IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ако искам, мога да си намеря и мъж, и специалистка по старци и шантонерка. Но не искам от тези три категории.
    Имам разведени приятели в София на около 50 години и след като се разведоха се изкъртиха от мадами. Даже връщат,щото не могат да смогнат.Дори на единия му се натиска една известна манекенка от миналата сега на 45 години. Ти друга картина представяш. А те даже нямат и собствени жилища.
    Last edited by Vergil1975; 10.04.2025, 14:42.

Коментар

В последно време строителите вземат луди пари. Дори от латекс и тапети се печели добре. Няма достатъчно мъжка сила, която да прави ремонти.

Аз съм правил 3 бани с майстори в София. И ми остана само една малка тоалетна, трябваше и нея да я ремонтираме на ниските цени, обаче майсторът бързаше и не можа да я направи.

Обаче ремонтите много скапват строителите и се амортизират. И на стари години са грохнали.
      Излезе ти късмета
      Ето го специалиста за тоалетната - pa4anga
      има мъжка сила, не е амортизиран, нито пък е грохнал

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

То е ясно, че за бъзикаш.
        Не, няма лъжа,няма измама. Простата истина!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	111.jpg
Views:	1
Size:	52.8 КБ
ID:	4262971
          Last edited by pa4anga; 10.04.2025, 13:55.

Коментар

Не искам, бе човек.

А ти хубав ли си като мъж?
            Грозен ,дебел и с пъпки ! Не съм ти таргет!

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Слагам плочки в баните... , Бъзик, продавам (sales manager), иначе инвестирам и на борсата...
              То за плочките, бъзик, ама като чувам колко пари вземат, направо не е истина...
              В последно време строителите вземат луди пари. Дори от латекс и тапети се печели добре. Няма достатъчно мъжка сила, която да прави ремонти.

Аз съм правил 3 бани с майстори в София. И ми остана само една малка тоалетна, трябваше и нея да я ремонтираме на ниските цени, обаче майсторът бързаше и не можа да я направи.

Обаче ремонтите много скапват строителите и се амортизират. И на стари години са грохнали.

Коментар

Супер

А финансист ли си?
                Слагам плочки в баните... , Бъзик, продавам (sales manager), иначе инвестирам и на борсата...
                То за плочките, бъзик, ама като чувам колко пари вземат, направо не е истина...
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ти луд ли си?!?
                  кВа издръжка за пълнолетен човек бе?
                  На студент е длъжен да дава.

Предлагам да не ровим в това, тъй като е едно минало.

Днешният живот предлага много предизвикателства и възможности. Хората от нищо пари правят.

Коментар

Знаеш ли, че за неплащане на издръжка на студент се лежи в затвора. Също и за домашно насилие.

Ако искам, мога да си намеря и мъж, и специалистка по старци и шантонерка. Но не искам от тези три категории.
                    Ти луд ли си?!?
                    кВа издръжка за пълнолетен човек бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Нямаш право за нищо. Парите са си били негови и той е ги е харчил/прахосвал както е намерил за добре.
                      Що не се изнесе, като не си бил доволен от липсата на 50лв издръжка? Що остаНа без наем, мама да те храни? Когато не си доволен от нещо заявяваш позиция и си я отстояваш, не хленчиш след 20 години по форумите. Може пък човекът да се е опитвал да те научи на самостоятелност, нещо което ти е липсвало и пречело до 30те ти години.
                      Смени си мисленето щото ще станеш стар киселяк на който все другите му са виновни.
                      Наистина Евго има право да е недоволен
                      Ето какви джобни пари дават белгийците на децата си на месец:
                      .
                      6-7 ans Moins de 5 €
                      8-9 ans 5 à 9 €
                      10-11 ans 10 à 19 €
                      12-13 ans 10-39 €
                      14-15 ans 19-39 €
                      16-17 ans 39-99 €
                      18-19 ans 99-149 €
                      20-21 ans 99-149 €
                      22-23 ans 99-149 €
                      24 et + ans 100-199 €
                      .
                      . Задачка за 2-ри клас:
                      • 2025 г. Евго е на 45 г.
                      • Баща му не му дава месечна издръжка от 50 лв през 2002 г
                      • На колко годинки е бил Евго 2002 г. ?
                      Решение: 2002 - (2025-45) = 22 годишен

Във Франция младежите напускат семейното гнездо на средна възраст от 24 години.
                      En France, les jeunes quittent le nid familial en moyenne à 24 ans

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

78
                        Супер

А финансист ли си?

Коментар

браво

А кой набор си?
                          78
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Във фейса имам приятел, на 55 г.

Обаче е баровец, с хубаво возило, има дете. Отделно е висок и се поддържа, не можеш да му дадеш годините. Та той ме кани да пием у тях.........и много ме харесва като приятел .........,
                            Това ,че ще те опъне веднъж дваж , не е същото като да си го хванал. Но в предвид сушата при тебе , действай!

Коментар

Ти ползвал ли си от там?
                              никога, нямам нужда имам жена...

Коментар

Не съм на 50 г., преди няколко месеца бях на 45 г.
                                Евгич, що не пробваш сенсино.бг. Верно за sex, ама знаеш ли може от sex-a да попаднеш на нещо читаво, а иначе ще се позабавляваш.

Коментар

Working...
                                X