IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ако не е той тая тема замира. Като гледам тук сме все на възраст,когато пикът на сексуалността ни е отминал и го караме повечето време на спомени. Или дори да не е отминал не сме толкова сексуално активни както преди години. Аз вече над година не съм имал сексуални контакти с чужди жени и не искам да си измислям такива, за да съживя темата.Ти и да имаш няма да кажеш, младите спряха и те да пишат,остана един Евго да поддържа огъня.
    В сериозна грешка си, че тук трябва да се пише само за секс. Той сексът идва и си отива. Евго е леко по-млад от мен. И напоследък пише само гейски глупости.

Младите да пишат за каквото и да е. Пък ако ботльо почне серийно публикуване на мемоарите си тука, Сирано де Бержерак пасти ще яде.

Накрая той се оказа едноокият пират. Да му се не види.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не му позволявай и ти да обърне темата на гей фризьорски салон. Натам е тръгнало и много нахален взе да става.
      Ако не е той тая тема замира. Като гледам тук сме все на възраст,когато пикът на сексуалността ни е отминал и го караме повечето време на спомени. Или дори да не е отминал не сме толкова сексуално активни както преди години. Аз вече над година не съм имал сексуални контакти с чужди жени и не искам да си измислям такива, за да съживя темата.Ти и да имаш няма да кажеш, младите спряха и те да пишат,остана един Евго да поддържа огъня.

Коментар

Казвам ти дъще, сещай се снахо.Ударението е на чужди.
        Не му позволявай и ти да обърне темата на гей фризьорски салон. Натам е тръгнало и много нахален взе да става.

Коментар

Тука не давам
          Стига го поощрява!
          Той има да провежда сериозен разговор със себе си.
          Казвам ти дъще, сещай се снахо.Ударението е на чужди.
          Last edited by mirodes; 23.03.2025, 08:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

стига си плямпала. Имам идеална игла за бродиране. И отпред и отзад може да боде .
            Дай да оправим окото първо . Писах ти в руската тема.

Коментар

Да де. Пък аз съм Куин Мери

Евгоооу, стига си търсил “чужди мъже” у форума!

Седни си малко на четирите букви и дай да си поговорим сериозно за везана бродерия и кръстосана плетка, детко.
              стига си плямпала. Имам идеална игла за бродиране. И отпред и отзад може да боде .
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Нищо лошо няма в това да се търсят чужди мъже, било във форум,било другаде.Важното е човек пред себе си да признае най-вече какво иска. Аз преди време бях написал какво искам-връзка с по-млада жена, която да ми роди деца,но заради децата ми се отказах от тая идея. Та съм се насочил към варианта неангажираща връзка. Който е много по-добър-почти всички мои приятели го прилагат,било разведени, било женени.
                Тука не давам
                Стига го поощрява!
                Той има да провежда сериозен разговор със себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Баси мамата , Наздраве !!
                  Наздраве!

Коментар

Седни си малко на четирите букви и дай да си поговорим сериозно за везана бродерия и кръстосана плетка, детко.
                    Нищо лошо няма в това да се търсят чужди мъже, било във форум,било другаде.Важното е човек пред себе си да признае най-вече какво иска. Аз преди време бях написал какво искам-връзка с по-млада жена, която да ми роди деца,но заради децата ми се отказах от тая идея. Та съм се насочил към варианта неангажираща връзка. Който е много по-добър-почти всички мои приятели го прилагат,било разведени, било женени.
                    Last edited by mirodes; 23.03.2025, 06:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В блока ми имаше 2 жени, които живееха в един апартамент. Сега са на 50+ и на 40 г. И бяха шефка и икономка, По-младичката слугуваше на по-старата. И за вкъщи и за да оправят входа и градинката. И двете мадами, карат коли. И не канеха мъже вкъщи. Според мен не са гаджета, обаче така шефката пречеше на младата да си намери мъж. Ходеха и по заведенията заедно. Вероятно са спяли с мъже, когато има харесване и след като си пийнат по баровете. Но си стояха без мъж през другото време. И после се преместиха.

За секс се намира жена, но за сериозни отношения е трудно. И да има коректност и уважение, а не използване и меркантилност.
                      Всяка жена до известна степен е меркантилна,което не е чак толкова лошо.В една връзка финансовите ресурси трябва в по-голяма степен да се осигуряват от мъжа,а жената да роди деца,да ги отглежда и да се грижи за домакинството. Тия й задължения в повечето случаи й пречат да изкарва пари като мъжа.
                      Така че ако се ожениш нищо лошо няма в това да живеете в твоя апартамент и ти да осигуряваш по-голямата част от доходите в семейството.

Коментар

Баси мамата , Наздраве !!

Коментар

С Миродес си коментирахме за Виктор и по какво си личат гейовете. За меркантилните българки сме го дъвкали години наред.

Там нещата са ясни. Това, че нямам половинка не е толкова лошо. Няма кой да ме трови и да ме тормози.

Last edited by Selena2024; 22.03.2025, 22:46.

Коментар

Нямам нужда от никаква помощ, селчо.

Темата е малко за релакс и обяна на опит.

Страхотна обосновка!

Темата била за "обмяна на опит"?

Не виждам никой друг в тая тема да говори за "татуирани мъже и мъже с бицепси"... Сигурен съм, че има "специализирани" сайтове, в които би намерил хора, с които да обменяте мнения (по интереси). Още по-сигурен съм, че и те "не са обратни" и - разбира се - " никога не са били и няма да бъдат с мъже..."

Всички мъже тук ти казват това, но ти продължаваш да досаждаш по един и същ начин (както сам казваш - от години!)

Да ти го кажа отново, разбираемо: никой мъж ТУК не иска да "обменя опит" с теб! Много пошло изглежда - точно онова, което наричаш "твой опит"!

Какво очакваш? Някой да почне да разсъждава като теб? Да обърне резбата? (разбрахме, че НЕ си обратен - не го повтаряй повече!... ПРОСТО ИМАШ ВЪТРЕШНА ПОТРЕБНОСТ ДА ГОВОРИШ ЗА ТАТУИРАНИ, МУСКУЛЕСТИ МЪЖЕ... и никак не ти е гадно, защото това било ... модно..., с бради и ... сърчица лайкове в мрежата..., абе - отдалеч НИ СЕ ИСКА ДА СА ОБРАТНИ, А ВЪОБРАЖЕНИЕТО НА НЯКОИ ОТ НАС (Евговци) - НИКОГА НЕ ГИ ЛЪЖЕ и имат интуиция за такива неща...

... ама: дамите са виновни - не пускат и туй-то!

Last edited by mikomikov; 22.03.2025, 22:24.

Коментар

Напълно си е в ред. Време ти е да престанеш с тези мъже. Отваряш си гейска тема и си фит. Може пък. Да станеш звезда - като Азис
                              С Миродес си коментирахме за Виктор и по какво си личат гейовете. За меркантилните българки сме го дъвкали години наред.

Там нещата са ясни. Това, че нямам половинка не е толкова лошо. Няма кой да ме трови и да ме тормози.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

с начина ти на разсъждение и за секс няма да намериш.
                                Имаш нужда от специфична помощ.
                                Нямам нужда от никаква помощ, селчо.

Темата е малко за релакс и обяна на опит.

Коментар

Working...
                                X