Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да не съм луд? БДЖ е олицетворение на тоталната разруха в държавата. Потресаващо и неприемливо. Прозорци немити с десетилетия, по 1 пръст мазнина има по тях. Като завали ти тече на главата. Пътниците - някакви миризливи клошари. Времето по график се умножава по 2 в най-добрия случай. Пътувах веднъж до Искърското дефиле с БДЖ....Никога повече. Най-много някоя зараза да пипне човек вътре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
За назапознатите, ето го пешеходното разстояние до плажа долу:
https://www.google.com/maps/@43.3793...5409&entry=ttu
Бетерчо, все така ли движиш в живота бре човек, с три хода назад. Недей, ще те оставят и каките ако не са го направили вече.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И на мен ми е мн странно.Как може целият риск да е за сметка на банката? Нещо не се връзва.
Малко ми идва в повече това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
А бе те със строителя добре са се разбрали да надуят цената,ама последна дума има оценителя .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
А бе те със строителя добре са се разбрали да надуят цената,ама последна дума има оценителя .
Страшно ми намирисва тази история.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти пътувал ли си? Щото аз за две години 10 пъти и със спален и с новите немски вагони.
Коментар
-
И на мен ми е мн странно.Как може целият риск да е за сметка на банката? Нещо не се връзва.Общо взето сметка без кръчмаря.
Last edited by nradev1111; 25.07.2024, 00:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Не разбирам защо си толкова злобен и горделив? Аз съм на 44 и осъзнавам, че вече нямам време да отлагам да живея и нищо не отлагам за утре, но ти ако имаш отлагай колкото си искаш! Пари ли нямаш, че ще си даваш къщата и ще слугуваш на чужди хора?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да разбирам ли, че мечтаната почивка в собствена къща на морето се отлага и някой друг ще се радва
лев,
ти нали си търесеше 'къще' за тебе? ... айде пак хан... за три бона (или 9000 все тази) ли си?
https://www.booking.com/hotel/bg/hol...ability_target
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тоест самоучастието е само проформа за пред банката...Реално то се връща обратно при теб, след като усвояваш повече от цената на сделката...Реално плащаш само тези 4% такси с налични средства...Строителят получава общо 385к (35 от теб и 350 от банката) и ти връща обратно 85к с които да правиш ремонта...
Доста странни схеми. Целта на самоучастието е да намали риска за банката...а тук става точно обратното - ти не влагаш никакъв собствен капитал. Дано банкерите знаят какво правят и ти също, че малко ми понамирисва цялата работа.
Коментар
-
беше на 1км +/-
гледал бил под лупа ... на през бутилката мастика...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеИма си стълби до плажа там, какво лошо има?
за хора с малки деца и багаж към плажа може да дойде малко зор ..особено прибирането като напече.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
беше на 1км +/-
гледал бил под лупа ... на през бутилката мастика...
Коментар
-
За назапознатите, ето го пешеходното разстояние до плажа долу:
https://www.google.com/maps/@43.3793...5409&entry=ttu
Коментар
Коментар