Първоначално изпратено от Designer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Остави го тоз пишман-инвеститор. Все едно е пред умирачка, та друго освен дивидента не съществува вече за него. Така или иначе инфлацията вече им погълна дивидентите за 2 години напред, но е напълно безсмислено да се обяснява на "пенсионерски мозък". Щом е щастлив, остави го, да гони дивиденти....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Нямам думи ! Ти компаниите само по дивидента ли ги сравняваш ? Да не говорим, че тези две са несравними по нищо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЧовек и да няма настроение чуе ли нещо такова веднага му се променя !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Страхотна песен и страхотна група, една от любимите са ми !
Ю уил!
https://www.youtube.com/watch?v=yURR...X-sP8A&index=3
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ужасно сравнение ;- https://www.youtube.com/watch?v=god7hAPv8f0
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Ха, ха, това е наполовина от дивидента на Шели, който ще раздадат (около 20 ст.)! Коя е тук надценената артия?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Ха, ха, това е наполовина от дивидента на Шели, който ще раздадат (около 20 ст.)! Коя е тук надценената артия?Нямам думи ! Ти компаниите само по дивидента ли ги сравняваш ? Да не говорим, че тези две са несравними по нищо !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЗначи между 9 и 10 ст. на акция бруто.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
И аз така предполагам около 8 Ст. +/-1 ;-)
Уточнявам прогнозата ми за дивидента миналата година се оказа пълна греда, очаквах 10-12 Ст., те дадоха 20 ;-)
Което прави малко над 3% дививентна доходност ;-)
- 1 like
Коментар
-
И нещо за управляващото дружество. Имах дялове в техен фонд Адванс Инвест....Уаууу. От 2008 год. не бях купувал дялове в такива измамни схеми, ама сам съм си виновен за 8 месеца съм съвсем малко на загуба. При ръст на БФБ и Румънската борса те успяха да докарат загуба. Не правете моите грешки. Тея фондове бяха и си остават пълни мошенгии с разни палячовци за мериДЖЕЙНИ.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар