Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Vergil1975; 14.01.2025, 09:10.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за свако цако
но мислех, че братчеда е от търновските села
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Матвеевич пък едва ли го интересува как е във Франция. Така че подобен спор може да бъде решен единствено на основата на логически позитивизъм - ти мислиш едно, друг друго и сечението е някъде в някоя бирария. Логическият позитивизъм е понятие в науката, където много неизяснени неща биват обяснявани чрез интерпретации. Но интерпретацията не е нищо повече от научно бръщолевене - няма наблюдение, няма експеримент, има само наливна бира.
От там ли се научи на мъжество,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronБългарски хвалипръцко
Ясно написах как е във Франция. България отдавна не ме интересува
А и по мое време нямаше такива работи.
Следваше се 5 години.
Не заслужаваш да ти изброявам какво съм правил оттогава та до днес
Коментар
-
за свако цако
но мислех, че братчеда е от търновските села
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ратко ме е чел внимателно и знае за кого говоря.
но мислех, че братчеда е от търновските селапрепоръка е
Коментар
-
Ратко ме е чел внимателно и знае за кого говоря.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако баща му е свакото, значи братовчед ти ти е брат?
Коментар
-
Ако знаеш колко е прост. Баща му е свакото,
Коментар
-
това е истински мъж
Коментар
-
Братовчед ми е бил с доста циганки, т.е. сигурно има 100 акта. Нито го прави мъж това, нито има резултат. И той е ерген.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Евгич, ако беше ходил войник, щеше да си намерил жена досега поне 100 пъти. Казармата оформя мироглед, според който всичко, което мърда, трябва да бъде онодено. И после държи влага цял живот. Ако онодиш 100 жени, все някъде ще засееш нещо. А ти подбираш като че ли си влязъл в някой бутик - търсиш нещо само според теб, някаква единична колекция. Е, животът не е бутик, а една бакалия, в която всичко е увито в амбалажна хартия и не знаеш какво има в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Явно вече си започнал да забравяш. Първите 3 години се учи за бакалавър (полувисше образование), а следващите 2 години вече е магистратурата (висше образование). Бакалавърската степен в общия случай е общообразователна, и затова е необходимо да я завършиш само веднъж в рамките на един живот. Магистърската степен обаче е тясно специализирана, и само тя трябва да се учи пак и пак и пак за всяка една нова специалност. Но това не са нови 5, а само нови 2 години. Тоест 2 магистърски степени означават 3 + 2 + 2 = 7 години учене и придобиване на 2 тесни специалности.
Аз съм с 3 магистърски степени, което означава, че съм учил 3 + 2 + 2 + 2 = 9 години. Отделно имам и една аспирантура или докторат в наше време (още 3 години), но така и не си взех изпитите, защото ме напъпли пазарната икономика и бизнеса в нея.
По принцип нямам никакви амбиции да уча пак и пак и пак, но съгласно Българското законодателство когато заемаш висша ръководна длъжност в определен тип бизнеси, си длъжен да имаш съответното образование. Затова и изкарах магистратура по финанси (заради СТС Финанс) и впоследстие зооинженерство специален отрасъл пчели заради Пчеларската развъдна асоциация, на която съм ръководител.Last edited by pinoccio; 13.01.2025, 19:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБрей, ти си гениален
Във Франция се става макистър след 4 до 5 години.
Ти 10 години ли си следвал ? ! ?
Аз съм с 3 магистърски степени, което означава, че съм учил 3 + 2 + 2 + 2 = 9 години. Отделно имам и една аспирантура или докторат в наше време (още 3 години), но така и не си взех изпитите, защото ме напъпли пазарната икономика и бизнеса в нея.
По принцип нямам никакви амбиции да уча пак и пак и пак, но съгласно Българското законодателство когато заемаш висша ръководна длъжност в определен тип бизнеси, си длъжен да имаш съответното образование. Затова и изкарах магистратура по финанси (заради СТС Финанс) и впоследстие зооинженерство специален отрасъл пчели + генетика и селекция заради Пчеларската развъдна асоциация, на която съм ръководител.
Иначе когато живота те захвърли да правиш нещо, което не си го учил, започва да те учи самият живот и самият натрупан грешен опит. При мене това е Мениджмънт, Маркетинг, Програмиране и ИТ технологии, където съм по-голям експерт дори и от хора, учили такива специалности.Last edited by Mateev; 13.01.2025, 19:10.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Военната служба според мен си е "социалистическа мизерия", затъпяване, изпростяване и загуба на време. През 2006 г. тя отпадна и не съм ходил.
Заради имотния и строителния бум, ако един мъж се научи да прави бани бързо, може да си докарва и 10 000 лв чисто на месец. Обаче не е толкова просто и никой не си дава занаята.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар