Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И за какво му е? Може да го е наследил - да извади 100к да го ремонтира ли? Най-изгодният момент за продажба мина, но все още има шанс да му вземе абсурдни пари. 400к обаче няма никой луд да му даде, след 1 година при 6-7% лихви още по-малко.
знаеш
Това на Московска стои непродадено над година, а там локацията е по-добра и апартаментът е в по-добро състояние.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...dlg&f1=1&fe7=1
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Този апартамент има много повече възможности от този на Московска, който също е хубав, но не е от класата на този.
Евентуално за нотариус или за някакъв офис, но не и за живеене.
Коментар
� -
И за какво му е? Може да го е наследил - да извади 100к да го ремонтира ли? Най-изгодният момент за продажба мина, но все още има шанс да му вземе абсурдни пари. 400к обаче няма никой луд да му даде, след 1 година при 6-7% лихви още по-малко.
Това на Московска стои непродадено над година, а там локацията е по-добра и апартаментът е в по-добро състояние.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеНов дом в долината и подножието на планината! (noblehouse.bg)
Ето нещо интересно. Притеснителното е етапа на строеж. (тъмно зелено),
SEMIRAMIDA REVIVE и още
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Знам за какъв апартамент пишеш и мнението ми е ,че си струва парите. Не знам защо обаче си мисля ,че си продавач и ако съм права отговора ми е Не го продавай !
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...dlg&f1=1&fe7=1
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеНов дом в долината и подножието на планината! (noblehouse.bg)
SEMIRAMIDA REVIVE и още
Избрахме южната част на Малинова долина заради нейното уникално местоположение в красивото подножие на Витоша и разкошните панорамни гледки към София и Витоша планина.
......................
Тези долни лъжци са за разстрел - най-мизерната локация в София била с уникално местоположение и красиво подножие. Само като прочета подобна глупост е ясно, че става въпрос за измамници.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от СХП Разгледай мнениеС интерес следя темата от години и ще се радвам ако някой ме посъветва дали цена от 400 к евро за апартамент от 150 кв, на НДК, в ОТВРАТИТЕЛНО състояние е добра? Има около 16% от земята, таван около 15 кв.м.,2 х мазета около 7-8 кв.м. 4 спални, 2 бани и тоалетни, кухня, дневна около 25 кв.м. 2 малки балкона към вътрешен двор. На 3ти етаж, старо строителство. Високи тавани. Всичко е за смяна-електро, тръби ит.н. РАЗКОШНА гледка към градината на НДК. Асансьор в сградата. Прилично ремонтиран вход. Два входа на самия апартамент, един до друг-всъщност са два апартамента обединени в един, заема целия етаж. на сградата. Малко преди спирката на тролеите на Патриарха.
Високо ценя сарказма, подигравките и остроумията, но все пак бих се радвал за съвет!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
За 1500 евро ще вземеш най-много панел в Надежда с плочки от миналия век.
ти си финансово грамотен(на) обърни внимание на експлозията, която се случва за последния месец при юрибора - това разбира се не е нещо, което от днес за утре ще бутне пазара, но е пределно ясен индикатор, че кредитополучателите ще страдат идните година-две-три, а ресета се отлага за някоя следваща криза...
помниш ли еуфорията в Турция, но като ги натисна кризата имаше един период в който ново строителство в столицата им беше под 500долара квадрата, строителство в столица на държава, която нито е умряла демографски нито индустриално, но е затисната от криза...
защо си мислиш, че тук сме 'остров на стабилност'
сещам се за два поне лоста, които могат да сгънат и икономиката ни и пазара на НИ за броени месеци.
Last edited by bertram; 20.09.2022, 22:37.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
За 1500 евро ще вземеш най-много панел в Надежда с плочки от миналия век.
Коментар
� -
Струват италианските дивани и паркети. Кофтор, строен преди 60-70 години какво общо има с цените на труда и материалите? Стойността на кофтора е да става за живеене, щом е за тотално изриване, значи цената му пада и трябва да компенсира стойността на ремонта. Не може бай Гошо цял живот да не пипне нищо и да живее като клошар, после да иска от някой да му изръси 1 милион за боклука.
Извади ми апарт с паркет от американски орех, кухня масив череша и диван Натуци и ще ти дам 5000 Евро без да мисля. Ако обаче вътре са живяли дърти пенсионери, смърди на мухъл и дърто, за 50 години ни веднъж даже боя не слагана - давам 1500 и ако щеш.
Коментар
� -
Нов дом в долината и подножието на планината! (noblehouse.bg)
SEMIRAMIDA REVIVE и ощеLast edited by ВълчоМечков; 20.09.2022, 22:09.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Е, след като сам виждаш цените на труда и материалите, как очакваш някой да ти продаде имота си на цена за м2, на която реално струват само материалите? Това е все едно ти да купиш реален (не виртуален) апартамент на цена 1300, да му направиш хубав ремонт и цената която реално си платил да стане 2000/м2 и после да дойде някой гаста от швабско и да ти нашепва, че иде сриФ и че трябва да продаваш на 1200
Извади ми апарт с паркет от американски орех, кухня масив череша и диван Натуци и ще ти дам 5000 Евро без да мисля. Ако обаче вътре са живяли дърти пенсионери, смърди на мухъл и дърто, за 50 години ни веднъж даже боя не слагана - давам 1500 и ако щеш.Last edited by ejonny2376; 20.09.2022, 21:57.
Коментар
� -
Точно обратното - именно заради поскъпналите ремонти един такъв кофтор струва още по-малко от преди.
А 700 Евро са даже малко. Иди в Паркетсенс и Селамор и ще ти стане ясно защо.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеКато гледам, как мераклиите с лека ръка дават по 700, че и 800 евро на кв.м. само за ремонт, значи цените в елитните квартали скоро ще минат 5000 евро.
за всеки влак си има пътници
ако си извадил 800 000лв за апартамент едва ли ще си ок да го довършиш с евтини, но здрави материали тип гранитогрес кай и турски ламинат и едва ли ще си ок да го обзаведеш с мебели виденов или промоцията на айко. при положение, че апартамента е за тотално избушване означава и дограма, която също е от... до..., отоплителни тела също и тн и тн... при настоящите цени ако залитне като нищо ще вкара още 100-200К лв докато стане до ключ отговарящ на цената платена за придобиването
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
�
Коментар