IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Пооправи си първо "палата",който се оказаза пълна кочина с мебели от 1980г и ламаринени покриви,пък тогавакоментирай от злоба и хейт неща от който хал хабер си нямаш.
    И това какво е ? НЕ 2.80,ами 3,само че този път няма да върне а потъва в бездната и разни еднодневки пишман инвеститори на маса като горния ще понапълнят гащите

Въпросът е ТИ какво спечели от цялата тази работа, оракуле? Чакай да позная - нищо Но пък иначе правиш хубави картинки, елхички, туй-онуй... евала

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      Ти за 2,8 прогнозираше още миналата есен, когато се казваше Petrg5s.., но нещо ТА те предаде..
      Пооправи си първо "палата",който се оказаза пълна кочина с мебели от 1980г и ламаринени покриви,пък тогавакоментирай от злоба и хейт неща от който хал хабер си нямаш.
      И това какво е ? НЕ 2.80,ами 3,само че този път няма да върне а потъва в бездната и разни еднодневки пишман инвеститори на маса като горния ще понапълнят гащите

Last edited by danetha; 18.06.2024, 08:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
        От дивидента падна и танцува в зоната на смърта....Ако не излезе,ще изграят брадвите
        Не е била в тази зона от 2021 под 2лв (където и аз бях заредил много голям самосвал навремето)
        2.80 е на тезгяха

https://tvc-invdn-com.investing.com/...cfe98a0fba.png

Ти за 2,8 прогнозираше още миналата есен, когато се казваше Petrg5s.., но нещо ТА те предаде....

Коментар

• От дивидента падна и танцува в зоната на смърта....Ако не излезе,ще изграят брадвите
          Не е била в тази зона от 2021 под 2лв (където и аз бях заредил много голям самосвал навремето)
          2.80 е на тезгяха

https://tvc-invdn-com.investing.com/...cfe98a0fba.png

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
            Аз удвоих тук след датата, но за мен драма няма , държа 12 години и си достигнах 50% от таргета...
            Само 50%от таргета? Високичък е бил явно

Коментар

• Аз удвоих тук след датата, но за мен драма няма , държа 12 години и си достигнах 50% от таргета...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

"Правото да получат дивидент имат лицата, вписани в централния регистър на ценни книжа, като такива с право на дивидент на 14-ия ден след деня на ОСА, или към 04.06.2024 г.
                Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 31.05.2024 г."

Тука днес предполагам без дивидент се търгува вече като чета това съобщение ще да е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнение

Мерси, Здравко. Кога е екс-дивидент датата? Не видях да е спомената точната дата на изплащане, също.
                  "Правото да получат дивидент имат лицата, вписани в централния регистър на ценни книжа, като такива с право на дивидент на 14-ия ден след деня на ОСА, или към 04.06.2024 г.
                  Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 31.05.2024 г."

Коментар

Мерси, Здравко. Кога е екс-дивидент датата? Не видях да е спомената точната дата на изплащане, също.
                    До края на юни ще платят, точна дата не видях.

Коментар

Коментар

Какво стана с общото събрание? Не беше ли на 21.05? Не намирам никакви материали на сайта им как е протекло и какво е гласувано... Ако някой има информация, ще се радвам да сподели...
                        https://www.x3news.com/?page=News&uniqid=6656f69c55224

Коментар

Не е сигурно, на събранието ще стане ясно !
                          Какво стана с общото събрание? Не беше ли на 21.05? Не намирам никакви материали на сайта им как е протекло и какво е гласувано... Ако някой има информация, ще се радвам да сподели...

Коментар

• Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнение
                            Някой да не обърка екс Дивидент датата днес ?
                            Голямо изсипване ..
                            Жалко, че не бях сложил на купува нисичко… играчът с трите по 10к намаза

Коментар

• Някой да не обърка екс Дивидент датата днес ?
                              Голямо изсипване ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Малко е
                                Ех, ех, пуста лакомия! До нищо добро не е довела.
                                0.2ст е 5.8% доходност към цената от днес. А съм сигурен, че е и повече при по-ниска средна на придобиване. Не са много компаниите, които докарват по толкова.

Коментар

Working...
                                X