Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Аха, това е друга бира. Продавай бързо.
Сградите в центъра наистина са много зле. Изтърбушени отдолу заради направа на магазини.
Дори и при средно земетресение ще има много леш.
Коментар
-
Лорде, седнА ли на Ореха в Бургас на Богориди да си свериш часовника с цената на хамсията и картофения чипс + 2 x наливен Franziskaner?
Отговор - приготви 50 кинта със скромен бакшиш от 1 лев и си ти.
Заб. Подобно е положението и на Даляна.
Наздраве!Last edited by X_Y; 17.06.2024, 10:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнениеИмаш предвид ако фалира компанията и съм продал апартамента ли ? Не е казано че трябва да купя същите акции. Съседната сграда до нашата е удряна от бомба през войната. Основите и са като сирене и се наводняват постоянно. Имам състудент там и според него за последните 30-40 години са дали повече пари за укрепване и ремонти от цената на апартамента. Сигурно преувеличава, но е вярно че жилищата не са вечни или поне не са вечни безплатно. Преди години имаше силно земетресение в София. Мисля че беше 2011 или 2012. Имахме съсед строителен инженер. Според него нашата кооперация също е имала повреди през войната и земетресението било влошило състоянието и трябва да се укрепи. Обикаля известно време и искаше да събираме пари, накрая се отказа и се премести. Дано няма друго силно земетресение и да не разбираме дали е бил прав.
Аз бих наел нов,да огледа в момента и на база неговата оценка ще взема информирано решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Не знам къде и изобщо бил ли си,но в Индия на повечето места трафика е ужасен и няма ни знаци,ни нищо.ПЪЛЕН хаос.
Кой превари,той свари.
Което е добре.
В БГ тея шофъори трафика,затворените с години главни булеварди,дупките и маймунити в движението няма да им правят никакво впчеатление !
Те даже ще си почиват на нашия трафик
Мисля,че идеята е прекрасна.
Отделно ще спират на спирките,а няма да подминават деца които чакат реис за у-ще,няма да пушат вътре ,ще пускат климатиците,а не пестят дизел,който после да крадат и т.н
Всякакви чужди работници,макар и са по- добре от БГ .
Проблема единствено е да не се "побългарят" и те с времето
Как ще вземат книжки в България ?Last edited by X_Y; 17.06.2024, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Имаш предвид ако фалира компанията и съм продал апартамента ли ? Не е казано че трябва да купя същите акции. Съседната сграда до нашата е удряна от бомба през войната. Основите и са като сирене и се наводняват постоянно. Имам състудент там и според него за последните 30-40 години са дали повече пари за укрепване и ремонти от цената на апартамента. Сигурно преувеличава, но е вярно че жилищата не са вечни или поне не са вечни безплатно. Преди години имаше силно земетресение в София. Мисля че беше 2011 или 2012. Имахме съсед строителен инженер. Според него нашата кооперация също е имала повреди през войната и земетресението било влошило състоянието и трябва да се укрепи. Обикаля известно време и искаше да събираме пари, накрая се отказа и се премести. Дано няма друго силно земетресение и да не разбираме дали е бил прав.
Сградите в центъра наистина са много зле. Изтърбушени отдолу заради направа на магазини.
Дори и при средно земетресение ще има много леш.
Коментар
-
Ти си знаеш, но има вариант след 10 години да нямаш нито акции, нито апартамент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнениеПрез Април бях в Индия за 5 дни. Шофьор от Индия вече ми звучи като заплаха.
Как ще вземат книжки като не знаят езика ?
Кой превари,той свари.
Което е добре.
В БГ тея шофъори трафика,затворените с години главни булеварди,дупките и маймунити в движението няма да им правят никакво впчеатление !
Те даже ще си почиват на нашия трафик
Мисля,че идеята е прекрасна.
Отделно ще спират на спирките,а няма да подминават деца които чакат реис за у-ще,няма да пушат вътре ,ще пускат климатиците,а не пестят дизел,който после да крадат и т.н
Всякакви чужди работници,макар и са по- добре от БГ .
Проблема единствено е да не се "побългарят" и те с времетоLast edited by X_Y; 17.06.2024, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнениеСлед 10 години ще остана само с апартамент.
- 1 like
Коментар
-
Какво ти пречи да продаваш по малко от акциите, колкото да си покриваш финансовата дупка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнениеЕ какво да е, апартамента или акциите ?
Коментар
-
Май си понатиснал копчето на нулата в повече:-)
Баба ти и дядо ти ако са живи много ще се зарадват ако разберът, че ще продаваш това което са ти оставили.
Ако не са живи има една приказка в гроба ще се обърнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Бравос, ем стартъп, ем дава 15 хиляди франка дивидент на нископлатените. Магнит е тая тема, магнит! Абе, верно ли имаш акции за 2 млн франка, а бичиш нощни смени?
Е какво да е, апартамента или акциите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнениеТи какво би ме посъветвал , да продам акции които струват под 200000 и носят 15000 годишно или апартамента , който мисля че трябва да е около 300000 и носи 9000 годишно ?
Баба ти и дядо ти ако са живи много ще се зарадват ако разберът, че ще продаваш това което са ти оставили.
Ако не са живи има една приказка в гроба ще се обърнат.
Коментар
Коментар