IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нали гледаш новия сезон на "Ергенът". Мартин похвали Виктор, че е като от списание и е много хубав и двамата се сприятелиха. Това не значи, че са гейове и че ще правят нещо.

Аз си пийвам по чаша червено вино с хубав обяд. Вкъщи имам неотваряна бутилка хубаво червено вино, ако дойде някоя приятелка. Ама знаете колко идват,

Уиски също имам неотваряно.
    Не гледам "Ергенът "единствено ако някой клип ми изскочи в Тик ток.И не ме интересува аз говоря за теб, щото забелязвам такива наклонности при теб и като приятел искам да те предпазя да не тръгнеш по тоя път.Просто не трябва да мислиш за подобни неща.
    Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 12:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Писах в другата тема ама трият вместо да го преместят тук... някакъв двоен аршин има в админите.

Старите гейове отдавна вече са измрели от СПИН-а, който е масов когато са били млади хипита. Това че има гейове е добре за нормалните мъже - имат повече избор на жени. Гейове има още от древността, в Библията се говори че мъжеложството не е хубаво нещо и грях но ги е имало мъжеложците и звероездачки, содомисти и всякакви още тогава, пък до сега не е свършил света и хората не са станали всичките обратни и да сме изчезнали, нали? Не мисля че са такъв проблем обратните, проблем са разни педофили, содомисти и всякакви други които искат права за да могат да задоволяват психичните си отклонения с извращения, защото нормален човек му става гнусно само да си помисли нещо такова - това е природата и всяко едно такова голямо отклонение не бива да се позволява в едно здраво и нормално общество. Разбира се не казвам, че трябва да ги убием с камъни, или затворим, ако не са направили нищо лошо, но доказан рецидивиращ изснасилвач, педофил и прочее не трябва да има достъп до потенциални жертви - лагер, химическа кастрация. За нормален гей какво да го правиш толкова - нека си се кълчи и да си спи с който иска, но не толкова явно и парадиращо - това дразни. Разни драг, транс и прочее - нека си се събират в гей баровете, но не и публично пред деца, защото не сме длъжни да обясняваме на децата от ранна възраст за всички видове отклонения в хората, не са длъжни мнозинството да се съобразяват, да ще толерират и няма да ги избием и затворим, но искаме спокойствие и не натрапване на мъже по прашки, целуващи се, опипващи се по улиците и пред децата. Не е толквоа сложно.
      Проблемът са тия 21 процента хомосексуални младежи в САЩ. Които са станали такива заради пропагандата. И в България вече са много повече отколкото преди 20 години.Не те знам имаш ли деца или внуци ама надали ще ти е приятно ако твое дете стане гей или лесбийки.
      Иначе и мен не ме бърка кой с кой си го слага,ама ме бърка тая пропаганда с гей паради,по филмите,я в Западна Европа и САЩ и в детските градини и училищата. Слава богу тук още не сме на етап да влизат травестити в детските градини, ама на Запад е факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Интересно. Да не се окаже, че майката е поредната рускиня. Връзва се. УБО, апартаменти …
        Престанете да се ровите в нещата ми. Не си ме чела внимателно.

Ти си емигрирала, отказала си се от България, не допринасяш нищо за БВП на България, това че си заминала, намалява бройката жени за 1 български мъж. Като теб има много жени, вкл. мои колежки.

Ние, които сме останали, заработваме и плащаме пенсиите на вашите майки и бащи. Защото пенсионната система фалира през 1996-1997 г. и сегашните пенсии се плащат от работещите и от бъдещите поколения. Така че по-внимателно с квалификациите. Мога да напиша мнението си за българките емигрантки и няма да е много хубаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Тия майки! Всичко могат да направят със своите отрочета (синове)..., както могат и да пренесат целия мухъл от миналото..., но и - цялата си ненавист към българката..., както и да изградят образа на "съвършения мъж-сваляч" в нечие съзнание и болно въображение...
          Интересно. Да не се окаже, че майката е поредната рускиня. Връзва се. УБО, апартаменти …

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ген на хомосексуализма не съществува и не е вроден и всичко зависи от съзнанието на човек. Та ако оставиш мислите ти да те заведат в посока да си мечтаеш за секс с мъже резултата е ясен.Затова си избий от главата подобни щуротии.Приятелски ти го казвам, знаеш че никога не бих те обидил или подиграл.Изобщо не трябва да мислиш за мъжете като сексуален обект.
            Човек много лесно може да се пребори с подобни влечения.Аз преди да се разболея често пиех алкохол. Не съм бил пияница и пиех в малки количества, но ми се услаждаше.От 11 години не съм пил капка алкохол и като видя бутилка с алкохол изобщо нямам желание да пия.Щото съзнанието ми е така настроено.Та ако видиш мъж изобщо не трябва да се заглеждаш как изглежда, секси ли е,или каквото и да е там,свързано със сексуалност.И ще видиш как постепенно тия желания напълно ще изчезнат.
            Нали гледаш новия сезон на "Ергенът". Мартин похвали Виктор, че е като от списание и е много хубав и двамата се сприятелиха. Това не значи, че са гейове и че ще правят нещо.

Аз си пийвам по чаша червено вино с хубав обяд. Вкъщи имам неотваряна бутилка хубаво червено вино, ако дойде някоя приятелка. Ама знаете колко идват,

Уиски също имам неотваряно.

Коментар

Брей.И как така в затворите процента хомосексуални е в пъти по-висок, отколкото на свобода?Как така процента на хомосексуалните при бейби бумърите в САЩ е 2 процента, а при младежите 21.Как така нараснаха 10 пъти?
              И не знам кой е прост,ама кой е участвал в корупционни схеми е видно за всеки в тоя форум.
              Писах в другата тема ама трият вместо да го преместят тук... някакъв двоен аршин има в админите.

Старите гейове отдавна вече са измрели от СПИН-а, който е масов когато са били млади хипита. Това че има гейове е добре за нормалните мъже - имат повече избор на жени. Гейове има още от древността, в Библията се говори че мъжеложството не е хубаво нещо и грях но ги е имало мъжеложците и звероездачки, содомисти и всякакви още тогава, пък до сега не е свършил света и хората не са станали всичките обратни и да сме изчезнали, нали? Не мисля че са такъв проблем обратните, проблем са разни педофили, содомисти и всякакви други които искат права за да могат да задоволяват психичните си отклонения с извращения, защото нормален човек му става гнусно само да си помисли нещо такова - това е природата и всяко едно такова голямо отклонение не бива да се позволява в едно здраво и нормално общество. Разбира се не казвам, че трябва да ги убием с камъни, или затворим, ако не са направили нищо лошо, но доказан рецидивиращ изснасилвач, педофил и прочее не трябва да има достъп до потенциални жертви - лагер, химическа кастрация. За нормален гей какво да го правиш толкова - нека си се кълчи и да си спи с който иска, но не толкова явно и парадиращо - това дразни. Разни драг, транс и прочее - нека си се събират в гей баровете, но не и публично пред деца, защото не сме длъжни да обясняваме на децата от ранна възраст за всички видове отклонения в хората, не са длъжни мнозинството да се съобразяват, да ще толерират и няма да ги избием и затворим, но искаме спокойствие и не натрапване на мъже по прашки, целуващи се, опипващи се по улиците и пред децата. Не е толквоа сложно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                "Видно е" само за простите с развинтено въображение и болен мозък. Простено им е, той Господ достатъчно ги е наказал.
                Видно е за всеки човек с достатъчно здрав разум.Щом някой оправдава корупцията, отрича явни факти като наличието на банкноти от 500 евро и кюлчета злато в спалнята на бивш премиер, знае схемите,по които депутатите помагат на бизнеса.
                Ясно е какъв е.

Коментар

И не знам кой е прост,ама кой е участвал в корупционни схеми е видно за всеки в тоя форум.
                  "Видно е" само за простите с развинтено въображение и болен мозък. Простено им е, той Господ достатъчно ги е наказал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

ИИ каза: Научните доказателства сочат, че хомосексуалността не е избор, а е повлияна от комбинация от генетични, хормонални и невроразвойни фактори. Няма един-единствен "ген на хомосексуалността", но има биологична основа, която предразполага към нея.

Доказателство:
                    При еднояйчните близнаци ако единия е хомосксуален, другия също е такъв.

Също така интелигентността и олигофренията са наследствени, така че явно господ е взел от едни и е дал на други, и нищо не може да се направи по въпроса. Тоест простите не са виновни, че са прости. Не са виновни и че не осъзнават, че са прости.
                    Брей.И как така в затворите процента хомосексуални е в пъти по-висок, отколкото на свобода?Как така процента на хомосексуалните при бейби бумърите в САЩ е 2 процента, а при младежите 21.Как така нараснаха 10 пъти?

Коментар

Ген на хомосексуализма не съществува и не е вроден и всичко зависи от съзнанието на човек. .
                      ИИ каза: Научните доказателства сочат, че хомосексуалността не е избор, а е повлияна от комбинация от генетични, хормонални и невроразвойни фактори. Няма един-единствен "ген на хомосексуалността", но има биологична основа, която предразполага към нея.

Доказателство:
                      При еднояйчните близнаци ако единия е хомосксуален, другия също е такъв.

Също така интелигентността и олигофренията са наследствени, така че явно господ е взел от едни и е дал на други, и нищо не може да се направи по въпроса. Тоест простите не са виновни, че са прости. Не са виновни и че не осъзнават, че са прости.
                      Last edited by Mateev; 07.03.2025, 10:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Нито един хетеросексуален мъж, никога, в никакъв смисъл не се е замислял за друг мъж в какъвто и да е сексуален контекст. Преди години, от любопитство, пробвах някакъв онлайн-тест - "дали има нещо гейско в мен" - първият въпрос беше, две снимки на актьори, "кой от двамата е по-привлекателен" - теста за мен беше до там. Просто нямах никакъв критерий, по който да определя кой мъж е по-"привлекателен". Мъже като мъже. Нищо привлекателно. Какво да тествам дали съм гей. Както е ясно и за теб.
                        2-ма да правим чеверме или сандвич на красавица не се ли брои за сексуален контекст? Ако не и аз нямам АБСОЛЮТНО никакви замисли
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

В кое са добри?
                          в единия час, е ако си неземен жребец и втория .
                          Иначе могат не само соса да ти изпият. Българските държанки са добри само в изпразването на джоба
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

То личи по чупката в кръста, по говора, по излъчването.

По фейсбук личи, по това, че го лайкват само мъже и той лайква мъже. И няма приятелка. Модерните гейове са хубаво тренирани, с бради и татуси. С гол глезен. Има и други неща, но не ми се пише.

Става дума за едно промиване на мозъци в ЕС - да има джендър идеология и да има малко репродукция, за да манипулират масите.

Аз не вярвам в това и нямам опит, както ви се иска, .
                            Ген на хомосексуализма не съществува и не е вроден и всичко зависи от съзнанието на човек. Та ако оставиш мислите ти да те заведат в посока да си мечтаеш за секс с мъже резултата е ясен.Затова си избий от главата подобни щуротии.Приятелски ти го казвам, знаеш че никога не бих те обидил или подиграл.Изобщо не трябва да мислиш за мъжете като сексуален обект.
                            Човек много лесно може да се пребори с подобни влечения.Аз преди да се разболея често пиех алкохол. Не съм бил пияница и пиех в малки количества, но ми се услаждаше.От 11 години не съм пил капка алкохол и като видя бутилка с алкохол изобщо нямам желание да пия.Щото съзнанието ми е така настроено.Та ако видиш мъж изобщо не трябва да се заглеждаш как изглежда, секси ли е,или каквото и да е там,свързано със сексуалност.И ще видиш как постепенно тия желания напълно ще изчезнат.
                            Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 08:20.

Коментар

То личи по чупката в кръста, по говора, по излъчването.

​​​​Как по точно установяваш тия: "излъчване, чупки в кръста, говора" - когато си в Социалните мрежи? Не ти ли е необходим контакт за подобни впечатления? Излъчване и чупки в кръста не могат да се видят във Фейса.

Как "личи по фейсбук" ?

"И няма приятелка?!?" - А, когато няма приятелка - какво му се случва? Търси ли си я? Възхищава ли се на "добре изглеждащи мъже? Фитнес- манЯци и алфа-"мъжкари"...?

Вярваш ли на тия "модерни" (що за определение" ?) , а не правилното (негейско!) "маркови" стоки?

Това - да наречеш някого "гей" по външния му вид - не те ли притеснява?

По фейсбук личи, по това, че го лайкват само мъже и той лайква мъже (внуших си, че го лайкват САМО мъже и ви уверявам, че това е самата истина!). И няма приятелка (И ДРУГИ В ТОЯ ФОРУМ НЯМАТ ПРИЯТЕЛКИ - И ОТРИЧАТ ДА СА С ОБРАТНИ НАГЛАСИ...). Модерните гейове са хубаво тренирани, с бради и татуси. С гол глезен. Има и други неща, но не ми се пише.

Става дума за едно промиване на мозъци в ЕС - да има джендър идеология и да има малко репродукция, за да манипулират масите.

Не намираш ли противоречие и в тия твои определения за липсващата репродукция? И ти ли си с "промит мозък" и си "манипулирана част от масите", или при теб само лошавата българка е виновна, защото не ти "пускаЛА", за да се противопоставиш на "джендър-идеологията"

Аз не вярвам в това и нямам опит, както ви се иска, .

Тия майки! Всичко могат да направят със своите отрочета (синове)..., както могат и да пренесат целия мухъл от миналото..., но и - цялата си ненавист към българката..., както и да изградят образа на "съвършения мъж-сваляч" в нечие съзнание и болно въображение...
                              Last edited by mikomikov; 07.03.2025, 07:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

много си изпуснал - най-добрите са
                                В кое са добри?

Коментар

Working...
                                X