IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

На мъжете не им дреме дали някоя жена говори еротично или не. На жените им пука какво говорят мъжете.Още като я видя някоя веднага разбирам дали имам желание да я чукам или не.И ако е крокодил или хипопотам колкото и еротично да говори няма да ме съблазни. Ама мъжът може с думи да съблазни жена.
    И предпочитам да вярвам на опита си и на наблюденията ми, отколкото на теб.Не се пита рибката на каква стръв я ловят,а рибарят.
    А жените определено кълват на еротични разговори, често и вулгарни.И всички жени са един клас. Това,което е ценно за теб в една жена, не е ценно за мъжете.
    Какво значи висок клас жена-според теб ще е образована,с кариера, с финансови възможности, добре изглеждаща.Лошо няма ,обаче ако не ме уважава,мисли се за голямата работа и спори с мен,не се грижи за домакинството и мен,не се раздава в секса, не иска толкова деца,колкото и аз ,то определено не е висока класа жена и с такава бих имал само кратка авантюра и дотам.
    Е, то от мъж до мъж има разлика. И от жена до жена .

С почерненото не се съгласявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а какво би казал за варианта
      хапче има
      жена - не

Ами ще ти обясни как вчера е видял един здравеняк, който е женен и имал деца, но не харесвал "меркантилността и мързела" на българските жени...

Да е жива мама и да ръси акъл - ако тя не дава парите, да пазарува, готви, пере и чисти - Евго би бил съвършено безпомощен..., докато не продаде купуваното с парите на тати имущество.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

На 46 г съм, но на теб скоро ще ти трябва премедикация преди секс!

В качеството на какъв раздаваш "квалификациите" ти, ако изобщо нямаш понятие - що е то - еротика и самият ти ползваш някакви хапчета за стимулиране на желанието ти.

Нямаш понятие от отношение към жените и те те режат редовно на срещите. От тъпотиите, които говориш тук сме наясно, че теб не те интересува жената, а обсъждаш нейния мъж, приятел.

Докато продължаваш да обсъждаш "качествата" на мъжете от твоята "мъжка" позиция (претендираш да си мъж, с мисленето на мъж, който търси жена!)..., а мъжете изобщо НЕ СЕ ВЪЛНУВАТ ОТ ТВОИТЕ ПАРАНОИЧНИ ОПАСЕНИЯ ЗА ТОВА, ЧЕ ЖЕНИТЕ "НЕ СТАВАЛИ" - И - РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ ТИ ЗАВЛЕКАТ ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО, ПРЕДИ ДА СИ ГО ОТНЕСЪЛ В "ОТВЪДНОТО"..., та и мъжете - преди всичко - създават семейства, а качествата им са се понравили на жените... Твоите "много качества" не се забелязват от дамите.

Поради тази причина - или - въпреки нея - ти говориш за качествата на... мъжете, които сам не притежаваш! Лесно е: работИ върху себе си, върху своята издръжливост и физическа активност (ако не - винаги ще се оплакваш, че си уморен, а това се усеща от дамите) - за ония "сини хапчета", които си пожелаваш след 10 години - дано не ти се налага да ги ползваш - и не обобщавай прочетени в нета тъпотии, върху които се фиксираш "като муха на л..." - от сега набираш негативи за 60-те.

Споко бе, концентрирай се върху дамите, не върху мъжете до тях и излизай в планината, ходи на танци и фитнес ... - товарИ го това "младо" 50 (минус) годишно тяло, защото то ще ти служи - без бленуваното от теб "синьо хапче"...

Коментар

а какво би казал за варианта
          хапче има
          жена - не
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тц. Не минава. Има тънка линия между вулгарност и еротика. Интересно е ако пуснеш нещо еротично без да е вулгарно. Пример: мацката дето май била спечелила ергенът е откровено вулгарна. Една да речем Нети е интелигентно еротична. Виж как фино е пипнато тук:

https://youtu.be/dn98ypK1BqE?si=0blbflLvJb5CadJO

Друг пример за еротика - Галя. Има еротика без вулгарност. Миро е сладникав, но Галя е еротична.

https://youtu.be/Z9q2-BhQvDo?si=a9s5DznyfcDEXxNM

Това овладееш ли го преминаваш към по-восок клас жени.
            На мъжете не им дреме дали някоя жена говори еротично или не. На жените им пука какво говорят мъжете.Още като я видя някоя веднага разбирам дали имам желание да я чукам или не.И ако е крокодил или хипопотам колкото и еротично да говори няма да ме съблазни. Ама мъжът може с думи да съблазни жена.
            И предпочитам да вярвам на опита си и на наблюденията ми, отколкото на теб.Не се пита рибката на каква стръв я ловят,а рибарят.
            А жените определено кълват на еротични разговори, често и вулгарни.И всички жени са един клас. Това,което е ценно за теб в една жена, не е ценно за мъжете.
            Какво значи висок клас жена-според теб ще е образована,с кариера, с финансови възможности, добре изглеждаща.Лошо няма ,обаче ако не ме уважава,мисли се за голямата работа и спори с мен,не се грижи за домакинството и мен,не се раздава в секса, не иска толкова деца,колкото и аз ,то определено не е висока класа жена и с такава бих имал само кратка авантюра и дотам.
            Last edited by Vergil1975; 27.04.2025, 10:35.

Коментар

На годините на Груьо съм и не лъжа.

Омръзна ми да си правите шеги на мой гръб, лелче,

"То не е до възраст, а е до можене!"
              Лелче най най , чиче. Брех, чак до възрастта на Груючо не стигам, ама ти май мъжовете си ги водиш всичките на отчет в тетрадката .

Коментар

Мдам, ама от няколко години си на 46

По таз логика аз съм на 18
                На годините на Груьо съм и не лъжа.

Омръзна ми да си правите шеги на мой гръб, лелче,

"То не е до възраст, а е до можене!"

Коментар

Мдам, ама от няколко години си на 46

По таз логика аз съм на 18

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е то без тези изречения ще е скучно.А жените най-мразят скучни мъже.
                    А и не виждам нищо лошо да те питам в кой фризьорски салон си правила прическата.Ти да не си помисли нещо друго?И после мъжете сме били с мръсно подсъзнание
                    Виж как отговаря една жена като я питат кое е най-странното място, на което е правила секс.
                    https://youtu.be/ZiARvvemLlk?si=iSzU_er1BKgQ3_ia
                    Питат я за location, тя отговаря in the ass.
                    Тц. Не минава. Има тънка линия между вулгарност и еротика. Интересно е ако пуснеш нещо еротично без да е вулгарно. Пример: мацката дето май била спечелила ергенът е откровено вулгарна. Една да речем Нети е интелигентно еротична. Виж как фино е пипнато тук:

https://youtu.be/dn98ypK1BqE?si=0blbflLvJb5CadJO

Друг пример за еротика - Галя. Има еротика без вулгарност. Миро е сладникав, но Галя е еротична.

https://youtu.be/Z9q2-BhQvDo?si=a9s5DznyfcDEXxNM

Това овладееш ли го преминаваш към по-восок клас жени.
                    Last edited by Selena2024; 27.04.2025, 09:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Е, попа я иска.
                      Гони злите духове от кучето и е негова.

А как се "лези"? Какво означва този глагол?
                      "Лезя се" означава хиля се, предразположен съм към някого, обръщам специално внимание на някого, често с цел да го манипулирам.

Когато беше на 30+, тази жена си стоя 5-6 г. без работа вкъщи. И беше голяма грешка, защото точно в този период трябваше да си намери мъж. Дори да е необразован, някой готин и здрав строител можеше да й направи 2 деца и да са семейство. И нямаше да е мома сега.

А тя обръщаше специално внимание на старите чичовци. Вчера се запознах с един нов комшия, който сам си ремонтира новия апартамент, купен наскоро. Той е към 45-50 г., висок и здрав пич (не изглежда като чичка), и има 4 внучета вече, И е платил 120 000 евро за двустаен панелен апартамент след пазарлък. Аз преди години купих такъв с малко по-добри параметри за 64 500 евро и продавачката ми отстъпи само 500 евро.

Коментар

май ти не си разбрал
                        евго е младо момче, 50 няма
                        какви сини хапчета, какви 5 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

За нова жена все си става
                          за твоята може да се наложи
                          и с хапче
                          Когато си бил в казармата, не си ли подсвирквал дори след бабите, когато са ви водили на баня - тя куца, вири бастуна срещу вас. Либидото не пита, дали жена ти е твоя или не. Ако имаш либидо, и контакт можеш да изкъртиш от стената и да влезеш чак при съседите и там да разтовариш материала като самосвал.
                          Last edited by pinoccio; 27.04.2025, 07:16.

Коментар

Не ме вълнува вече. Аз я възприемам като комшийка. Преди 10 г. тя много обичаше да се лези на стари чичовци на възрастта на баща й.

След една възраст жените започват да пускат лесно, тогава обаче никой не ги ще.
                            Е, попа я иска.
                            Гони злите духове от кучето и е негова.

А как се "лези"? Какво означва този глагол?

Коментар

Ако си спестяваш изречения от сорта на последното от Мистър Бийн се превръщаш автоматично в Рони О’Съливан (1975ти набор и супер пич).

Замисли се над този детайл.
                              Е то без тези изречения ще е скучно.А жените най-мразят скучни мъже.
                              А и не виждам нищо лошо да те питам в кой фризьорски салон си правила прическата.Ти да не си помисли нещо друго?И после мъжете сме били с мръсно подсъзнание
                              Виж как отговаря една жена като я питат кое е най-странното място, на което е правила секс.
                              https://youtu.be/ZiARvvemLlk?si=iSzU_er1BKgQ3_ia
                              Питат я за location, тя отговаря in the ass.
                              Last edited by Vergil1975; 27.04.2025, 03:43.

Коментар

както казва един приятел;
                                то от жена ако не ти стане
                                от хапче ли!?
                                ем тъй е, само като чуе за на селена прическата вече трябва да му е станал

Коментар

Working...
                                X