If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, ама спря да споделя за фамилията, кой знае колко имота още захлупиха тати, мама и кака докато той съветваше да не се купува от 7 години, че и отпреди.
Не е луд, който яде зелника …пратих ти приятно снимки за личния архив.
Стоицизъм. Уви подобно на този на Евго е канализиран в леко погрешна посока. Но буди респект.
Да, ама спря да споделя за фамилията, кой знае колко имота още захлупиха тати, мама и кака докато той съветваше да не се купува от 7 години, че и отпреди.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Няяяма да барате на бетъра хикс единицата 2011 та година! Ше се подиграват, бедняци. Човека само на плажа фърля 200 лева, нескопосници такива…той на плаж само в чужбина по островите ходи де, ама някой път се прежалва и кибичи на Вила Чинка (това е ууууникално място, честна дума, няма толкова несполучливи корекции на глава от населението), има гипсови лъвове, колони и кули (майтапът на страна, осраха хубавия курорт).
Ние до колко и на каква възраст сме се събуждали можеш само да мечтаеш, гледай да запазиш каката че има хубаво къще, както казваш с потенциал 6К€ наем седмично. Чудесно. Ти си правил снимката, точно това си и помислих, но като казваш семейната вила - да уточня: Ти ползваш, но не си собственик. Капиш? Що я изряза, нямаше да я търсим с Интерпол, да не видим че е хубава ли? Ние нямаме съмнение ни най-малко.
Приятелката ми е по-състоятелна от мен, но точно тази вила е на моето семейство. Не знам как е обособена собствеността по нотариален акт. Съмнявам се че е персонална собственост, но собствеността и без това няма значение. Значение има кой може да я ползва. По разсъжденията Ви разбирам , че сте беден и не се е налагало да се разправяте с данъци на имоти и персонални данъци. Имотите, особено в чужда страна, масово се регистрират от юридически лица за да се избегнат данъци за неосновно жилище, персонални данъци ако живееш в държавата продължително, наследствени данъци и т.н.. Подобни схеми има при регистрация на кораби , производствени и R&D компании и дори автомобили. Можете да се консултирате с испанската юристка, надявам се да е запозната поне с подобни базови въпроси.
И тя ползва. На родителите, естествено, ако е Италия, където кисненето в деЦките е занимание отнемащо поне милениум.
Католици. Демек мацката има още десет братя и сестри (щото папата е забранил презерватива и всичките са “сепарато”, но никогаж “диворциато”).
Общо взето стабилна геронтокрация и бавнисима смяна на поколенията (справка деди Берлускони), а са и дълголетни и витални до много късно …
Да не те открехвам какви пуническите войни бледнеят пред разпределението на наследство в латинска фамилия. Естествено до нашия романтично драматичен лирически герой, младият Вертер нищо няма и да дойде, защото се следват стриктно принципите на римското право изобретено от гениални юристи преди има няма около 2000 години, а принципът е, че ва̀жи само пряката кръвна линия. Нема съпрузи, нема съпруги, нема конкубинки
Демек, нашето студентче, ще пие студена вода, въпреки всички усилия в незавиването? А, аз се чудя що така ми се сърди за пътуването във влак. Горкият, на него ще му се наложи след дългогодишни заблуди...
Коментар