IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Оказа се, че дори преди 100 г. хората са правили същите неща като днес:

в София е имало шантани и шантонерки, много мъже са ходили там, женени жени са бягали с любовник, зад някой успешен мъж много често стояла умна и предприемчива жена, а самият Цар Фердинанд, който се каза велик владетел, но при лоша геополитическа ситуация, бил ценител на мъжката красота.

Ясно е на всички на какво си ценител ти. Не ми е ясно на мен защо пишеш тука?!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

за Ханс и Юрген май само ти имаш становище
      поне аз други не съм срещал

Оказа се, че дори преди 100 г. хората са правили същите неща като днес:

в София е имало шантани и шантонерки, много мъже са ходили там, женени жени са бягали с любовник, зад някой успешен мъж много често стояла умна и предприемчива жена, а самият Цар Фердинанд, който се каза велик владетел, но при лоша геополитическа ситуация, бил ценител на мъжката красота.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
        https://www.youtube.com/shorts/f2ZYSQWNLSU
        Поздрави на всички исстински жени.
        Трябва да благодариш на КПСС и БКП за този почивен ден на жените
        В останалите дни са били принудени да работят

Коментар

• https://www.youtube.com/shorts/f2ZYSQWNLSU

Поздрави на всички исстински жени.

Коментар

• Как поздравяват гърците жените на български за 8-и март:"Цестит 8-и март зени. Обичам ви цицките ".

Коментар

Наистина Виктор е най-хубавия от 4-те ергена до сега. И най-млад.

Идеята на форума е да обменим мнения и всеки да разкаже нещо полезно и интересно: за Ганка, за германката Анке, за Ханс и Юрген, за украинките и рускините, за тайландките, за Зеления преход и предизвикателствата пред ЕС, за ИИ.
              за Ханс и Юрген май само ти имаш становище
              поне аз други не съм срещал
              препоръка е

Коментар

Ти си емигрирала, отказала си се от България, не допринасяш нищо за БВП на България, това че си заминала, намалява бройката жени за 1 български мъж. Като теб има много жени, вкл. мои колежки.

Ние, които сме останали, заработваме и плащаме пенсиите на вашите майки и бащи. Защото пенсионната система фалира през 1996-1997 г. и сегашните пенсии се плащат от работещите и от бъдещите поколения. Така че по-внимателно с квалификациите. Мога да напиша мнението си за българките емигрантки и няма да е много хубаво.

Можеш да напишеш мнението ти за българските емигранти, но и твоят брат е емигрант.

По твоята логика - когато той е заминал - е паднала и бройката на мъжете за една българска жена... Е, защо да не замине още някоя жена в чужбина? Бройката се "изравнява" (не можа ли да съобразиш това?)

Иначе - 96-97 тогавашните пенсионери са платили за всички сгради, в които днес се помещават Държавните институции, платили са за комуникациите и цялата инфраструктура, която ползваш днес.

А кой е платил всичките ти наследствени имоти?

Така че: ще бачкаш, както правя и аз това, за да могат хората, които са построили това, което в тоя момент никой не може да си позволи да построи - та за техните ЗАСЛУЖЕНИ ПЕНСИИ.

Ако не ти се плаща на пенсионери - почваш частен бизнес в сивата "икономика" или - отиваш да строиш в Германия (там те си имат счетита)
                Last edited by mikomikov; 07.03.2025, 19:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Пийваш си винце и си мечтаеш за Ергена, колко бил хубав.
                  Наистина Виктор е най-хубавия от 4-те ергена до сега. И най-млад.

Идеята на форума е да обменим мнения и всеки да разкаже нещо полезно и интересно: за Ганка, за германката Анке, за Ханс и Юрген, за украинките и рускините, за тайландките, за Зеления преход и предизвикателствата пред ЕС, за ИИ.

Коментар

Не обичам да ми мирише на мъже и не се занимавам с тях.

Поради тази причина и във фитнеси не ходя, където мирише на пот и на некъпано (понякога и на чесън). Къпят се след тренировка, а не преди тренировка.

И затова само за мъже приказваш. Аман бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Те ергените били двама, може би за ергенски тройка си мечтае

Коментар

Нали гледаш новия сезон на "Ергенът". Мартин похвали Виктор, че е като от списание и е много хубав и двамата се сприятелиха. Това не значи, че са гейове и че ще правят нещо.

Аз си пийвам по чаша червено вино с хубав обяд. Вкъщи имам неотваряна бутилка хубаво червено вино, ако дойде някоя приятелка. Ама знаете колко идват,

Уиски също имам неотваряно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ти какво вярваш … бърна в темата на гей канал и оплюване на жените, хайде холан!
                          Не обичам да ми мирише на мъже и не се занимавам с тях.

Поради тази причина и във фитнеси не ходя, където мирише на пот и на некъпано (понякога и на чесън). Къпят се след тренировка, а не преди тренировка.

Коментар

Вкарваш друг път. Само ни лъжеш.

Изобщо не си броя стотинките. Само в Германия съм ходил 10 пъти в последните години и пазарувам от местните молове за мен и близките ми.
                            Ти какво вярваш … обърна в темата на гей канал и оплюване на жените, хайде холан!
                            Last edited by Selena2024; 07.03.2025, 15:14.

Коментар

Престанете да се ровите в нещата ми. Не си ме чела внимателно.
                              Ти си емигрирала, отказала си се от България, не допринасяш нищо за БВП на България, това че си заминала, намалява бройката жени за 1 български мъж. Като теб има много жени, вкл. мои колежки.
                              Ние, които сме останали, заработваме и плащаме пенсиите на вашите майки и бащи. Защото пенсионната система фалира през 1996-1997 г. и сегашните пенсии се плащат от работещите и от бъдещите поколения. Така че по-внимателно с квалификациите. Мога да напиша мнението си за българките емигрантки и няма да е много хубаво.
                              Матеев, веднага основавай партия "емигрантите са виновни за всичко"
                              Имаш вече един кандидат-член

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024

Ох. На матвеич лакърдиите. Май баш нацелих. Тия чесни сини очи …

Дреме ми на мене за мнението ти като вкарвам в България толкова кинти, колкото ти не си виждал през живота си. Баш от българските емигранти.

При всяко спечелено от мен дело за починал български работник. В България изпращам между 200-250 000 €. Бедна ти е фантазията колко си далече от истината. Ако ти покажа документи ще ти се пръсне сърцето. Системни банкови преводи към България през годините. Колкото аз съм вкарала в бг като кеш ти не си сънувал.

В това време ти си броиш стотинките и оплюваш българските жени, продаваш де що можеш и зяпаш мъже.

Каква полза от тебе за обществото? Тука съм от 2017 и все едно и също слушам. Как си на 40, висок, красив и неразбран.

Хайде холан.
                                Вкарваш друг път. Само ни лъжеш.

Изобщо не си броя стотинките. Само в Германия съм ходил 10 пъти в последните години и пазарувам от местните молове за мен и близките ми.

Коментар

Working...
                                X