Първоначално изпратено от CurtisJackson50
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
и освен това земята у нас е балон, който е крайно време да спихне, ако искаме да имаме производство на добри цени и с печалби за производителите. Отделно може и да се преструктурира - алтернативата им предлага доста по-дбри изгледи за гаранторана доходност, спрямо тях. даже съм учуден, че толкова се забави, но пък яхтсмените хитро разделиха дивидента в две години, за което мога само да ги поздравя, като така поддържаха изкуствено цената. Лично мнение - всеки сам си преценЯNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Някой голям преструктурира портфейл и не му се чака малко по малко да му изкупят акциите на курс продава. Атерата от юли е в мечи тренд (от тогава е т. н. "смъртоносно пресичане"). Не вярвам да пробие подкрепата на 2,70 лв, но не е сигурно. Ако има продажби на земи ще устиска, иначе я чака пързалката... Не е препоръка, а само опит за ТА.Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Плавно, да. Ама защо изведнъж?
Коментар
-
Плавно, да. Ама защо изведнъж?Първоначално изпратено от CurtisJackson50 Разгледай мнение
Земята пада последните три години земеделците са притиснати мега зле. Няма кой да купува на скъпите цени. Това достатъчна причина ли ти е атерата да пада.
Коментар
-
Земята пада последните три години земеделците са притиснати мега зле. Няма кой да купува на скъпите цени. Това достатъчна причина ли ти е атерата да пада.Първоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнениеТерафонда що така надолу, в тримесечния ли нещо?
- 1 like
Коментар
-
Някой излиза сигурно, то на нашата борса е така с тези обемиПървоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнение
Не, разбира се. Признавам, не ми е приятно, че за четири дни цената от 2.93 вчера стигна 2.70, което е -8%, а пък аз тук имам много. Но има ли фундаментална причина за това? Технически гледайки графиката на цената, 2.70 е сериозна подкрепа и не вярвам да падне под това без фундаментална причина
- 1 like
Коментар
-
Не, разбира се. Признавам, не ми е приятно, че за четири дни цената от 2.93 вчера стигна 2.70, което е -8%, а пък аз тук имам много. Но има ли фундаментална причина за това? Технически гледайки графиката на цената, 2.70 е сериозна подкрепа и не вярвам да падне под това без фундаментална причинаПървоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Ти за един процент ли си?
Коментар
-
Ти за един процент ли си?Първоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнениеТерафонда що така надолу, в тримесечния ли нещо?
Коментар
-
Такъв им е бизнес моделът, it's not bug, it's a featureПървоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеПреди 2 години бях акционер тук... но тогава имаха 225 000 плюс декара, а днес чета , че са 177 000 дка. То хубава са продали ама нещо много са спаднали собствените земи.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Сметките са само за продажбите без рентите.Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеДобри новини за осъществените продажби, но нещо не схващам защо само 8 ст. дивидент биха донесли ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Памук би трябвало и може да се отглежда и в ниските полета (до 150 м надморска височина) на Северна България. По големия проблем при памука е първичната обработка след прибирането на реколтата. На всичкото отгоре в България има и традиции за отглеждането на памук.Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнениеРейн метал се готвят да строят у нас завод за "барут". Та си спомних как навремето като дойдеше есента ни юрваха по безкрайните поля на Тракия да събираме "бялото злато на България", сиреч да берем памук. Какво е да береш памук можете да се информирате от филма "Джанго без окови". Та събирайки реколтата по къра от време на време ни обясняваха, че това дето го берем освен за текстил се ползва и за производство на взривни материали. Отдавна не съм виждал памук по полята на Тракия ама май пак ще стане актуален. За Добруджа това не важи. Памука вирее на юг от Стара Планина.
Другото интересно за памука е че иска напояване. та и в тази дейност може да настане оживление.
Коментар
-
Рейн метал се готвят да строят у нас завод за "барут". Та си спомних как навремето като дойдеше есента ни юрваха по безкрайните поля на Тракия да събираме "бялото злато на България", сиреч да берем памук. Какво е да береш памук можете да се информирате от филма "Джанго без окови". Та събирайки реколтата по къра от време на време ни обясняваха, че това дето го берем освен за текстил се ползва и за производство на взривни материали. Отдавна не съм виждал памук по полята на Тракия ама май пак ще стане актуален. За Добруджа това не важи. Памука вирее на юг от Стара Планина.
Другото интересно за памука е че иска напояване. та и в тази дейност може да настане оживление.
Коментар
-
Не знам, аз съм бил в 4 клас на западПървоначално изпратено от TheDude Разгледай мнение
Оценявай си я на цената, на която някой би ти я купил. В Люлин до 4-ти клас ли само ходите на даскало?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар

Коментар