Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТи за 2,8 прогнозираше още миналата есен, когато се казваше Petrg5s.., но нещо ТА те предаде..
И това какво е ? НЕ 2.80,ами 3,само че този път няма да върне а потъва в бездната и разни еднодневки пишман инвеститори на маса като горния ще понапълнят гащите
Last edited by danetha; 18.06.2024, 08:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеОт дивидента падна и танцува в зоната на смърта....Ако не излезе,ще изграят брадвите
Не е била в тази зона от 2021 под 2лв (където и аз бях заредил много голям самосвал навремето)
2.80 е на тезгяха
https://tvc-invdn-com.investing.com/...cfe98a0fba.png
- 11 Харесвания
Коментар
-
От дивидента падна и танцува в зоната на смърта....Ако не излезе,ще изграят брадвите
Не е била в тази зона от 2021 под 2лв (където и аз бях заредил много голям самосвал навремето)
2.80 е на тезгяха
https://tvc-invdn-com.investing.com/...cfe98a0fba.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАз удвоих тук след датата, но за мен драма няма , държа 12 години и си достигнах 50% от таргета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
"Правото да получат дивидент имат лицата, вписани в централния регистър на ценни книжа, като такива с право на дивидент на 14-ия ден след деня на ОСА, или към 04.06.2024 г.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 31.05.2024 г."
Тука днес предполагам без дивидент се търгува вече като чета това съобщение ще да е така.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнение
Мерси, Здравко. Кога е екс-дивидент датата? Не видях да е спомената точната дата на изплащане, също.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 31.05.2024 г."
Коментар
-
Мерси, Здравко. Кога е екс-дивидент датата? Не видях да е спомената точната дата на изплащане, също.
Коментар
-
Коментар
-
Какво стана с общото събрание? Не беше ли на 21.05? Не намирам никакви материали на сайта им как е протекло и какво е гласувано... Ако някой има информация, ще се радвам да сподели...
Коментар
-
Не е сигурно, на събранието ще стане ясно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнениеНякой да не обърка екс Дивидент датата днес ?
Голямо изсипване ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Малко е
0.2ст е 5.8% доходност към цената от днес. А съм сигурен, че е и повече при по-ниска средна на придобиване. Не са много компаниите, които докарват по толкова.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар