IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не си никакъв мъж, ако не хвърляш по едно око на пакетите на конкурентите
    Въпросният пич наистина беше доста добре тогава. По онова време нямаше химия и се искаха големи и постоянни тренировки.

Един комшия (студент) беше с нас на плажа и вика:

"Виж оня там какво животно е!",

Коментар

Като във футбола- днеска сте конкутенти, утре- съотборници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Въпросният чичо ....

По-старите чичовци още от преди промените си варят ракия, ходят си на вилата, обработват си градините, правят зимнина, но аз не съм от това поколение. И съм видял, че няма смисъл от тези дейности.
        По-младите чичовци, получиха наследство от по-старите чичовци: апартаменти, вили, спестявания, колекции от вино (и твърд алкохол). По-старите чичовци трупаха през соца, за да могат сега пи младите чичовци да се хвалят, че имали "финансова култура" - колкото да могат да продадат на безценица трупаното от по-старите чичовци....

По-младите чичовци - разпродават на пожар трупаното от по-старите.

По-младите чичовци се прибират "изморени" от работа, не могат да танцуват, защото са изморени и добре, че е мама - да пазарува, чисти и готви - майките не се изморяват, но младите чичовци - ДА: винаги са изморени (от сърфиране в Социалните мрежи и от празни обобщения за соца и филмите по това време)...

Младите чичовци не гледат семейство (толкова са "изморени" след работа!)....

......

Коментар

• евго, слончо съвсем за друго пише
          а ти му репликираш за някакъв въпросен чичо
          и соц филми
          дори не мога да хвана някаква връзка
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Е и на хумор не носиш много, все се засягаш какво някой си казал и започваш да кълвеш, ако си така и с жените не е добре работата.
            Просто обрисувах поредната битова картина с елементи останли от късния соц в леко забутаното северно черноморие. Апартамена съм го купил за живеене, защото е на две пресечки от друг апартамент в който съм живял 30 години и живеят роднините ми, иначе можеше да си вземе нещо по-голямо, с гараж и т.н. А и вече ако искам да го продам цената е поне 30% нагоре за бърза продажба, да не кажа 40-45% за бавна защото е основно ремонтиран, и дори да реша да го махна няма да съм на загуба ами на някакъв +.

Аз да ти кажа нямам нито един спомен от плажа или някъде другате за як пич по бански, без бански, и прочее, просто защото гледам жените,гърдите, дупите и т.н. приемам другите мъже, които не са ми приятели като някаква конкуренция и врагове, което е естествено исторически и еволюционно погледнато, не им се възхищавам много много.

+1

Въпросният чичо си е икономичен от младини. Изобщо няма богат гардероб, не обича да черпи хората, дори събира разни стари мебели от хората и си ги прекарва на село с ремаркето. Иначе не са бедни с жена му. Имат поне 3 апартамента в София и един в провинцията. Може да са купували и други неща. Все пак ми е правил услуги, но и аз съм му давал пари.

Късният соц не беше нещо лошо, ако си гледал "Да обичаш на инат", "Адио Рио" и "Васко да Гама от село Рупча". Нито има мизерия, нито има икономии. Има малко еснафски неща, но това го има и днес, макар и в друга форма.

По-старите чичовци още от преди промените си варят ракия, ходят си на вилата, обработват си градините, правят зимнина, но аз не съм от това поколение. И съм видял, че няма смисъл от тези дейности.

Коментар

Е и на хумор не носиш много, все се засягаш какво някой си казал и започваш да кълвеш, ако си така и с жените не е добре работата.
              Просто обрисувах поредната битова картина с елементи останли от късния соц в леко забутаното северно черноморие. Апартамена съм го купил за живеене, защото е на две пресечки от друг апартамент в който съм живял 30 години и живеят роднините ми, иначе можеше да си вземе нещо по-голямо, с гараж и т.н. А и вече ако искам да го продам цената е поне 30% нагоре за бърза продажба, да не кажа 40-45% за бавна защото е основно ремонтиран, и дори да реша да го махна няма да съм на загуба ами на някакъв +.

Аз да ти кажа нямам нито един спомен от плажа или някъде другате за як пич по бански, без бански, и прочее, просто защото гледам жените,гърдите, дупите и т.н. приемам другите мъже, които не са ми приятели като някаква конкуренция и врагове, което е естествено исторически и еволюционно погледнато, не им се възхищавам много много.

Коментар

От теб не очаквах такива подигравки. Имам пари и ползвам Триумф такси, от летището до вилата ни. Не се моля на никого за транспорт, само на един комшия от село, с когото сме комшии може би 100 г. Но не е много по услугите, помагал ми е, но към минималното.

Някои хора ги мързи да ходят до съблекалните и си се преобличат на плажа. И се вижда някой път.

Един път беше чистак гол един много добре трениран и поддържан пич. Беше с приятелката си и не му пукаше. Искаше да се пече без бански.

Забелязах също, че много скъпо си купил апартамент -180 000 евро. Аз съм купил 2 апартамента за около 100 000 евро общо с ремонтите през 2008 г и 2015 г. Мисля, че съм по-добър инвеститор. Просто си имал късмет да намериш жена в Сериозни запознанства.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не си готов
                  нямаш представа какви грижи и разходи са това
                  а монтьорите направо на главата ще ти се качат
                  Чел съм и форуми за коли.

За кола втора употреба поддръжката не е толкова скъпа. Един пич беше публикувал какво плаща като поддържка и застраховки и в сервиза.

Коментар

Еми не е така.

Аз не съм с такава практика, че да карам в чужбина и до Северното черноморие при голям трафик На празен път ще мога да карам,

В продължение на 20 г съм работил и допълнителна работа освен основната, често при голям стрес. Това не всеки го може и не всеки може да го издържи.

Готов съм и да си купя джипка и постепенно да се специализирам.
                    не си готов
                    нямаш представа какви грижи и разходи са това
                    а монтьорите направо на главата ще ти се качат
                    препоръка е

Коментар

Наистина ли не разбираш, колко си несъстоятелен?!
                      Колата е предимство и две мнения по въпроса няма.
                      Следните си колко плащаш по таксита, самолети, влакове и на комшията бензина, и ще видиш, че с кола ти е по-евтино. Обслужване и грижа за колата води до безгрижно шофиране и икономия от ремонти, удобство и разполагане с времето си.
                      Имаш тотално погрешно насадено мислене от майки, баби, лели, объркало то е главата. Ти си скъп на триците и евтин на брашното.
                      Отвори ги тези очи и виж света, щото той заминава покрай теб, а ти си вълнуваш от кувьорчето и турския сериал.

За пореден път, опитай се да разбереш и осмислиш, какво ти се казва, а не на да нападаш всеки, ка който мнението не ти харесва.

ПП: къде е този прословут плаж?
                      Еми не е така.

Аз не съм с такава практика, че да карам в чужбина и до Северното черноморие при голям трафик На празен път ще мога да карам,

В продължение на 20 г съм работил и допълнителна работа освен основната, често при голям стрес. Това не всеки го може и не всеки може да го издържи.

Готов съм и да си купя джипка и постепенно да се специализирам.

Коментар

Нямам кола, но не ходя по монтьори, по застрахователи, не правя ПТП, не се чудя къде да паркирам и съм си спестил много главоболия и пари.
                        Ловиш самолета и си там. Книжка имаш ли?

п.п. За ПТП-та - то и по стълбите от самолета може да се сурнеш да потрошиш бабите пред теб.

Коментар

Нямам кола, но не ходя по монтьори, по застрахователи, не правя ПТП, не се чудя къде да паркирам и съм си спестил много главоболия и пари.
                          Наистина ли не разбираш, колко си несъстоятелен?!
                          Колата е предимство и две мнения по въпроса няма.
                          Следните си колко плащаш по таксита, самолети, влакове и на комшията бензина, и ще видиш, че с кола ти е по-евтино. Обслужване и грижа за колата води до безгрижно шофиране и икономия от ремонти, удобство и разполагане с времето си.
                          Имаш тотално погрешно насадено мислене от майки, баби, лели, объркало то е главата. Ти си скъп на триците и евтин на брашното.
                          Отвори ги тези очи и виж света, щото той заминава покрай теб, а ти си вълнуваш от кувьорчето и турския сериал.

За пореден път, опитай се да разбереш и осмислиш, какво ти се казва, а не на да нападаш всеки, ка който мнението не ти харесва.

Не се заблуждавай, че си инвеститор, имал си пари, не си знаел, какво да ги правиш и си ги набил в коптори, това прави всеки българин, но това не те прави инвеститор.

ПП: къде е този прословут плаж?
                          Last edited by polax; 23.05.2025, 10:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мисля, че евго е обречен да ходи с мама на бабешкия плаж още 30 години
                            няма чудно, че се оглежда само в подутините на мъжките бански

Коментар

Е той 30 години тъпче на едно място - цялата си младост е ходил на един бабешки плаж с бабите и лелките... И като гледам тенденцията ще продължи, някои хора просто не обичат дискомфорта, свикнали са си и това е - основна характеристика на старите ергени и моми. Няма да се надигне да отиде на някой фестивал нещо, по Варна малко, има заведения, хора бол... Ама вярно - лирическия герой няма кола, трябва да чака маршрутки или да моли на леля Пенка мъжа - неприятен младеещ се дядо с мустак, каращ Лада Нива, с касетки с домати и пресни буркани компоти, още миришещи на мократа слама от казана, да го закара до Варна... ама колко ли пари ще иска, ох сакън!!! Лоша идея. Пу-пу, бай бабо да не ми е урки такива кошмари...Момите пък ще кажат, че предпочитат компанията на котката си и да четат книга вкъщи на спокойствие.
                              Дискомфорт трябва да се изпитва ежедневно, ежечасно и ежеминутно ако иска да намери жена.
                              От теб не очаквах такива подигравки. Имам пари и ползвам Триумф такси, от летището до вилата ни. Не се моля на никого за транспорт, само на един комшия от село, с когото сме комшии може би 100 г. Но не е много по услугите, помагал ми е, но към минималното.

Някои хора ги мързи да ходят до съблекалните и си се преобличат на плажа. И се вижда някой път.

Един път беше чистак гол един много добре трениран и поддържан пич. Беше с приятелката си и не му пукаше. Искаше да се пече без бански.

Забелязах също, че много скъпо си купил апартамент -180 000 евро. Аз съм купил 2 апартамента за около 100 000 евро общо с ремонтите през 2008 г и 2015 г. Мисля, че съм по-добър инвеститор. Просто си имал късмет да намериш жена в Сериозни запознанства.

Коментар

Е той 30 години тъпче на едно място - цялата си младост е ходил на един бабешки плаж с бабите и лелките... И като гледам тенденцията ще продължи, някои хора просто не обичат дискомфорта, свикнали са си и това е - основна характеристика на старите ергени и моми. Няма да се надигне да отиде на някой фестивал нещо, по Варна малко, има заведения, хора бол... Ама вярно - лирическия герой няма кола, трябва да чака маршрутки или да моли на леля Пенка мъжа - неприятен младеещ се дядо с мустак, каращ Лада Нива, с касетки с домати и пресни буркани компоти, още миришещи на мократа слама от казана, да го закара до Варна... ама колко ли пари ще иска, ох сакън!!! Лоша идея. Пу-пу, бай бабо да не ми е урки такива кошмари...Момите пък ще кажат, че предпочитат компанията на котката си и да четат книга вкъщи на спокойствие.
                                Дискомфорт трябва да се изпитва ежедневно, ежечасно и ежеминутно ако иска да намери жена.
                                мисля, че евго е обречен да ходи с мама на бабешкия плаж още 30 години
                                няма чудно, че се оглежда само в подутините на мъжките бански
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X