IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Е, той това не мое го разбере от 2014-та ...
    разбира, разбирааа
    и иска да се оправим така щото имотиту да стане евтино
    и да се изока с цело гръло:
    казах ли вииии

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ти сериозен ли си или и ти си от тях? Заемат щат, вместо да си гледат старините. Особено пенсионираните полицаи и военни, те нямат надяждане, едновременно пенсия и заплата от държавата.
      Пенсиите са от НОИ, заплатите от бюджета на МО и МВР, как не правиш разлика, за мен е непонятно!!! Какво образование имаш??? Дали ще е пенсионер или новоназначен на 20г. за МО/МВР , няма никакво значение за бюджета на съответното министерство. Освен това, дебат има и ти, каква сигурност от кои ще получиш повече? Мисли малко с тази глава! На такива свикнали с дисциплина в казарма или на лигльовци, които са свикнали само да си мажат на телефона?

Коментар

Почти 20
        това е то
        големите калинки пак се уредиха
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

от кое ще се оправим
          ние сме си добре
          освен, че имотиту стана трудно за купуване
          Е, той това не мое го разбере от 2014-та ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

колкото по-бързо ни чукне една криза толкова по-скоро ще се оправим
            от високо се пада по-лошо

та всяка криза е възможност - оптимистично казано.
            от кое ще се оправим
            ние сме си добре
            освен, че имотиту стана трудно за купуване
            препоръка е

Коментар

ай, стига с тоя песимизъм
              Аз винаги съм подготвен и очаквам най-лошото, а то става обратното. Дано и за в бъдеще да е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Баш..
                Ти колко години направи на държавната софра?

Коментар

според мен не е там проблема а в окопалите се каалинки с по 10-15 години стаж на стола
                  )
                  Почти 20

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Какво общо имат работещите пенсионери? Фонд пенсии, няма нищо общо с бюджета на отделно министерство...ти вярно си калинка!!!
                    Ти сериозен ли си или и ти си от тях? Заемат щат, вместо да си гледат старините. Особено пенсионираните полицаи и военни, те нямат надяждане, едновременно пенсия и заплата от държавата.

Коментар

според мен не е там проблема а в окопалите се каалинки с по 10-15 години стаж на стола
                      )
                      Баш..

Коментар

Ако мислиш, че от Брюксел не знаят си в грешка. Лично аз ако имах власт бих редуцирал сериозно числеността на администрацията. Само от работещите пенсионери ще има минимум 10% рязане на щат.

)
                        препоръка е

Коментар

ай, стига с тоя песимизъм
                          колкото по-бързо ни чукне една криза толкова по-скоро ще се оправим
                          от високо се пада по-лошо

та всяка криза е възможност - оптимистично казано.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                            Е, вчера го говорихме... минимума е 40/50 % ..

Казах ти, не си го пожелавай това, че ще ревеш, като вдовица за к.р

Коментар

Ако мислиш, че от Брюксел не знаят си в грешка. Лично аз ако имах власт бих редуцирал сериозно числеността на администрацията. Само от работещите пенсионери ще има минимум 10% рязане на щат.
                              Какво общо имат работещите пенсионери? Фонд пенсии, няма нищо общо с бюджета на отделно министерство...ти вярно си калинка!!!

Коментар

• Е, вчера го говорихме... минимума е 40/50 % ..

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Коментар

X