IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• то тва да не e валута че да му правят технически анализ, тук нещата са малко по различни, но все пак все някога ще дойде корекцията, ако не се поддържа изкуствено от адванса и тогава те ще излезнат прави

Last edited by X_Y; 19.09.2024, 19:05.

Коментар

• Не пада пустата й цена на акцията, напук на прогнозите на гурутата на техническия анализ Petrg5s и danetha!!! Техния погрешен анализ, сочеше 2,8, още миналата есен, а акцията остана стабилна над 3,2. Какво значи това, означава, че техническия анализ на споменатите е пълен шит! Лайна са произвели....тези техничари...​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от lawyer_21 Разгледай мнение

И аз това се чудя, нямах намерение да допълвам тук, но вчера сложих ордер купува... Ако пак някой сипе ...
        Ти хубаво пълниш, ама Адванса ги исипва, кешира, според мен е знак за корекция дано си сложил ордерите на правилното място ! (над 3 ли, под 3 ли...)

Коментар

• Първоначално изпратено от XXVXX Разгледай мнение
          колеги, тук някой доста изсипва, някой знае ли защо ?
          И аз това се чудя, нямах намерение да допълвам тук, но вчера сложих ордер купува... Ако пак някой сипе ...

Коментар

• колеги, тук някой доста изсипва, някой знае ли защо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Много си уплашен.И има за какво.

Така е, много съм уплашен, затова Лопедиум !

Препоръка е и за теб да ползваш, че с тези твои тоалетни явно имаш нужда !

Коментар

• Първоначално изпратено от палячо74 Разгледай мнение
                " Вземи Лопедиум, излез от тоалетната
                Препоръка е !
                Много си уплашен.И има за какво.

Last edited by danetha; 31.07.2024, 12:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                  От известно време някой разтоварва тихо,без да мърда цената

Акцията се търгува се все едно пшеницата е 900$ ,а не 520$......

2.80 го зове,после в тоалетната

https://i.imgur.com/4A6SJpD.png

" Вземи Лопедиум, излез от тоалетната "

Препоръка е !

Коментар

• От известно време някой разтоварва тихо,без да мърда цената

Акцията се търгува се все едно пшеницата е 900$ ,а не 520$......

2.80 го зове,после в тоалетната

https://i.imgur.com/4A6SJpD.png

Last edited by danetha; 31.07.2024, 08:08.

Коментар

• Нищо не смятам - преписах предния пост с друг тайминг и се получи съвсем друга цифра, за да покажа, че изводите могат да бъдат и други, т.е. не е това рецептата как се инвестира правилно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
                        Та за пет години 145.9%, т.е. 29% на година..
                        А колко е РЕАЛНАТА инфлацията оттогава?

И що не сметнеш от 2014 .Капиталова само 14% .... а инфлацията от 2014 ?

И смятаме тук на върха.Ами след година като е под 2.80? ами след 2 год ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dimesta Разгледай мнение
                          Преди година за 1000 лева се купуват 298 акции по 3,34 лв. Днес тези акции са 962,54 лв., плюс дивидент от 56,77 лв.- общо 1019 лева. Та за една година-1,9 % плюс, без да смятам месечната такса...! Та мисълта ми е: "Ето така не се инвестира в акции...!". Поздрави!
                          Преди пет години на 28.06.2019 за 1000лв. се купуват 538 акции по 1.86лв. Днес тези акции са 1837лв., плюс дивидент (0.14+0.109+0.527+0.242
                          +0.2005)×0.95×538 = 622 - общо 2459. Та за пет години 145.9%, т.е. 29% на година. Та мисълта ми е: " Ето така се инвестира в акции...!". Поздрави!
                          Аааа, таксите - е ...това може и да обърне резултата...

Коментар

• Първоначално изпратено от dimesta Разгледай мнение
                            Преди година за 1000 лева се купуват 298 акции по 3,34 лв. Днес тези акции са 962,54 лв., плюс дивидент от 56,77 лв.- общо 1019 лева. Та за една година-1,9 % плюс, без да смятам месечната такса...! Та мисълта ми е: "Ето така не се инвестира в акции...!". Поздрави!
                            Това да не ти е срочен влог, че да ги смяташ така ! И за какви месечни такси говориш нямам идея !

Коментар

• Преди година за 1000 лева се купуват 298 акции по 3,34 лв. Днес тези акции са 962,54 лв., плюс дивидент от 56,77 лв.- общо 1019 лева. Та за една година-1,9 % плюс, без да смятам месечната такса...! Та мисълта ми е: "Ето така не се инвестира в акции...!". Поздрави!

Коментар

• Дивидентът “кацна” по сметката!

Коментар

Working...
                                X