IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Дизастър.
    Евгич не рзбира, че жената сама трябва да го пожелае и това е на първо място. После следват разните игри - тука има, тука нема. Той тръгва с пазарлъци, с които и женски хипопотам не би бил много хепи и би предпочела да я магери онова огромно животно, което едва ли е прочело и табелата на входа на Серенгети.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

успя да свалиш някоя с тоя лаф?
      Бате Радко,аз няма да го уча на безполезни неща. Всяка жена мечтае за плейбой, който да покори и да е само неин.
      Ако й каже-аз от 15 години съм без гадже, ще избяга с 200

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да.
        успя да свалиш някоя с тоя лаф?
        препоръка е

Коментар

работи ли?
          Да.

Коментар

Миродес така ми е казал да казвам,
            работи ли?
            препоръка е

Коментар

в повечето случаи и 5 секунди са им достатъчни
              а ти защо искаш да се правиш на
              "палав плейбой, който е с голям опит и вече е решил да се кротне"
              Миродес така ми е казал да казвам,

Коментар

ОК

Обаче хората много са нахитрели. Може още в първите 5 мин да разбере, че не съм палав плейбой, който е с голям опит и вече е решил да се кротне.
                в повечето случаи и 5 секунди са им достатъчни
                а ти защо искаш да се правиш на
                "палав плейбой, който е с голям опит и вече е решил да се кротне"
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Евго не живее в село с две моми,а в над милионен град с огромен брой самотни жени.Плюс потенциални мераклийки от цялата страна,които да заживеят в София. Така че трябва да знае как да се държи с жените, а не да им ходи по гайдата.
                  То може да има самотни жени, но те няма да ми отворят лесно вратите на крепостта. Трябва да ги обсаждам с месеци.

А залупени селянки няма още от 1999 г. С интернет бума хората станаха много информирани. Виждаш кифлите от "Ергенът" с какви високи критерии са.

Коментар

Евго не живее в село с две моми,а в над милионен град с огромен брой самотни жени.Плюс потенциални мераклийки от цялата страна,които да заживеят в София. Така че трябва да знае как да се държи с жените, а не да им ходи по гайдата.
                    Евго още пълзи. Ти го караш да тича без да се е научил да ходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тц. Не му помагаш с това мнение. Друг е казусът тука.

Коментар

И аз така разсъждавам.

Освен това има много стари моми, и в работата ми (поне 3), и в блока ми (2).

И нямаше да е така, ако бяха пускали на мъжете на младини.
                        Теб не трябва да те интересува защо са стари моми,а дали на теб ще пуснат.Прекалено се вторачваш и анализираш живота на другите хора, а най-важен е твоя живот.

Коментар

Напротив-един мъж трябва да си държи на принципите, ако иска жените да го уважават.Щом не иска животно в дома си,не му трябва такава с котка.Няма заради някоя женска да си нарушава принципите.
                          И аз така разсъждавам.

Освен това има много стари моми, и в работата ми (поне 3), и в блока ми (2).

И нямаше да е така, ако бяха пускали на мъжете на младини.

Коментар

Аз няколко пъти съм си писал с красиви жени, търсещи квартира (да кажем 5 пъти). Културно, от дума на дума, предлагам да дойде при мен без да плаща нищо с цел връзка. Обаче не го приемат добре изобщо.

А те много често са с приятел, или просто не търсят връзка.
                            Дизастър.

Коментар

Напротив-един мъж трябва да си държи на принципите, ако иска жените да го уважават.Щом не иска животно в дома си,не му трябва такава с котка.Няма заради някоя женска да си нарушава принципите.
                              Тц. Не му помагаш с това мнение. Друг е казусът тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Показно защо евго няма гадже. Който много избира и кусури намира..... сам си умира
                                Що, що, щото се искат топки да си мъж. Щото го е страх да хване бика за рогата.

Коментар

Working...
                                X