоя зараза да пипне човек вътре.

Коментар

И на мен ми е мн странно.Как може целият риск да е за сметка на банката? Нещо не се връзва.
                  А бе те със строителя добре са се разбрали да надуят цената,ама последна дума има оценителя .Общо взето сметка без кръчмаря.
                  Last edited by nradev1111; 25.07.2024, 00:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Не разбирам защо си толкова злобен и горделив? Аз съм на 44 и осъзнавам, че вече нямам време да отлагам да живея и нищо не отлагам за утре, но ти ако имаш отлагай колкото си искаш! Пари ли нямаш, че ще си даваш къщата и ще слугуваш на чужди хора?
                    Ако имаше парЕ, щеше ли да прати жена си на централния в Бургас и да резервира в Терма вилидж - Кранево?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да разбирам ли, че мечтаната почивка в собствена къща на морето се отлага и някой друг ще се радва

лев,
                      ти нали си търесеше 'къще' за тебе? ... айде пак хан... за три бона (или 9000 все тази) ли си?
                      Кви 3 бона? Ей го 100 кинта на вечер върви там:

https://www.booking.com/hotel/bg/hol...ability_target

Коментар

Тоест самоучастието е само проформа за пред банката...Реално то се връща обратно при теб, след като усвояваш повече от цената на сделката...Реално плащаш само тези 4% такси с налични средства...Строителят получава общо 385к (35 от теб и 350 от банката) и ти връща обратно 85к с които да правиш ремонта...

Доста странни схеми. Целта на самоучастието е да намали риска за банката...а тук става точно обратното - ти не влагаш никакъв собствен капитал. Дано банкерите знаят какво правят и ти също, че малко ми понамирисва цялата работа.

Коментар

беше на 1км +/-

гледал бил под лупа ... на през бутилката мастика...
                          Е, дори да е на 1'5км. Ти на толкова ли си паркираш колата от вас ? Баси смешните понижители!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
                            Има си стълби до плажа там, какво лошо има?
                            има си фенове, на които не им пречи
                            за хора с малки деца и багаж към плажа може да дойде малко зор ..особено прибирането като напече.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

беше на 1км +/-

гледал бил под лупа ... на през бутилката мастика...
                              Твоята бутилка нали

Коментар

За назапознатите, ето го пешеходното разстояние до плажа долу:

https://www.google.com/maps/@43.3793...5409&entry=ttu
                                Има си стълби до плажа там, какво лошо има?

Коментар

Working...
                                X