IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ако знаеш колко е прост. Баща му е свакото,
    Прост или не,човека чука.Значи знае как се свалят жени.Не си мисли, че жените много харесват интелигентни мъже.Те масово вярват в зодии, магии,родови проклятия ,ходят по врачки и тем подобни глупости. Общо взето начините да се свалят жени не са толкова сложни и дори и прости мъже могат да ги знаят.
    Last edited by Vergil1975; 14.01.2025, 09:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

за свако цако
      но мислех, че братчеда е от търновските села
      Свако Цако е култов персонаж. И аз го запомних. Стиснат беше май за някаква ракия

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Матвеевич пък едва ли го интересува как е във Франция. Така че подобен спор може да бъде решен единствено на основата на логически позитивизъм - ти мислиш едно, друг друго и сечението е някъде в някоя бирария. Логическият позитивизъм е понятие в науката, където много неизяснени неща биват обяснявани чрез интерпретации. Но интерпретацията не е нищо повече от научно бръщолевене - няма наблюдение, няма експеримент, има само наливна бира.
        Ти ходил ли си войник?

От там ли се научи на мъжество,

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Български хвалипръцко
          Ясно написах как е във Франция. България отдавна не ме интересува
          А и по мое време нямаше такива работи.
          Следваше се 5 години.
          Не заслужаваш да ти изброявам какво съм правил оттогава та до днес
          Матвеевич пък едва ли го интересува как е във Франция. Така че подобен спор може да бъде решен единствено на основата на логически позитивизъм - ти мислиш едно, друг друго и сечението е някъде в някоя бирария. Логическият позитивизъм е понятие в науката, където много неизяснени неща биват обяснявани чрез интерпретации. Но интерпретацията не е нищо повече от научно бръщолевене - няма наблюдение, няма експеримент, има само наливна бира.

Коментар

за свако цако
            Те се преселиха от Силистренско през 2001 г.

Коментар

Ратко ме е чел внимателно и знае за кого говоря.
              за свако цако
              препоръка е

Коментар

....и той ли е селянин от СС?

Коментар

Ако баща му е свакото, значи братовчед ти ти е брат?

Коментар

Ако баща му е свакото, значи братовчед ти ти е брат?

Коментар

това е истински мъж

Коментар

Братовчед ми е бил с доста циганки, т.е. сигурно има 100 акта. Нито го прави мъж това, нито има резултат. И той е ерген.
                        това е истински мъж
                        препоръка е

Коментар

Евгич, ако беше ходил войник, щеше да си намерил жена досега поне 100 пъти. Казармата оформя мироглед, според който всичко, което мърда, трябва да бъде онодено. И после държи влага цял живот. Ако онодиш 100 жени, все някъде ще засееш нещо. А ти подбираш като че ли си влязъл в някой бутик - търсиш нещо само според теб, някаква единична колекция. Е, животът не е бутик, а една бакалия, в която всичко е увито в амбалажна хартия и не знаеш какво има в нея.
                          Братовчед ми е бил с доста циганки, т.е. сигурно има 100 акта. Нито го прави мъж това, нито има резултат. И той е ерген.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Явно вече си започнал да забравяш. Първите 3 години се учи за бакалавър (полувисше образование), а следващите 2 години вече е магистратурата (висше образование). Бакалавърската степен в общия случай е общообразователна, и затова е необходимо да я завършиш само веднъж в рамките на един живот. Магистърската степен обаче е тясно специализирана, и само тя трябва да се учи пак и пак и пак за всяка една нова специалност. Но това не са нови 5, а само нови 2 години. Тоест 2 магистърски степени означават 3 + 2 + 2 = 7 години учене и придобиване на 2 тесни специалности.

Аз съм с 3 магистърски степени, което означава, че съм учил 3 + 2 + 2 + 2 = 9 години. Отделно имам и една аспирантура или докторат в наше време (още 3 години), но така и не си взех изпитите, защото ме напъпли пазарната икономика и бизнеса в нея.

По принцип нямам никакви амбиции да уча пак и пак и пак, но съгласно Българското законодателство когато заемаш висша ръководна длъжност в определен тип бизнеси, си длъжен да имаш съответното образование. Затова и изкарах магистратура по финанси (заради СТС Финанс) и впоследстие зооинженерство специален отрасъл пчели заради Пчеларската развъдна асоциация, на която съм ръководител.
                            Затова много пъти можеш да видиш магистър по философия, право и дентална медицина едновременно. Не мисля, че е много удачно, защото както е казал Сенека - Който е навсякъде, той е никъде. Някой ще каже - е, да, де, философи и адвокати лъжат еднакво, а за зъболекар ти трябват чук, флекс и клещи. Един шлосер, който разказва вицове, се вписва идеално в този образ. Е, да, де, ама все пак ...
                            Last edited by pinoccio; 13.01.2025, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Брей, ти си гениален
                              Във Франция се става макистър след 4 до 5 години.
                              Ти 10 години ли си следвал ? ! ?
                              Явно вече си започнал да забравяш. Първите 3 години се учи за бакалавър (полувисше образование), а следващите 2 години вече е магистратурата (висше образование). Бакалавърската степен в общия случай е общообразователна, и затова е необходимо да я завършиш само веднъж в рамките на един живот. Магистърската степен обаче е тясно специализирана, и само тя трябва да се учи пак и пак и пак за всяка една нова специалност. Но това не са нови 5, а само нови 2 години. Тоест 2 магистърски степени означават 3 + 2 + 2 = 7 години учене и придобиване на 2 тесни специалности.

Аз съм с 3 магистърски степени, което означава, че съм учил 3 + 2 + 2 + 2 = 9 години. Отделно имам и една аспирантура или докторат в наше време (още 3 години), но така и не си взех изпитите, защото ме напъпли пазарната икономика и бизнеса в нея.

По принцип нямам никакви амбиции да уча пак и пак и пак, но съгласно Българското законодателство когато заемаш висша ръководна длъжност в определен тип бизнеси, си длъжен да имаш съответното образование. Затова и изкарах магистратура по финанси (заради СТС Финанс) и впоследстие зооинженерство специален отрасъл пчели + генетика и селекция заради Пчеларската развъдна асоциация, на която съм ръководител.

Иначе когато живота те захвърли да правиш нещо, което не си го учил, започва да те учи самият живот и самият натрупан грешен опит. При мене това е Мениджмънт, Маркетинг, Програмиране и ИТ технологии, където съм по-голям експерт дори и от хора, учили такива специалности.
                              Last edited by Mateev; 13.01.2025, 19:10.

Коментар

Военната служба според мен си е "социалистическа мизерия", затъпяване, изпростяване и загуба на време. През 2006 г. тя отпадна и не съм ходил.

Заради имотния и строителния бум, ако един мъж се научи да прави бани бързо, може да си докарва и 10 000 лв чисто на месец. Обаче не е толкова просто и никой не си дава занаята.
                                Евгич, ако беше ходил войник, щеше да си намерил жена досега поне 100 пъти. Казармата оформя мироглед, според който всичко, което мърда, трябва да бъде онодено. И после държи влага цял живот. Ако онодиш 100 жени, все някъде ще засееш нещо. А ти подбираш като че ли си влязъл в някой бутик - търсиш нещо само според теб, някаква единична колекция. Е, животът не е бутик, а една бакалия, в която всичко е увито в амбалажна хартия и не знаеш какво има в нея.

Коментар

Working...
                                X