IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Парицетамол - лекарството за всички женски болки и проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ракията крал ли я беше или бъркам?
      Ракия от дядо ми беше крал друг роднина, който почина през 2023 г.

Този свако краде абсолютно всичко, оставено без надзор. Въпреки това не са прокопсали.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Дъвкано е това точно преди година. Живот и здраве след година пак.
        Интересното е,че в Тик ток една психоложка каза,че имала клиентки ,които я питали къде да си намерят свестни мъже и тя им дала съвет да се запишат в такива клубове. Т.е там ходят жени,които си търсят мъж или тъпкач.Тъкмо като за Евго-и да не намери свястна жена поне ще намери любовница.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Свако Цако е от страхотната песен на НЛО, с дълбок смисъл, актуална и днес.

Въпросният Свако се казва Илия и обича да краде на дребно повече от 50 г. Сега е на 75 г.

И баща ми е краден от него и то не малко, а сме близки роднини.
          Ракията крал ли я беше или бъркам?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Недей гледай другите. Това е все едно като лежиш в болница да се успокояваш, че има и други тежко болни.
            Щото времето си минава, то верно че мъж може да стане баща и на по-късна възраст, ама след някоя и друга година ще си на 50.
            Запиши се някъде,където ходят жени-в някой клуб по танци, йога ,планинарство или тем подобни.Бъди активен в сайтовете за запознанства. Важното е да имаш контакти с жени.
            Дъвкано е това точно преди година. Живот и здраве след година пак.

Коментар

Прост или не,човека чука.Значи знае как се свалят жени.Не си мисли, че жените много харесват интелигентни мъже.Те масово вярват в зодии, магии,родови проклятия ,ходят по врачки и тем подобни глупости. Общо взето начините да се свалят жени не са толкова сложни и дори и прости мъже могат да ги знаят.
              Жените масово вярват в зодии, магии,родови проклятия ,ходят по врачки и тем подобни глупости.

Така е, И аз съм го забелязал.

Коментар

Не ходя по нощен живот. Много от колегите и съучениците му са по чужбина и рядко ходя на събирания. Те колегите писаха, че мадамите толкова не се интересуват от имуществото на мъжа, защото никога няма да стане тяхно.

Имам 2-ма приятели от Варна и от Хасково. Спортуват и изглеждат много добре, голям бицепс, високи, като от XXL. И двамата са с жени 45+ от известно време и не можаха да намерят жена в срок на годност. Пичът от Варна е и богат.
                Недей гледай другите. Това е все едно като лежиш в болница да се успокояваш, че има и други тежко болни.
                Щото времето си минава, то верно че мъж може да стане баща и на по-късна възраст, ама след някоя и друга година ще си на 50.
                Запиши се някъде,където ходят жени-в някой клуб по танци, йога ,планинарство или тем подобни.Бъди активен в сайтовете за запознанства. Важното е да имаш контакти с жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Абе как пък един път не написа, че жена те е заглежала?!
                  Жени също ми се възхищават и то не само по външния вид, но за съжаление лелки и баби.

Коментар

И аз се чудя как така висок мъж,в добра форма, софиянец, със собствено жилище и финансови възможности имаш проблеми с намирането на жени в София. Хайде да си в малък град като мен е друго-тук жените за женене са малко,подходящите още по-малко. Ама в София не е така.
                    Не ходя по нощен живот. Много от колегите и съучениците му са по чужбина и рядко ходя на събирания. Те колегите писаха, че мадамите толкова не се интересуват от имуществото на мъжа, защото никога няма да стане тяхно.
                    Last edited by Evgo; 14.01.2025, 12:39.

Коментар

Аз като се костюмирам и се подстрижа късно, изглеждам много добре. Нямам корем.

И мъже ме заглеждат (вкл. един семеен съсед и фитнес маняк), не се бъзикам, виждал съм погледа им.
                      Абе как пък един път не написа, че жена те е заглежала?!

Коментар

И мъже ме заглеждат (вкл. един семеен съсед и фитнес маняк), не се бъзикам, виждал съм погледа им.
                        И аз се чудя как така висок мъж,в добра форма, софиянец, със собствено жилище и финансови възможности имаш проблеми с намирането на жени в София. Хайде да си в малък град като мен е друго-тук жените за женене са малко,подходящите още по-малко. Ама в София не е така.

Коментар

Нямах предвид да ви сравнявам и да го изкарвам повече от теб, а просто казвам, че ако знае как, дори и простият мъж може да сваля жени.Не е ядрена физика само трябва да се спазват няколко прости правила, които сме дискутирали.
                          Между другото ти имаш едно голямо предимство-високият ръст.И преди знаех,че жените харесват високи мъже ама сега в Тик ток като гледам клипове ня жени почти всяка сочи като изискване към мъжа на първо място да е висок.Имах един познат колкото теб висок и жените сами му налитаха. Ама той ги пренебрегваше. Мислех, че му има нещо,ама отиде в Англия и там се ожени за една полякиня. Явно и той като мен харесва славянки

Коментар

Ние сме приятели с теб, но не ми хареса мнението ти сега.

Има един много важен момент - аз нямам репродуктивен проблем, защото съм си правил изследване и не съм правил безразборен секс.

А въпросният братвочед сигурно има (по негови думи), пробвал е да забременява жени и не става. Освен това е много нервен, и жените не го изтрайват дълго.

Аз съм го канил на море безплатно, той идва стои един ден и си тръгва, че не може да издържа и му било скучно. Освен това жените му бягат при друг мъж и не след дълго стават майки. И ми се струва, че и ти няма да харесваш тези жени, предвид високите ти критерии за хубост,
                            Нямах предвид да ви сравнявам и да го изкарвам повече от теб, а просто казвам, че ако знае как, дори и простият мъж може да сваля жени.Не е ядрена физика само трябва да се спазват няколко прости правила, които сме дискутирали.
                            Между другото ти имаш едно голямо предимство-високият ръст.И преди знаех,че жените харесват високи мъже ама сега в Тик ток като гледам клипове ня жени почти всяка сочи като изискване към мъжа на първо място да е висок.Имах един познат колкото теб висок и жените сами му налитаха. Ама той ги пренебрегваше. Мислех, че му има нещо,ама отиде в Англия и там се ожени за една полякиня. Явно и той като мен харесва славянки
                            Last edited by Vergil1975; 14.01.2025, 11:57.

Коментар

Прост или не,човека чука.Значи знае как се свалят жени.Не си мисли, че жените много харесват интелигентни мъже.Те масово вярват в зодии, магии,родови проклятия ,ходят по врачки и тем подобни глупости. Общо взето начините да се свалят жени не са толкова сложни и дори и прости мъже могат да ги знаят.
                              Ние сме приятели с теб, но не ми хареса мнението ти сега.

Last edited by Evgo; 14.01.2025, 11:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Свако Цако е култов персонаж. И аз го запомних. Стиснат беше май за някаква ракия
                                Свако Цако е от страхотната песен на НЛО, с дълбок смисъл, актуална и днес.

Въпросният Свако се казва Илия и обича да краде на дребно повече от 50 г. Сега е на 75 г.

И баща ми е краден от него и то не малко, а сме близки роднини.

Коментар

Working...
                                X