IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ptj_12345 Разгледай мнение
    Никога не съм се интресувал какво искат или мислят жените. Проблема си е изцяло техен!
    Несъмнено подаваш информация от галактическа величина. Несъмнено, анализирайки двете изречения, които си написал си раждан след 90та година, което обяснява всичко.
    Last edited by Selena2024; 13.01.2025, 10:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Ха-ха - бях беден като църковна мишка студент и чак се чудя какви 10 точки от нейния списък съм изпълнил. Че нямам косми на краката - тази точка я знам, защото ме провери още при първия секс. Друго не се сещам, освен може би че в тъмното под юргана хвана оная ми работа с ръка, но те ръчичките и малки, така че вероятно и тази точка съм изпълнил. Нататък обаче е пълна загадка ...
      Изглежда Евгич намира все жени с големи лапи и не може да изпълни условията. Да ги избира с малки ръчички, а не да им чете откъси от "Одисей" и да се чуди защо не става работата. Вероятно има някакъв еволюционен бъг - защо са им тия големи лапи на днешните жени? Може би заради еманципацията, днес не можеш да разбереш кой е мъж, кой е жена, измислиха 32 пола само и само да скрият, че са изчезнали жените. Евгич е жертва на обстоятелствата, вината не е в него.

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345 Разгледай мнение
        Никога не съм се интресувал какво искат или мислят жените. Проблема си е изцяло техен!
        Така и трябва .Жените харесват мъже, които поставят собствените си желания на първо място.

Коментар

• Никога не съм се интресувал какво искат или мислят жените. Проблема си е изцяло техен!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            А на последните две снимки виждаме как М-ев си е купил жена
            Ха-ха - бях беден като църковна мишка студент и чак се чудя какви 10 точки от нейния списък съм изпълнил. Че нямам косми на краката - тази точка я знам, защото ме провери още при първия секс. Друго не се сещам, освен може би че в тъмното под юргана хвана оная ми работа с ръка, но те ръчичките и малки, така че вероятно и тази точка съм изпълнил. Нататък обаче е пълна загадка ...

Коментар

Evgo, имам хубава новина за теб
              С тоя твой манталитет не Българка, даже и ромка няма да те вземе
              Никога !!!

Не си се качвал на влак, затова говориш така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                +1
                Конкретно за българката, според мен тя е мързелива и меркантилна. Пари да има мъжът, ще взема и нисък и дебел, и с малък нос. И е готова да вземе някой путьо, за да го води за носа и за да го командва. Това е истината за българката в наши дни, мили колеги,
                Evgo, имам хубава новина за теб
                С тоя твой манталитет не Българка, даже и ромка няма да те вземе
                Никога !!!

Last edited by barbaron; 12.01.2025, 23:28.

Коментар

+1

Конкретно за българката, според мен тя е мързелива и меркантилна. Пари да има мъжът, ще взема и нисък и дебел, и с малък нос. И е готова да вземе някой путьо, за да го води за носа и за да го командва. Това е истината за българката в наши дни, мили колеги,
                  Евгич, от такива слепи обобщения следва безотказният извод, че всички ние, дето са ни намерили някакви мързеливи и меркантилни жени, сме ниски, дебели, с малки носове и путьовци, водени за тези малки носове. Татко Карло ме е направил с дълъг нос и на него могат да кацнат десет женски врабчета, като последното е с единия крак във въздуха, но пак има място и никое врабче не можеш да лишиш от пристан.

Коментар

• Коментар

+1

що търсиш тогаз такваз смотана шафрантия за жена че и деца да ти ражда?
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Поредните ти глупости. Аз съм последният човек, който би искал жените да сложат фереджета. Против всякакъв фанатизъм съм било то мюсюлмански или вярата в зодии.
                        И не е моя вината, че жените харесват доминиращи мъже.Естествено не всички си го признават, но ВСИЧКИ търсят такива.
                        А че ти търсиш мъжко внимание е ясно на всеки мъж в тая тема.Естествено не всички ще ти го кажат,но аз съм свикнал за говоря само истината.
                        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Проблемът е сериозен и е манталитетен. Има много подобни индивиди навсякъде.

Момичета израстват в подобни семейства с подобни питекантропи. Тези момичета имат силна нужда от алтернативен ролеви модел и за жалост след 1989 нещата регресираха жестоко.

Той знаел какво търсят другите пишещи във дадена тема и видите ли той даже се опитва да контролира кой да пише и кой следвало да пише според жалкия си аршин. Проблемът е, че подобен опит за публично линчуване на някой е по-скоро опасно, а не жалко.

Ето такъв пещерен ум е надявал на жените фереджета и нихаби. Турция - някога светска държава напоследък е пълна със забулени жени. Именно от такова тъпо питекантропско залупени мислене.

Това трябва да се спира из корен. Има още двама трима простака от същия калибър. В главите им освен вулгаризми няма рационална мисъл.

Малкото жени, които дръзват да пишат в този форум спират и това е доста показателно.
                          Поредните ти глупости. Аз съм последният човек, който би искал жените да сложат фереджета. Против всякакъв фанатизъм съм било то мюсюлмански или вярата в зодии.
                          И не е моя вината, че жените харесват доминиращи мъже.Естествено не всички си го признават, но ВСИЧКИ търсят такива.
                          А че ти търсиш мъжко внимание е ясно на всеки мъж в тая тема.Естествено не всички ще ти го кажат,но аз съм свикнал за говоря само истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Казването на истината не е осиране. Това че на теб не ти изнася е друг въпрос.
                            Ми хубаво - казал си каквото мислиш. Айде чао от мене.

Има някакви нива на простотията, които лично аз не толерирам. А при тебе са завишени. Сериозно завишени. Усещаш, че имаш дефицити, лъснаха и сериозни пропуски в образованието и това избива като неистова агресия към околните. Бегай у лево.

Нямам време за губене в безмислени спорове... Спазвайте добрия тон!
                            Last edited by Selena2024; 13.01.2025, 10:17.

Коментар

danetha :
                              От самото начало ми бе чудно какво намираш в деградирал нискоинтелигентен пазарджишки Ганъо с интелектуално развитие 16 век
                              И аз недоумявах, но сега те разбрах Благодаря
                              Проблемът е сериозен и е манталитетен. Има много подобни индивиди навсякъде.

Момичета израстват в подобни семейства с подобни питекантропи. Тези момичета имат силна нужда от алтернативен ролеви модел и за жалост след 1989 нещата регресираха жестоко.

Той знаел какво търсят другите пишещи във дадена тема и видите ли той даже се опитва да контролира кой да пише и кой следвало да пише според жалкия си аршин. Проблемът е, че подобен опит за публично линчуване на някой е по-скоро опасно, а не жалко.

Ето такъв пещерен ум е надявал на жените фереджета и нихаби. Турция - някога светска държава напоследък е пълна със забулени жени. Именно от такова тъпо питекантропско залупени мислене.

Това трябва да се спира из корен. Има още двама трима простака от същия калибър. В главите им освен вулгаризми няма рационална мисъл.

Малкото жени, които дръзват да пишат в този форум спират и това е доста показателно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Евго не се излагай и ти. Мирето днес достатъчно се осра.
                                Казването на истината не е осиране. Това че на теб не ти изнася е друг въпрос.

Коментар

Working...
                                X