If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е сега баш Малага … села обезлюдени има бол. Горе пущинаците. Пълни с евговци и без жени. Бяха им измислили да идват автобуси с жени - оказа се успешен експеримент.
Е тва им кажи, сега ще заселят селата чакайки автобусите наготово. Хахахахаха, утрепа ме днеска, Селенка.
Не важи. Требе мама да е наблизо, и тогаз автобусите. Не са ме питали, експериментът щеше да е с грандиозни резултати.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Така ли? Ми чакалете мислят че за 140К€ купуват апарт на 20 км от морето, кат Кретеня едно време - 8К€ в Солун, ама леко извън Солун и на 20 км от морето в една трева до пояс. И то с ипотечен кредит, щот 8К€ си беше цифра и тогава.
Какво стана с тоз бележит ловешки ум? Изчезна яко дим и той кат никито.
Преди малко бях на среща с партньор. Говорим си за шенген. Разказа ми колко струват читави къщи в Малага.
Миии под 1,5 М € няма....
Така ли? Ми чакалете мислят че за 140К€ купуват апарт на 20 км от морето в Североизточна Испания, кат Кретеня едно време - 8К€ в Солун, ама леко извън Солун и на 20 км от морето в една трева до пояс. И то с ипотечен кредит, щот 8К€ си беше цифра и тогава.
Преди малко бях на среща с партньор. Говорим си за шенген. Разказа ми колко струват читави къщи в Малага.
Миии под 1,5 М € няма....
Е сега баш Малага … села обезлюдени има бол. Горе по пущинаците. Пълни с евговци без жени. Бяха им измислили да идват едни автобуси с жени - оказа се успешен експеримент.
Наскоро съобщиха в едно предаване, че много се е вдигнала възрастта за първо раждане и Ганка ражда за пръв път на 37 г. Много често остава с едно дете и не ражда второ. Жените гонят кариера, купуват си жилище и едва тогава стават майки.
Един мъж дори да иска да стане баща на 1, 2 или 3 деца няма как да го постигне без жена. В друго предаване казаха също, че много трудно се намират млади работещи в БГ и СФ - работна ръка няма. Същото важи и за "пазара на булки". Апартаментът е едно необходимо, но не и достатъчно условие, за да има човек семейство.
Спор няма. Аз съм Винаги съм с единия крак в България. Не ти е фактор апартамента. Нито ти е фактор “Ганка”. За да ражда “Ганка” ѝ трябва поне “Ганю”
В Лидъла....хахахаха, има червенокоси, черни, руси...всекакви. и са по-добри от оригиналите. И не са меркантилни. . Китайците всекви заместители са измислили.
Наскоро съобщиха в едно предаване, че много се е вдигнала възрастта за първо раждане и Ганка ражда за пръв път на 37 г. Много често остава с едно дете и не ражда второ. Жените гонят кариера, купуват си жилище и едва тогава стават майки.
Един мъж дори да иска да стане баща на 1, 2 или 3 деца няма как да го постигне без жена. В друго предаване казаха също, че много трудно се намират млади работещи в БГ и СФ - работна ръка няма. Същото важи и за "пазара на булки". Апартаментът е едно необходимо, но не и достатъчно условие, за да има човек семейство.
Най-сетне го прозря! Язък за десетилетията, дето пропиля в безплодни опити.
е, сега по твоите думи е момента да скочиш срещу побеснялаат тълпа и да продадеш
като се разсеят облаците, вдигнати от галопиращото стадо, може и да е късно за продаване
тук няма спор!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Мдам. Да си дойдем на думата. Апартаментите са враг на репродукцията
Кишата, групата, лошите меркантилни жени и … апартаментите
Ти не живееш в България и не си наясно.
нищо смешно няма в този хайп
да - бичия пазар се удължи максимално, но това не значи, че ще върви безкрай
тези глупости с 2079-та не знам има ли кой да им се връзва.
аз имам точна и ясна стратегия и в даден момент ще напиша кое как съм направил
засега съм пас по отношение на софийски имоти и за купуване и за продаване.
просто пазарът го движи тълпата, а тя спиране няма - ще изчакам да се разсеят облаците и ще действам.
е, сега по твоите думи е момента да скочиш срещу побеснялаат тълпа и да продадеш
като се разсеят облаците, вдигнати от галопиращото стадо, може и да е късно за продаване
Коментар