Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Намерих го най-после този пост. Учудващо е как бързо си променяте само за няколко часа мнението за мен без дори да ме познавате и да сте ме виждали. Първо ми вкарвахте оферти за разходки в парка после нещо не ви допадна в нещата, които написах за себе си и станах кофти жена. Уважаеми Кавръков, правите си анализ и заключение без да имате поглед върху цялостната картина. Написах няколко изречения за мен и си направихте генерални изводи за мен. Моля да се изясним. Всички се хванахте за липсата на секс с брака ми тогава. А аз казах другата причина и тя е основната. Че бившия не искаше деца. Как по-ясно да го кажа? Аз исках, на 28 - 29 год. тогава и исках много да си имаме деца или поне едно. А той не и не и не.
Ето един случай. Веднъж цикъла ми закъсня, бях нещо настинала. Този се побърка направо, не беше на себе си от страх да не съм бременна. По три пъти на ден буквално и сутринта, на обяд и вечерта си правех тестове за бременност. Той лично ги гледаше да се убеди, че не съм забременяла. И така четири дена. Представа си нямате и не можете да го изживеете това унижение, знаете ли колко е унизително това, това като жена ме съсипа за тези четири дена. И точна за този случай нещо се пречупи в мене и взех решение да го напусна. Този случай беше пет месеца преди да му обява решението си. Ако беше ми направил дете дори нямаше да мисля за секса. Три пъти в месеца, добре, семейни задължения. Така че си правите някакви тъпи изводи без нищо да знаете за мен.
Хайде приятна ви вечер на всички, че гостите ми ще дойдат вече
Чао

Коментар