IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
    Дивидент вече тука няма,а без него акцията потъва.
    То това я държи де факто.Няма причина вече да се държи при опасност -30,-40% капиталова загуба
    Предвид прогностика, вече ме сърбят ръцете да натоваря още 1000
    Last edited by Bailor; 18.01.2025, 14:36.

Коментар

• Дивидент вече тука няма,а без него акцията потъва.
      То това я държи де факто.Няма причина вече да се държи при опасност -30,-40% капиталова загуба
      Last edited by danetha; 17.01.2025, 06:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
        Всички фондове, инвестиращи в акции на БФБ , поддържат определен % от активите си в Атера.
        Не са малко и индивидуалните инвеститори, които сме така.
        Диверсификация...
        От години има бабуващи тук, които анатемосват акцията, но тя не пада и не пада...
        Няма и да падне.

п.п Те и на коча м@дите се клатят, но не падат..

Не препоръчвам нищо, де.
        Ако следиш пазара, няма как да не забележиш, че тази акция я подпират от години.

Коментар

• Първоначално изпратено от XXVXX Разгледай мнение

Тези са пълен смях, както и всички компании на БФБ, жалка история !!!

чисто губене на време е за мен !

не е съвет...
          Винаги е добре, когато хората споделят обосновани мнения, които са полезни за останалите участници.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение

Предположих 6-8 ст./акция, но май прогнозата ми е прекалено оптимистична - 2023 година продадоха 8474 дка, а 2024 г. само 1418 дка. Като имаме впредвид, че управляващото д-во "усвоява" в много голяма степен рентата, дивидента може и да е под 6 ст.
            Тези са пълен смях, както и всички компании на БФБ, жалка история !!!

чисто губене на време е за мен !

не е съвет...

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

И аз така предполагам около 8 Ст. +/-1 ;-)
              Уточнявам прогнозата ми за дивидента миналата година се оказа пълна греда, очаквах 10-12 Ст., те дадоха 20 ;-)
              Предположих 6-8 ст./акция, но май прогнозата ми е прекалено оптимистична - 2023 година продадоха 8474 дка, а 2024 г. само 1418 дка. Като имаме впредвид, че управляващото д-во "усвоява" в много голяма степен рентата, дивидента може и да е под 6 ст.

Коментар

Уточнявам прогнозата ми за дивидента миналата година се оказа пълна греда, очаквах 10-12 Ст., те дадоха 20 ;-)
                Големци! От 20 на 6 ст. Що да не е и 0 стотинки ?

Коментар

Миналата година имаха продадени 8474 декара (щяха да ги продадат още 2022 г. в голяма сделка за над 16 хил. дка, но решиха да ги разделят почти наполовина, за да минат в отчета за 2023 г., иначе дивидент 2023 щеше да е доста "постен"), а от началото на тази имат продадени само 800 декара, така че прогнозата ми е по-скоро за 6 ст./акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение

Около 6-8 ст./акция брутен дивидент
                    Last edited by dido_yord; 16.12.2024, 17:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
                      Някой може ли да каже към момента, ама съвсем +/- какъв дивидент се очаква....
                      Много благодаря предаврително.
                      Около 6-8 ст./акция брутен дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
                        Някой може ли да каже към момента, ама съвсем +/- какъв дивидент се очаква....
                        Колега, преди да е минало и последното тримесечие каквото и да се каже ще бъде спекулация. Няма как да знаем, защото печалбата силно зависи от това дали ще има продажба на земи.

Коментар

• Някой може ли да каже към момента, ама съвсем +/- какъв дивидент се очаква....

Коментар

• https://www.investor.bg/a/538-pazari...evetmesechieto

Дружеството отчита почти 30% ръст на приходите от наеми и аренда на земи за отчетния период

В последната година акциите на „Адванс Терафонд“ поскъпват с 6%, а пазарната капитализация възлиза на почти 275,8 млн. лева.

А, какви небивалици пишеше Petg5s/danetha преди 1г.???
                            Last edited by Bailor; 29.10.2024, 14:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Кое е това нещо с вечен ръст

Никой не е говорил за ръстове

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
                                Няма и да падне.
                                А няма?
                                Те и много други нямаше да падат,пък .....
                                Кое е това нещо с вечен ръст

Коментар

Working...
                                X