Първоначално изпратено от ptj_12345
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Selena2024; 13.01.2025, 10:18.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХа-ха - бях беден като църковна мишка студент и чак се чудя какви 10 точки от нейния списък съм изпълнил. Че нямам косми на краката - тази точка я знам, защото ме провери още при първия секс. Друго не се сещам, освен може би че в тъмното под юргана хвана оная ми работа с ръка, но те ръчичките и малки, така че вероятно и тази точка съм изпълнил. Нататък обаче е пълна загадка ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ptj_12345 Разгледай мнениеНикога не съм се интресувал какво искат или мислят жените. Проблема си е изцяло техен!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеА на последните две снимки виждаме как М-ев си е купил жена
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеEvgo, имам хубава новина за теб
С тоя твой манталитет не Българка, даже и ромка няма да те вземе
Никога !!!
А на последните две снимки виждаме как М-ев си е купил жена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение+1
Конкретно за българката, според мен тя е мързелива и меркантилна. Пари да има мъжът, ще взема и нисък и дебел, и с малък нос. И е готова да вземе някой путьо, за да го води за носа и за да го командва. Това е истината за българката в наши дни, мили колеги,
С тоя твой манталитет не Българка, даже и ромка няма да те вземе
Никога !!!
А на последните две снимки виждаме как М-ев си е купил жена
Last edited by barbaron; 12.01.2025, 23:28.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Конкретно за българката, според мен тя е мързелива и меркантилна. Пари да има мъжът, ще взема и нисък и дебел, и с малък нос. И е готова да вземе някой путьо, за да го води за носа и за да го командва. Това е истината за българката в наши дни, мили колеги,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Конкретно за българката, според мен тя е мързелива и меркантилна. Пари да има мъжът, ще взема и нисък и дебел, и с малък нос. И е готова да вземе някой путьо, за да го води за носа и за да го командва. Това е истината за българката в наши дни, мили колеги,Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Поредните ти глупости. Аз съм последният човек, който би искал жените да сложат фереджета. Против всякакъв фанатизъм съм било то мюсюлмански или вярата в зодии.
И не е моя вината, че жените харесват доминиращи мъже.Естествено не всички си го признават, но ВСИЧКИ търсят такива.
А че ти търсиш мъжко внимание е ясно на всеки мъж в тая тема.Естествено не всички ще ти го кажат,но аз съм свикнал за говоря само истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Проблемът е сериозен и е манталитетен. Има много подобни индивиди навсякъде.
Момичета израстват в подобни семейства с подобни питекантропи. Тези момичета имат силна нужда от алтернативен ролеви модел и за жалост след 1989 нещата регресираха жестоко.
Той знаел какво търсят другите пишещи във дадена тема и видите ли той даже се опитва да контролира кой да пише и кой следвало да пише според жалкия си аршин. Проблемът е, че подобен опит за публично линчуване на някой е по-скоро опасно, а не жалко.
Ето такъв пещерен ум е надявал на жените фереджета и нихаби. Турция - някога светска държава напоследък е пълна със забулени жени. Именно от такова тъпо питекантропско залупени мислене.
Това трябва да се спира из корен. Има още двама трима простака от същия калибър. В главите им освен вулгаризми няма рационална мисъл.
Малкото жени, които дръзват да пишат в този форум спират и това е доста показателно.
И не е моя вината, че жените харесват доминиращи мъже.Естествено не всички си го признават, но ВСИЧКИ търсят такива.
А че ти търсиш мъжко внимание е ясно на всеки мъж в тая тема.Естествено не всички ще ти го кажат,но аз съм свикнал за говоря само истината.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Казването на истината не е осиране. Това че на теб не ти изнася е друг въпрос.
Има някакви нива на простотията, които лично аз не толерирам. А при тебе са завишени. Сериозно завишени. Усещаш, че имаш дефицити, лъснаха и сериозни пропуски в образованието и това избива като неистова агресия към околните. Бегай у лево.
Нямам време за губене в безмислени спорове... Спазвайте добрия тон!Last edited by Selena2024; 13.01.2025, 10:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеdanetha :От самото начало ми бе чудно какво намираш в деградирал нискоинтелигентен пазарджишки Ганъо с интелектуално развитие 16 век
И аз недоумявах, но сега те разбрах Благодаря
Момичета израстват в подобни семейства с подобни питекантропи. Тези момичета имат силна нужда от алтернативен ролеви модел и за жалост след 1989 нещата регресираха жестоко.
Той знаел какво търсят другите пишещи във дадена тема и видите ли той даже се опитва да контролира кой да пише и кой следвало да пише според жалкия си аршин. Проблемът е, че подобен опит за публично линчуване на някой е по-скоро опасно, а не жалко.
Ето такъв пещерен ум е надявал на жените фереджета и нихаби. Турция - някога светска държава напоследък е пълна със забулени жени. Именно от такова тъпо питекантропско залупени мислене.
Това трябва да се спира из корен. Има още двама трима простака от същия калибър. В главите им освен вулгаризми няма рационална мисъл.
Малкото жени, които дръзват да пишат в този форум спират и това е доста показателно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Евго не се излагай и ти. Мирето днес достатъчно се осра.
- 1 like
Коментар
Коментар