IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    днес заради атерката индекса ще се потопи мощно май?
    ex divident не влияят на индекса
    във формулата на софикс има преизчисление при дививиденти сплитове обратни сплитове разделяния увеличения на капитала и сие

Коментар

• днес заради атерката индекса ще се потопи мощно май?

Коментар

• Е много ниско товa 05. 2.15/17 по-скоро?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
          Дайте прогнози - утре на каква цена ще отворим?
          2,05
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Така е.

Ванка, малко клюкарски въпрос, но дано отговориш. Преди време каза, че си продал Хима и си купил НИ. Не ме интересува на колко си продал, но ако кажеш колко ти беше средната на придобиване, ще съм ти благодарен и помогна ли ти ИП, за да я постигнеш? Имам си моя причина да те питам. Може на лични, може в темата на Хим или както желаеш.
            Имаш ново лично съобщение.

Коментар

По мои сметки - да!
              Така е.

Ванка, малко клюкарски въпрос, но дано отговориш. Преди време каза, че си продал Хима и си купил НИ. Не ме интересува на колко си продал, но ако кажеш колко ти беше средната на придобиване, ще съм ти благодарен и помогна ли ти ИП, за да я постигнеш? Имам си моя причина да те питам. Може на лични, може в темата на Хим или както желаеш.
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Утре без дивидент ли е Ванко?
                По мои сметки - да!

Коментар

Дайте прогнози - утре на каква цена ще отворим?
                  Утре без дивидент ли е Ванко?

Коментар

• Дайте прогнози - утре на каква цена ще отворим?

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                      Как сте момчета и момичета.
                      Отдавна не съм се изказвал, ... тук.

Само да ви се похваля, ... надали някой си спомня моите писания, но ще споделя отново за моята стратегия ... никога не съм продавал от тази акция, ... само от дивиденти, ... с благодарност към тези които се грижеха да го има, съм си върнал парите ...

Въпроса който си задавам, а сега накъде ... в последната година накупих много земя реална и още купувам.

Да ви призная, в момента ми е по-изгодно.

Дали акция или нещо друго, ... спазвам тактиката, да купувам качествени неща ... евтино, без да продавам, щото пари в брой не ми трябват, живея скромно ...

С моята стратегия от 2010 година да купувам акции на дивидентни компании, ... сега имам проблем, доста пари ще ми влезнат в сметката ...

Та с други думи, очаквам да бутнете цената на атерата до към ту два лева и това е границата, която ще ме откаже да купя от моите баби 20 декара. ... че и те тарикатки станаха гледат по телевизията на атерата отчетите
                      Поздрави и успех!

Коментар

• Как сте момчета и момичета.
                        Отдавна не съм се изказвал, ... тук.

Само да ви се похваля, ... надали някой си спомня моите писания, но ще споделя отново за моята стратегия ... никога не съм продавал от тази акция, ... само от дивиденти, ... с благодарност към тези които се грижеха да го има, съм си върнал парите ...

Въпроса който си задавам, а сега накъде ... в последната година накупих много земя реална и още купувам.

Да ви призная, в момента ми е по-изгодно.

Дали акция или нещо друго, ... спазвам тактиката, да купувам качествени неща ... евтино, без да продавам, щото пари в брой не ми трябват, живея скромно ...

С моята стратегия от 2010 година да купувам акции на дивидентни компании, ... сега имам проблем, доста пари ще ми влезнат в сметката ...

Та с други думи, очаквам да бутнете цената на атерата до към ту два лева и това е границата, която ще ме откаже да купя от моите баби 20 декара. ... че и те тарикатки станаха гледат по телевизията на атерата отчетите
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                          Ей, някои хора като вземете да се опитвате да манипулирате и направо се чудя да се смея ли или да плача....

Монти, явно целиш за всееш паника сред хора, които не познават толкова позицията, но айде моля ти се бъди по-конкретен....

АТЕРА-та била под левче преди 2 години

Преди 2 години беше 2013-а нали.... Много ти се моля, посочи ми един ден в пориода 01 януари 2013 - 31 декември 2013 г., където с ATERA е имало транзакция под 1,00 лв. ???

Хептен се оливате...

Един съвет, Монти.... Ако искаш да плашиш хората, поне не използвай числа, че няма как да го докараш.... вземай пример от BullsonBSE, човека само ползва панически думи като "селл офф, разпродажба, излизане, срутване, бягане", но не се базира на никакви числа.... според мен с неговата тактика, ще постигнеш в по-голяма степен целите си, които гониш с постването в тази тема....
                          Смешни цели ми поставяш.......времето на адсиц мина с ниските цени на земите...
                          Имаш пълно право да си браниш акцията но без да пречиш на останалите да си изказват мнения и да им слагаш цели който нямат..

Коментар

• Първоначално изпратено от ona Разгледай мнение
                            Не беше ли миналия месец
                            вчера на ОС на Софарма
                            знам какво пиша

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              вчера един колега ни направи забележка, че съм пишел пристрастено в темата
                              и забележката беше добронамерена
                              ще преосмисля нещата, защото не съм враг на никого
                              успех
                              Не беше ли миналия месец

Коментар

• Ей, някои хора като вземете да се опитвате да манипулирате и направо се чудя да се смея ли или да плача....

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Не знам къде беше да ни Убеждаваш преди две години ,когато Еларг и Атерата бяха под леФче....
                                Монти, явно целиш за всееш паника сред хора, които не познават толкова позицията, но айде моля ти се бъди по-конкретен....

АТЕРА-та била под левче преди 2 години

Преди 2 години беше 2013-а нали.... Много ти се моля, посочи ми един ден в пориода 01 януари 2013 - 31 декември 2013 г., където с ATERA е имало транзакция под 1,00 лв. ???

Хептен се оливате...

Един съвет, Монти.... Ако искаш да плашиш хората, поне не използвай числа, че няма как да го докараш.... вземай пример от BullsonBSE, човека само ползва панически думи като "селл офф, разпродажба, излизане, срутване, бягане", но не се базира на никакви числа.... според мен с неговата тактика, ще постигнеш в по-голяма степен целите си, които гониш с постването в тази тема....

Коментар

Working...
                                X