IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Какво стана с тоз бележит ловешки ум? Изчезна яко дим и той кат никито.
    Не знам. Липсва ми. Явно го пропъдиха и от хана.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Е сега баш Малага … села обезлюдени има бол. Горе пущинаците. Пълни с евговци и без жени. Бяха им измислили да идват автобуси с жени - оказа се успешен експеримент.
      Е тва им кажи, сега ще заселят селата чакайки автобусите наготово. Хахахахаха, утрепа ме днеска, Селенка.
      Не важи. Требе мама да е наблизо, и тогаз автобусите. Не са ме питали, експериментът щеше да е с грандиозни резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Така ли? Ми чакалете мислят че за 140К€ купуват апарт на 20 км от морето, кат Кретеня едно време - 8К€ в Солун, ама леко извън Солун и на 20 км от морето в една трева до пояс. И то с ипотечен кредит, щот 8К€ си беше цифра и тогава.
        Какво стана с тоз бележит ловешки ум? Изчезна яко дим и той кат никито.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Преди малко бях на среща с партньор. Говорим си за шенген. Разказа ми колко струват читави къщи в Малага.
          Миии под 1,5 М € няма....
          Така ли? Ми чакалете мислят че за 140К€ купуват апарт на 20 км от морето в Североизточна Испания, кат Кретеня едно време - 8К€ в Солун, ама леко извън Солун и на 20 км от морето в една трева до пояс. И то с ипотечен кредит, щот 8К€ си беше цифра и тогава.

Коментар

Преди малко бях на среща с партньор. Говорим си за шенген. Разказа ми колко струват читави къщи в Малага.
            Е сега баш Малага … села обезлюдени има бол. Горе по пущинаците. Пълни с евговци без жени. Бяха им измислили да идват едни автобуси с жени - оказа се успешен експеримент.
            Last edited by Selena2024; 13.12.2024, 17:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти не живееш в България и не си наясно.

Наскоро съобщиха в едно предаване, че много се е вдигнала възрастта за първо раждане и Ганка ражда за пръв път на 37 г. Много често остава с едно дете и не ражда второ. Жените гонят кариера, купуват си жилище и едва тогава стават майки.

Един мъж дори да иска да стане баща на 1, 2 или 3 деца няма как да го постигне без жена. В друго предаване казаха също, че много трудно се намират млади работещи в БГ и СФ - работна ръка няма. Същото важи и за "пазара на булки". Апартаментът е едно необходимо, но не и достатъчно условие, за да има човек семейство.
              Спор няма. Аз съм Винаги съм с единия крак в България. Не ти е фактор апартамента. Нито ти е фактор “Ганка”. За да ражда “Ганка” ѝ трябва поне “Ганю”
              Last edited by Selena2024; 13.12.2024, 17:27.

Коментар

Споко бре, к'во си се запЕнил...

Бегай в лидЪла в понеделник...

В Лидъла....хахахаха, има червенокоси, черни, руси...всекакви. и са по-добри от оригиналите. И не са меркантилни. . Китайците всекви заместители са измислили.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Наскоро съобщиха в едно предаване, че много се е вдигнала възрастта за първо раждане и Ганка ражда за пръв път на 37 г. Много често остава с едно дете и не ражда второ. Жените гонят кариера, купуват си жилище и едва тогава стават майки.

Един мъж дори да иска да стане баща на 1, 2 или 3 деца няма как да го постигне без жена. В друго предаване казаха също, че много трудно се намират млади работещи в БГ и СФ - работна ръка няма. Същото важи и за "пазара на булки". Апартаментът е едно необходимо, но не и достатъчно условие, за да има човек семейство.
                  Най-сетне го прозря! Язък за десетилетията, дето пропиля в безплодни опити.

Коментар

• Споко бре, к'во си се запЕнил...

Бегай в лидЪла в понеделник...

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Нищо, ей сега някой чакал ще ти постне цена в някое испанско село и ще ти каже - виж цени, същите като в Борово.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, сега по твоите думи е момента да скочиш срещу побеснялаат тълпа и да продадеш
                        като се разсеят облаците, вдигнати от галопиращото стадо, може и да е късно за продаване
                        тук няма спор!
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Мдам. Да си дойдем на думата. Апартаментите са враг на репродукцията

Кишата, групата, лошите меркантилни жени и … апартаментите

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

нищо смешно няма в този хайп
                            да - бичия пазар се удължи максимално, но това не значи, че ще върви безкрай
                            тези глупости с 2079-та не знам има ли кой да им се връзва.

аз имам точна и ясна стратегия и в даден момент ще напиша кое как съм направил
                            засега съм пас по отношение на софийски имоти и за купуване и за продаване.
                            просто пазарът го движи тълпата, а тя спиране няма - ще изчакам да се разсеят облаците и ще действам.
                            е, сега по твоите думи е момента да скочиш срещу побеснялаат тълпа и да продадеш
                            като се разсеят облаците, вдигнати от галопиращото стадо, може и да е късно за продаване
                            препоръка е

Коментар

Мдам. Да си дойдем на думата. Апартаментите са враг на репродукцията

Кишата, групата, лошите меркантилни жени и … апартаментите

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

потенциални наематели - сега ипотекари
                                някои може да отпаднат, а други да си избутат кредита до финала

въпросът е какво правят инвеститорите, които чакат тълпи наематели?

ПП знам, че вярваш на глупостите ми, защото иначе щеше да си в отбора на ратко с баберки да ти капят наеми.
                                още една твоя жертва
                                колко ли още седят зад клавиатурите всяка вечер
                                и чакат да дойде мау
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X