Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Vergil1975; 10.04.2025, 14:42.
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ последно време строителите вземат луди пари. Дори от латекс и тапети се печели добре. Няма достатъчно мъжка сила, която да прави ремонти.
Аз съм правил 3 бани с майстори в София. И ми остана само една малка тоалетна, трябваше и нея да я ремонтираме на ниските цени, обаче майсторът бързаше и не можа да я направи.
Обаче ремонтите много скапват строителите и се амортизират. И на стари години са грохнали.
Ето го специалиста за тоалетната - pa4anga
има мъжка сила, не е амортизиран, нито пък е грохнал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Слагам плочки в баните..., Бъзик, продавам (sales manager), иначе инвестирам и на борсата...
То за плочките, бъзик, ама като чувам колко пари вземат, направо не е истина...
Аз съм правил 3 бани с майстори в София. И ми остана само една малка тоалетна, трябваше и нея да я ремонтираме на ниските цени, обаче майсторът бързаше и не можа да я направи.
Обаче ремонтите много скапват строителите и се амортизират. И на стари години са грохнали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Супер
А финансист ли си?, Бъзик, продавам (sales manager), иначе инвестирам и на борсата...
То за плочките, бъзик, ама като чувам колко пари вземат, направо не е истина...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ти луд ли си?!?
кВа издръжка за пълнолетен човек бе?
Предлагам да не ровим в това, тъй като е едно минало.
Днешният живот предлага много предизвикателства и възможности. Хората от нищо пари правят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Знаеш ли, че за неплащане на издръжка на студент се лежи в затвора. Също и за домашно насилие.
Ако искам, мога да си намеря и мъж, и специалистка по старци и шантонерка. Но не искам от тези три категории.
кВа издръжка за пълнолетен човек бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНямаш право за нищо. Парите са си били негови и той е ги е харчил/прахосвал както е намерил за добре.
Що не се изнесе, като не си бил доволен от липсата на 50лв издръжка? Що остаНа без наем, мама да те храни? Когато не си доволен от нещо заявяваш позиция и си я отстояваш, не хленчиш след 20 години по форумите. Може пък човекът да се е опитвал да те научи на самостоятелност, нещо което ти е липсвало и пречело до 30те ти години.
Смени си мисленето щото ще станеш стар киселяк на който все другите му са виновни.
Ето какви джобни пари дават белгийците на децата си на месец:
..6-7 ans Moins de 5 € 8-9 ans 5 à 9 € 10-11 ans 10 à 19 € 12-13 ans 10-39 € 14-15 ans 19-39 € 16-17 ans 39-99 € 18-19 ans 99-149 € 20-21 ans 99-149 € 22-23 ans 99-149 € 24 et + ans 100-199 €
. Задачка за 2-ри клас:- 2025 г. Евго е на 45 г.
- Баща му не му дава месечна издръжка от 50 лв през 2002 г
- На колко годинки е бил Евго 2002 г. ?
Във Франция младежите напускат семейното гнездо на средна възраст от 24 години.
En France, les jeunes quittent le nid familial en moyenne à 24 ans
Коментар
-
Във фейса имам приятел, на 55 г.
Обаче е баровец, с хубаво возило, има дете. Отделно е висок и се поддържа, не можеш да му дадеш годините. Та той ме кани да пием у тях.........и много ме харесва като приятел .........,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не съм на 50 г., преди няколко месеца бях на 45 г.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар