IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Учил съм 2 специалности с 2 магистратури.
    Брей, ти си гениален
    Във Франция се става макистър след 4 до 5 години.
    Ти 10 години ли си следвал ? ! ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Всъщност, човекът казва, че не се интересува от жени. И наистина, резултатът е виден - едните реват, че няма жени, другите реват, че няма мъже и всеки гледа в екрана на телефона си и търси там на майка си ... ясно какво търси. Защото природата си зове, но попадайки в условията на цивилизационен сакатлък, пътят на хормона е обрасъл в непроходими шубраци.
      Двете твърдения имат различно значение. Като казват, че няма мъже жените имат предвид ОПРЕДЕЛЕН ТИП мъже,които са атрактивни за жените .Ама такива мъже или са обвързани, или са бройкаджии и не искат да се обвързват.Докато като мъжете казват ,че няма жени е така,щото такива мъже са неатрактивни за жените. Дори и финансово добре да са,пак има случаи на самотни такива мъже.Естествено ако четат форума и най-неатрактивните мъже могат да станат атрактивни за жените.

Коментар

Магистратурите с такси са курсове за разряд. Това са комерсиализирани форми на обучение, при които прибраните пари и придобитите знания са като омлет от войнишки чорапи.

Военната служба според мен си е "социалистическа мизерия", затъпяване, изпростяване и загуба на време. През 2006 г. тя отпадна и не съм ходил.

Заради имотния и строителния бум, ако един мъж се научи да прави бани бързо, може да си докарва и 10 000 лв чисто на месец. Обаче не е толкова просто и никой не си дава занаята.

Коментар

И двете са доста приложими.

По онова време много колеги заминаха на Запад, а други работеха и за това имаше магистратури с малки групи. Таксите също бяха малки, сравнено с днес.
          Магистратурите с такси са курсове за разряд. Това са комерсиализирани форми на обучение, при които прибраните пари и придобитите знания са като омлет от войнишки чорапи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

що за магистратури са това
            да не си учил за шлосер
            И двете са доста приложими.

По онова време много колеги заминаха на Запад, а други работеха и за това имаше магистратури с малки групи. Таксите също бяха малки, сравнено с днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да не си учил за шлосер
              И аз това се зачудих. Все едно е карал някакви квалификационни курсове.

Коментар

Моето следване беше с доста учене в СУ. На 20-23 г човек не бърза да се жени. Учил съм 2 специалности с 2 магистратури. В магистратурите имаше малко хора и никак нямаше подходящи жени. И не идваха редовно. В едната магистратура имаше само лелки, 2 гъркини и едно момиче с приятел. В другата магистратура бяхме 10 човека, не идваха редовно и така. Отделно по онова време имаше безработица и ниски заплати.

В днешно време първо искат да се реализират професионално, а после да създават семейство.
                да не си учил за шлосер
                препоръка е

Коментар

Всъщност, човекът казва, че не се интересува от жени. И наистина, резултатът е виден - едните реват, че няма жени, другите реват, че няма мъже и всеки гледа в екрана на телефона си и търси там на майка си ... ясно какво търси. Защото природата си зове, но попадайки в условията на цивилизационен сакатлък, пътят на хормона е обрасъл в непроходими шубраци.
                  Трети ревът що има жени в темата наречена “какво искат жените”, на четвърти пък аз съм им крива, че пиша тука, те така те

Пускам един текст, който вкарва яснота в маранята:

Gentle reader, I have decided to pass on a few life skills rather than continuing in a circular conversation with a bully. In any bullying situation, acting like you don't care about the rumbling of the stomach which is no different from the noise from the behind is letting go of the damage done. Bully recognition is simple enough.

Bullies are generally defined as people who intimidate or control others to achieve their aims. They may collaborate when their goals are being met, but they lack fairness or honesty. Bullies generally manipulate or terrorise those who they feel their status are below or equivalent to themselves. They may also intimidate superiors, such as threatening to resign at a critical point.

Remember, bullies are human. They eat, sleep, go to the toilet and live just like you do. The only difference is that you are NOT a bully! Bullies act the way they do because they lack the attention or parental love and nurturing that you have. They are insecure and bully only to feel powerful.

The common mistake that bullies make is assuming that because someone is nice that he or she is weak. Those traits have nothing to do with each other. In fact, it takes considerable strength and character to be a good person.” “If you beat metal long enough, it turns to steel.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Несъмнено подаваш информация от галактическа величина. Несъмнено, анализирайки двете изречения, които си написал си раждан след 90та година, което обяснява всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Жените си ги влечат големите градове. Аз съм учил в Пловдив, но дори и там доста жени се омъжиха за пловдивчани. А за София се отнася много повече.Чудно как не си забил като студент някоя мадама от провинцията.
                      Моето следване беше с доста учене в СУ. На 20-23 г човек не бърза да се жени. Учил съм 2 специалности с 2 магистратури. В магистратурите имаше малко хора и никак нямаше подходящи жени. И не идваха редовно. В едната магистратура имаше само лелки, 2 гъркини и едно момиче с приятел. В другата магистратура бяхме 10 човека, не идваха редовно и така. Отделно по онова време имаше безработица и ниски заплати.

В днешно време първо искат да се реализират професионално, а после да създават семейство.

Коментар

През 90-те години времената бяха романтични, хората искаха промяна и мислеха по друг начин. Ти си бил на 20+, а тогава хората са много хубави, пълни с хормони. Просто е видяла потенциал в теб и ти е пристанала.

Един приятел разказва за времената в началото на милениума, 2000-2005 г. В УНСС имаше много момичета от провинцията, там студентите са много и качеството на обучение е по-ниско от СУ - голям прием, но не могат да ги научат както трябва. И се завършва лесно. Хората имат време за любов и секс. И към края на следването момичетата от провинцията се оглеждат и ослушват за симпатичен софиянец с апартамент.
                        И не е било единични случаи, а масово.
                        Жените си ги влечат големите градове. Аз съм учил в Пловдив, но дори и там доста жени се омъжиха за пловдивчани. А за София се отнася много повече.Чудно как не си забил като студент някоя мадама от провинцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          Ха-ха - бях беден като църковна мишка студент и чак се чудя какви 10 точки от нейния списък съм изпълнил. Че нямам косми на краката - тази точка я знам, защото ме провери още при първия секс. Друго не се сещам, освен може би че в тъмното под юргана хвана оная ми работа с ръка, но те ръчичките и малки, така че вероятно и тази точка съм изпълнил. Нататък обаче е пълна загадка ...
                          През 90-те години времената бяха романтични, хората искаха промяна и мислеха по друг начин. Ти си бил на 20+, а тогава хората са много хубави, пълни с хормони. Просто е видяла потенциал в теб и ти е пристанала.

Един приятел разказва за времената в началото на милениума, 2000-2005 г. В УНСС имаше много момичета от провинцията, там студентите са много и качеството на обучение е по-ниско от СУ - голям прием, но не могат да ги научат както трябва. И се завършва лесно. Хората имат време за любов и секс. И към края на следването момичетата от провинцията се оглеждат и ослушват за симпатичен софиянец с апартамент.
                          И не е било единични случаи, а масово.

Коментар

Евгич, от такива слепи обобщения следва безотказният извод, че всички ние, дето са ни намерили някакви мързеливи и меркантилни жени, сме ниски, дебели, с малки носове и путьовци, водени за тези малки носове. Татко Карло ме е направил с дълъг нос и на него могат да кацнат десет женски врабчета, като последното е с единия крак във въздуха, но пак има място и никое врабче не можеш да лишиш от пристан.
                            Ти много ни лъжеш. Нали разказваше, че си палав плейбой, при когото идват много Ганки.

Постът ми е провокативен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345 Разгледай мнение
                              Никога не съм се интресувал какво искат или мислят жените. Проблема си е изцяло техен!
                              Несъмнено подаваш информация от галактическа величина. Несъмнено, анализирайки двете изречения, които си написал си раждан след 90та година, което обяснява всичко.
                              Last edited by Selena2024; 13.01.2025, 10:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                                Ха-ха - бях беден като църковна мишка студент и чак се чудя какви 10 точки от нейния списък съм изпълнил. Че нямам косми на краката - тази точка я знам, защото ме провери още при първия секс. Друго не се сещам, освен може би че в тъмното под юргана хвана оная ми работа с ръка, но те ръчичките и малки, така че вероятно и тази точка съм изпълнил. Нататък обаче е пълна загадка ...
                                Изглежда Евгич намира все жени с големи лапи и не може да изпълни условията. Да ги избира с малки ръчички, а не да им чете откъси от "Одисей" и да се чуди защо не става работата. Вероятно има някакъв еволюционен бъг - защо са им тия големи лапи на днешните жени? Може би заради еманципацията, днес не можеш да разбереш кой е мъж, кой е жена, измислиха 32 пола само и само да скрият, че са изчезнали жените. Евгич е жертва на обстоятелствата, вината не е в него.

Коментар

Working...
                                X