Парицетамол - лекарството за всички женски болки и проблеми
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ракията крал ли я беше или бъркам?
Този свако краде абсолютно всичко, оставено без надзор. Въпреки това не са прокопсали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дъвкано е това точно преди година. Живот и здраве след година пак.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Свако Цако е от страхотната песен на НЛО, с дълбок смисъл, актуална и днес.
Въпросният Свако се казва Илия и обича да краде на дребно повече от 50 г. Сега е на 75 г.
И баща ми е краден от него и то не малко, а сме близки роднини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Недей гледай другите. Това е все едно като лежиш в болница да се успокояваш, че има и други тежко болни.
Щото времето си минава, то верно че мъж може да стане баща и на по-късна възраст, ама след някоя и друга година ще си на 50.
Запиши се някъде,където ходят жени-в някой клуб по танци, йога ,планинарство или тем подобни.Бъди активен в сайтовете за запознанства. Важното е да имаш контакти с жени.
Коментар
-
Прост или не,човека чука.Значи знае как се свалят жени.Не си мисли, че жените много харесват интелигентни мъже.Те масово вярват в зодии, магии,родови проклятия ,ходят по врачки и тем подобни глупости. Общо взето начините да се свалят жени не са толкова сложни и дори и прости мъже могат да ги знаят.
Така е, И аз съм го забелязал.
Коментар
-
Не ходя по нощен живот. Много от колегите и съучениците му са по чужбина и рядко ходя на събирания. Те колегите писаха, че мадамите толкова не се интересуват от имуществото на мъжа, защото никога няма да стане тяхно.
Имам 2-ма приятели от Варна и от Хасково. Спортуват и изглеждат много добре, голям бицепс, високи, като от XXL. И двамата са с жени 45+ от известно време и не можаха да намерят жена в срок на годност. Пичът от Варна е и богат.
Щото времето си минава, то верно че мъж може да стане баща и на по-късна възраст, ама след някоя и друга година ще си на 50.
Запиши се някъде,където ходят жени-в някой клуб по танци, йога ,планинарство или тем подобни.Бъди активен в сайтовете за запознанства. Важното е да имаш контакти с жени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе как пък един път не написа, че жена те е заглежала?!
Коментар
-
И аз се чудя как така висок мъж,в добра форма, софиянец, със собствено жилище и финансови възможности имаш проблеми с намирането на жени в София. Хайде да си в малък град като мен е друго-тук жените за женене са малко,подходящите още по-малко. Ама в София не е така.
Last edited by Evgo; 14.01.2025, 12:39.
Коментар
-
Аз като се костюмирам и се подстрижа късно, изглеждам много добре. Нямам корем.
И мъже ме заглеждат (вкл. един семеен съсед и фитнес маняк), не се бъзикам, виждал съм погледа им.
- 1 like
Коментар
-
Аз като се костюмирам и се подстрижа късно, изглеждам много добре. Нямам корем.
И мъже ме заглеждат (вкл. един семеен съсед и фитнес маняк), не се бъзикам, виждал съм погледа им.
Коментар
-
Нямах предвид да ви сравнявам и да го изкарвам повече от теб, а просто казвам, че ако знае как, дори и простият мъж може да сваля жени.Не е ядрена физика само трябва да се спазват няколко прости правила, които сме дискутирали.
Между другото ти имаш едно голямо предимство-високият ръст.И преди знаех,че жените харесват високи мъже ама сега в Тик ток като гледам клипове ня жени почти всяка сочи като изискване към мъжа на първо място да е висок.Имах един познат колкото теб висок и жените сами му налитаха. Ама той ги пренебрегваше. Мислех, че му има нещо,ама отиде в Англия и там се ожени за една полякиня. Явно и той като мен харесва славянки
Коментар
-
Ние сме приятели с теб, но не ми хареса мнението ти сега.
Има един много важен момент - аз нямам репродуктивен проблем, защото съм си правил изследване и не съм правил безразборен секс.
А въпросният братвочед сигурно има (по негови думи), пробвал е да забременява жени и не става. Освен това е много нервен, и жените не го изтрайват дълго.
Аз съм го канил на море безплатно, той идва стои един ден и си тръгва, че не може да издържа и му било скучно. Освен това жените му бягат при друг мъж и не след дълго стават майки. И ми се струва, че и ти няма да харесваш тези жени, предвид високите ти критерии за хубост,
Между другото ти имаш едно голямо предимство-високият ръст.И преди знаех,че жените харесват високи мъже ама сега в Тик ток като гледам клипове ня жени почти всяка сочи като изискване към мъжа на първо място да е висок.Имах един познат колкото теб висок и жените сами му налитаха. Ама той ги пренебрегваше. Мислех, че му има нещо,ама отиде в Англия и там се ожени за една полякиня. Явно и той като мен харесва славянкиLast edited by Vergil1975; 14.01.2025, 11:57.
- 1 like
Коментар
-
Прост или не,човека чука.Значи знае как се свалят жени.Не си мисли, че жените много харесват интелигентни мъже.Те масово вярват в зодии, магии,родови проклятия ,ходят по врачки и тем подобни глупости. Общо взето начините да се свалят жени не са толкова сложни и дори и прости мъже могат да ги знаят.
Last edited by Evgo; 14.01.2025, 11:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Свако Цако е култов персонаж. И аз го запомних. Стиснат беше май за някаква ракия
Въпросният Свако се казва Илия и обича да краде на дребно повече от 50 г. Сега е на 75 г.
И баща ми е краден от него и то не малко, а сме близки роднини.
Коментар
Коментар