Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеСъжалявам Евгича, всички го нападате, такъв бил, гей бил, онакъв. А човека си има истински проблем. Вместо да му помагате вие му пречите. Ако съм на негово място отдавна щях да съм престанал да драскам в тоя форум. Като те нападат каква да бъде реакцията - вечна любов ли?
Намеря ли си приятелка, ще се занимавам с нея и няма нищо да им казвам и да пиша тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Elfieta Разгледай мнениеЕх, кога ли лирическият герой ще спре да ни занимава с болните си фантазии, които, незнайно защо - нарича опит.
Коментар
-
Съжалявам Евгича, всички го нападате, такъв бил, гей бил, онакъв. А човека си има истински проблем. Вместо да му помагате вие му пречите. Ако съм на негово място отдавна щях да съм престанал да драскам в тоя форум. Като те нападат каква да бъде реакцията - вечна любов ли?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Разказвал ти, пък бил фейк профил пък опъвал или пък не квартиранта, пък му изтрили профила?!?
Евго, голям компот ти е в главата.
Човекът беше с фалшив профил и си търсеше жена по Интернет.
Иначе си споделяше с мен като с реален приятел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Един от интернетските ми приятели миналата година ми разказваше, че приютил при себе си млада двойка да живеят при него няколко месеца, докато им тече ремонта.
И забелязъл, че доста се карат и не правят много любов, не ги е усещал. Но видял нощно време жената да отива в тоалетната с вибратор и да си пуска нещо на телефона и така да се оправя, седнала на тоалетната. А мъжът й е здрав и готин, фитнесджия, хармоничен.
И този приятел не можеше да си намери нормална жена за връзка, разказвал ми е доста неща за себе си и какви бяха студентките преди 20 г., обаче се оказа фейк профил с крадени снимки. Защото му блокираха и изтриха акаунта и имаше друг човек със същите снимки - българин в Америка и той беше реалния притежател на снимките.
Евго, голям компот ти е в главата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич, убавият мъжага сигурно е опъвал хазяина и момичето предпочитало вибратора. Ти с такива ли си пишеш?
А ти с какви си пишеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Един от интернетските ми приятели миналата година ми разказваше, че приютил при себе си млада двойка да живеят при него няколко месеца, докато им тече ремонта.
И забелязъл, че доста се карат и не правят много любов, не ги е усещал. Но видял нощно време жената да отива в тоалетната с вибратор и да си пуска нещо на телефона и така да се оправя, седнала на тоалетната. А мъжът й е здрав и готин, фитнесджия, хармоничен.
И този приятел не можеше да си намери нормална жена за връзка, разказвал ми е доста неща за себе си и какви бяха студентките преди 20 г., обаче се оказа фейк профил с крадени снимки. Защото му блокираха и изтриха акаунта и имаше друг човек със същите снимки - българин в Америка и той беше реалния притежател на снимките.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То,че е модерно ,модерно е жените да използват заместители на някои части от мъжкото тяло,ама които са старомодни са по'-доволни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Когато си прав си прав и обратното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То,че е модерно ,модерно е жените да използват заместители на някои части от мъжкото тяло,ама които са старомодни са по'-доволни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Tц. Това е “модерно изкуство”, таралежът знае живял е той по модерни отвоювани от морето земи …
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то така на македонска антична скулптура ще замяза чушката
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
шина, бинт, гипс, пак шина, бинт и гипс....препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар