то тва да не e валута че да му правят технически анализ, тук нещата са малко по различни, но все пак все някога ще дойде корекцията, ако не се поддържа изкуствено от адванса и тогава те ще излезнат прави
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Не пада пустата й цена на акцията, напук на прогнозите на гурутата на техническия анализ Petrg5s и danetha!!! Техния погрешен анализ, сочеше 2,8, още миналата есен, а акцията остана стабилна над 3,2. Какво значи това, означава, че техническия анализ на споменатите е пълен шит! Лайна са произвели....тези техничари...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lawyer_21 Разгледай мнение
И аз това се чудя, нямах намерение да допълвам тук, но вчера сложих ордер купува... Ако пак някой сипе ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от XXVXX Разгледай мнениеколеги, тук някой доста изсипва, някой знае ли защо ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Много си уплашен.И има за какво.
Препоръка е и за теб да ползваш, че с тези твои тоалетни явно имаш нужда !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от палячо74 Разгледай мнение" Вземи Лопедиум, излез от тоалетната
Препоръка е !
Last edited by danetha; 31.07.2024, 12:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеОт известно време някой разтоварва тихо,без да мърда цената
Акцията се търгува се все едно пшеницата е 900$ ,а не 520$......
2.80 го зове,после в тоалетната
https://i.imgur.com/4A6SJpD.png
Препоръка е !
Коментар
-
От известно време някой разтоварва тихо,без да мърда цената
Акцията се търгува се все едно пшеницата е 900$ ,а не 520$......
2.80 го зове,после в тоалетната
https://i.imgur.com/4A6SJpD.png
Last edited by danetha; 31.07.2024, 08:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнениеТа за пет години 145.9%, т.е. 29% на година..
И що не сметнеш от 2014 .Капиталова само 14% .... а инфлацията от 2014 ?
И смятаме тук на върха.Ами след година като е под 2.80? ами след 2 год ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimesta Разгледай мнениеПреди година за 1000 лева се купуват 298 акции по 3,34 лв. Днес тези акции са 962,54 лв., плюс дивидент от 56,77 лв.- общо 1019 лева. Та за една година-1,9 % плюс, без да смятам месечната такса...! Та мисълта ми е: "Ето така не се инвестира в акции...!". Поздрави!
+0.2005)×0.95×538 = 622 - общо 2459. Та за пет години 145.9%, т.е. 29% на година. Та мисълта ми е: " Ето така се инвестира в акции...!". Поздрави!
Аааа, таксите - е ...това може и да обърне резултата...
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimesta Разгледай мнениеПреди година за 1000 лева се купуват 298 акции по 3,34 лв. Днес тези акции са 962,54 лв., плюс дивидент от 56,77 лв.- общо 1019 лева. Та за една година-1,9 % плюс, без да смятам месечната такса...! Та мисълта ми е: "Ето така не се инвестира в акции...!". Поздрави!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар