Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Бате Радко-ти явно си падаш по Рубенсов тип жени.
А дребното чиче явно е омайник. Дали има 100 милиона или 1 милиард както казваш не е от значение.
никакво значение няма, мирко
стига да може да обсъжда авторитетно някакви отвлечени теми поне 2-3 часа
не вярвай на мен
селенка питайпрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Колата на дядото е много хубава, а той е милионер.
Мисля, че няма нужда от коментар,
Даниела от "Ергенът" е точно такъв тип жена, макар и да е по-грозна от жената от клипа.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
като изключим, че прилича на травестир
а дребното чичЕ с анцуга сигурно е специалист по абстрактните диалози
и нямам никакво значение милионер ли е, милиардер ли е
А дребното чиче явно е омайник. Дали има 100 милиона или 1 милиард както казваш не е от значение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
"Оставила ти е телефон" и "другият принцип" БИ ТРЯБВАЛО да означава, че (независимо от "другия принцип") - вече си ползвал тази възможност и сте намерили начин ДА ПРЕКРАТИТЕ ТОВА МЪЧЕНИЕ - виртуалната "комуникация".
И сега отиваме към възможността за ФИЗИЧЕСКА среща между вас (не за лафче в Тиндър). Бързам да те попитам, при хипотезата (все още - ХИПОТЕЗА) - да се срещнете, то - с какъв букет цветя ще отидеш на срещата? Ще се усмихваш ли по време на срещата, или ще гледаш със "строг" поглед, докато я питаш дали е "в репродукция" и дали не й е "изтекъл срока"?
Тук споделяш всякакви тъпотии, които нямат значение. Колко пари би извадил в цветарския магазин и какви цветя би избрал за дамата?
Ще бъдеш ли усмихнат, когато й поднасяш скъпия букет? (разбира се, че ще поискаш ваза от сервитьора)...Ще избереш ли запомнящо се заведение?
≈===========
Не се заяждам с теб. Винаги отчитай факта, че нямам навика да се оплаквам за това, че съм уморен от работа, с което ти редовно ни занимаваш. Как така си "уморен" след работа, бе човек! Не ти завиждам! Всичко това дамите го засичат отдалеч! (за алфа-мъжкарите не съм сигурен)
По никакви показатели не можеш да се сравняваш с мен, а аз не бих застанал дори за час в твоята ситуация, дори и да имаше подобна възможност.
Трудно ще разбереш защо, без никакво заяждане коментирам твоя казус. Голям си неблагодарник към хората, които са ти осигурили възможност да живееш в столицата. Това е много кофти твое отношение към твоите предци!
мисля, че новия сезон на ергена ще е
ергена и майка му
да се готви
ергена, майка му и баба му
ергена ще е форева ергенпрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNdNUWLdY/
Абе нали жените си падали по високи мъже. Женската аудитория да се произнесе с какво е привлекателен тоя мъж от клипа, щото мисля, че всички мъже ще са съгласни с мен,че жената е доста привлекателна.Но ми е чудно какво му е харесала и за това си трябва женско мнение.
а дребното чичЕ с анцуга сигурно е специалист по абстрактните диалози
и нямам никакво значение милионер ли е, милиардер ли епрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNdNUWLdY/
Абе нали жените си падали по високи мъже. Женската аудитория да се произнесе с какво е привлекателен тоя мъж от клипа, щото мисля, че всички мъже ще са съгласни с мен,че жената е доста привлекателна.Но ми е чудно какво му е харесала и за това си трябва женско мнение.
Мисля, че няма нужда от коментар,
Даниела от "Ергенът" е точно такъв тип жена, макар и да е по-грозна от жената от клипа.
Коментар
� -
DGD
Пропуснал съм да взема отношение: това, което лично на теб ти доставя удоволствие (в твоя цитат) - не пробутвай на нормално ориентираните мъже.
Коментар
� -
DGD
Не съм на 50 г и не знам за какъв телефон говориш. Тиндър е на друг принцип.
Ти си старец вече и за това толкова се заяждаш с мен.
"Оставила ти е телефон" и "другият принцип" БИ ТРЯБВАЛО да означава, че (независимо от "другия принцип") - вече си ползвал тази възможност и сте намерили начин ДА ПРЕКРАТИТЕ ТОВА МЪЧЕНИЕ - виртуалната "комуникация".
И сега отиваме към възможността за ФИЗИЧЕСКА среща между вас (не за лафче в Тиндър). Бързам да те попитам, при хипотезата (все още - ХИПОТЕЗА) - да се срещнете, то - с какъв букет цветя ще отидеш на срещата? Ще се усмихваш ли по време на срещата, или ще гледаш със "строг" поглед, докато я питаш дали е "в репродукция" и дали не й е "изтекъл срока"?
Тук споделяш всякакви тъпотии, които нямат значение. Колко пари би извадил в цветарския магазин и какви цветя би избрал за дамата?
Ще бъдеш ли усмихнат, когато й поднасяш скъпия букет? (разбира се, че ще поискаш ваза от сервитьора)...Ще избереш ли запомнящо се заведение?
≈===========
Не се заяждам с теб. Винаги отчитай факта, че нямам навика да се оплаквам за това, че съм уморен от работа, с което ти редовно ни занимаваш. Как така си "уморен" след работа, бе човек! Не ти завиждам! Всичко това дамите го засичат отдалеч! (за алфа-мъжкарите не съм сигурен)
По никакви показатели не можеш да се сравняваш с мен, а аз не бих застанал дори за час в твоята ситуация, дори и да имаше подобна възможност.
Трудно ще разбереш защо, без никакво заяждане коментирам твоя казус. Голям си неблагодарник към хората, които са ти осигурили възможност да живееш в столицата. Това е много кофти твое отношение към твоите предци!
Коментар
� -
https://vm.tiktok.com/ZNdNUWLdY/
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
47 ,50 , се в г....з!
Ти на виагра ли си вече и на билки?
Коментар
� -
DGD
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
На 50 години още чакаш "нещо да ти падне от Тиндър".
Ето на - на 50 вече "ти е паднало нещо" (дори телефон ти е оставила)!
Ама...
Евго първо "споделя" с "форум" от непознати. И що? Щот не е сигурен в себе си и вече му е ясни, че И тая (с телефона) - ще го отреже още след първия поглед, с който ще го фиксира.
Разбира се, може и да не се стигне до първа среща, защото Евго си знае, че ще я отреже още при разговора по телефона ("на колко години си", " в репродукция ли си", "работиш ли, за да си изкарваш месечните разходи", "в моя апартамент промени не може да правиш", "ще се съобразяваш с препоръките на мама", "трябва да поживеем няколко месеца, леглото да сърца, на съпружески начала и да разберем дали си пасваме", "можеш ле да варосваш стени?..., ако не си варосвала, ще ти покажа как става - това е също женска работа....)
Разбира се - всичко това ще бъде казано още по телефона, а на първата среща (ако има такава) - тя ще го види и до втора среща няма да се стигне...
Страх, голям страх от срещи с "меркантилни" жени, които имат вътрешното усещане за мъж (всъщност - 50-годишен деде - "ерген")...
Коментар
� -
А дали ще може да не ме обиждаш занапред???
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеА твоята фурна пълниш ли я редовно?!
Коментар
�
Коментар