Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за Ханс и Юрген май само ти имаш становище
поне аз други не съм срещал
Оказа се, че дори преди 100 г. хората са правили същите неща като днес:
в София е имало шантани и шантонерки, много мъже са ходили там, женени жени са бягали с любовник, зад някой успешен мъж много често стояла умна и предприемчива жена, а самият Цар Фердинанд, който се каза велик владетел, но при лоша геополитическа ситуация, бил ценител на мъжката красота.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/shorts/f2ZYSQWNLSU
Поздрави на всички исстински жени.
В останалите дни са били принудени да работят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наистина Виктор е най-хубавия от 4-те ергена до сега. И най-млад.
Идеята на форума е да обменим мнения и всеки да разкаже нещо полезно и интересно: за Ганка, за германката Анке, за Ханс и Юрген, за украинките и рускините, за тайландките, за Зеления преход и предизвикателствата пред ЕС, за ИИ.
поне аз други не съм срещалпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ти си емигрирала, отказала си се от България, не допринасяш нищо за БВП на България, това че си заминала, намалява бройката жени за 1 български мъж. Като теб има много жени, вкл. мои колежки.
Ние, които сме останали, заработваме и плащаме пенсиите на вашите майки и бащи. Защото пенсионната система фалира през 1996-1997 г. и сегашните пенсии се плащат от работещите и от бъдещите поколения. Така че по-внимателно с квалификациите. Мога да напиша мнението си за българките емигрантки и няма да е много хубаво.
Можеш да напишеш мнението ти за българските емигранти, но и твоят брат е емигрант.
По твоята логика - когато той е заминал - е паднала и бройката на мъжете за една българска жена... Е, защо да не замине още някоя жена в чужбина? Бройката се "изравнява" (не можа ли да съобразиш това?)
Иначе - 96-97 тогавашните пенсионери са платили за всички сгради, в които днес се помещават Държавните институции, платили са за комуникациите и цялата инфраструктура, която ползваш днес.
А кой е платил всичките ти наследствени имоти?
Така че: ще бачкаш, както правя и аз това, за да могат хората, които са построили това, което в тоя момент никой не може да си позволи да построи - та за техните ЗАСЛУЖЕНИ ПЕНСИИ.
Ако не ти се плаща на пенсионери - почваш частен бизнес в сивата "икономика" или - отиваш да строиш в Германия (там те си имат счетита)Last edited by mikomikov; 07.03.2025, 19:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Пийваш си винце и си мечтаеш за Ергена, колко бил хубав.
Идеята на форума е да обменим мнения и всеки да разкаже нещо полезно и интересно: за Ганка, за германката Анке, за Ханс и Юрген, за украинките и рускините, за тайландките, за Зеления преход и предизвикателствата пред ЕС, за ИИ.
Коментар
-
Не обичам да ми мирише на мъже и не се занимавам с тях.
Поради тази причина и във фитнеси не ходя, където мирише на пот и на некъпано (понякога и на чесън). Къпят се след тренировка, а не преди тренировка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Пийваш си винце и си мечтаеш за Ергена, колко бил хубав.
Коментар
-
Нали гледаш новия сезон на "Ергенът". Мартин похвали Виктор, че е като от списание и е много хубав и двамата се сприятелиха. Това не значи, че са гейове и че ще правят нещо.
Аз си пийвам по чаша червено вино с хубав обяд. Вкъщи имам неотваряна бутилка хубаво червено вино, ако дойде някоя приятелка. Ама знаете колко идват,
Уиски също имам неотваряно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти какво вярваш … бърна в темата на гей канал и оплюване на жените, хайде холан!
Поради тази причина и във фитнеси не ходя, където мирише на пот и на некъпано (понякога и на чесън). Къпят се след тренировка, а не преди тренировка.
Коментар
-
Вкарваш друг път. Само ни лъжеш.
Изобщо не си броя стотинките. Само в Германия съм ходил 10 пъти в последните години и пазарувам от местните молове за мен и близките ми.Last edited by Selena2024; 07.03.2025, 15:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПрестанете да се ровите в нещата ми. Не си ме чела внимателно.
Ти си емигрирала, отказала си се от България, не допринасяш нищо за БВП на България, това че си заминала, намалява бройката жени за 1 български мъж. Като теб има много жени, вкл. мои колежки.
Ние, които сме останали, заработваме и плащаме пенсиите на вашите майки и бащи. Защото пенсионната система фалира през 1996-1997 г. и сегашните пенсии се плащат от работещите и от бъдещите поколения. Така че по-внимателно с квалификациите. Мога да напиша мнението си за българките емигрантки и няма да е много хубаво.
Имаш вече един кандидат-член
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024
Ох. На матвеич лакърдиите. Май баш нацелих. Тия чесни сини очи …
Дреме ми на мене за мнението ти като вкарвам в България толкова кинти, колкото ти не си виждал през живота си. Баш от българските емигранти.
При всяко спечелено от мен дело за починал български работник. В България изпращам между 200-250 000 €. Бедна ти е фантазията колко си далече от истината. Ако ти покажа документи ще ти се пръсне сърцето. Системни банкови преводи към България през годините. Колкото аз съм вкарала в бг като кеш ти не си сънувал.
В това време ти си броиш стотинките и оплюваш българските жени, продаваш де що можеш и зяпаш мъже.
Каква полза от тебе за обществото? Тука съм от 2017 и все едно и също слушам. Как си на 40, висок, красив и неразбран.
Хайде холан.
Изобщо не си броя стотинките. Само в Германия съм ходил 10 пъти в последните години и пазарувам от местните молове за мен и близките ми.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар