If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изобщо не съм скромен. Работил съм много и имам пари. Имам и печеливши инвестиции. Разполагам, пътувал съм по света и имам чудесен гардероб.
Имаш основание да говориш и се хвалиш с печелившите инвестиции ЕДИНСТВЕНО на твоите родители и предци, които съвсем НЕ са твои постижения. Казвам това, защото до сега не си използвал добра дума за хората, които се наследил!
..........
Разкажи, ако обичаш - къде си пътувал по света (без Германия, където водиш мама на гости при брат ти).
В кои страни си пътувал, с какъв транспорт, в кои хотели си отсядал, за колко дни, при какви цени (все пак "разполагаш"). Много ме интересува - какви забележителности си посетил в тези страни (в които си пътувал по света). Къде от посетените места ти харесва най-много - и колко пъти си се връщал там?
Иначе - израз като "чудесен гардероб" - е характерен за дамския състав. НЕ мисля, че е характерен за мъжете.
Тезата е глуповата. Имам предвид "при която нещата изглеждат сигурни"
Сигурно е само, че един ден ще хвърлим топа. Всичко друго е размито понятие, фъзи лоджик
Прав си.
Имам един познат, който е голям курвар. Той обаче не е ОК да ги черпи по ресторанти, защото ще се разори.
И ги кани вкъщи и готви той, . Но е изпечен и обигран.
Защото съм черпил по ресторанти и стигнах до заключението, че ще го правя само за специална жена, при която нещата изглеждат сигурни.
А не за всяка срещната.
"Вкъщи, вкъщи", както би казал Баш Майстора.
Тезата е глуповата. Имам предвид "при която нещата изглеждат сигурни"
Сигурно е само, че един ден ще хвърлим топа. Всичко друго е размито понятие, фъзи лоджик
"Лирическия герой" можеше да се метне на коня и да препусне във всички посоки едновременно.
Можеше, но няма да го направи защото е безхарактерен.
А е безхарактерен, защото Евго / най-вероятно/ е един от платените глашатаи на либерастията.
Скромен и трудолюбив образ, който от години глуповато и вироглаво ни разиграва едни и същи сценки.
Изобщо не съм скромен. Работил съм много и имам пари. Имам и печеливши инвестиции. Разполагам, пътувал съм по света и имам чудесен гардероб.
"Лирическия герой" можеше да се метне на коня и да препусне във всички посоки едновременно.
А е безхарактерен, защото Евго / най-вероятно/ е един от платените глашатаи на либерастията.
Скромен и трудолюбив образ, който от години глуповато и вироглаво ни разиграва едни и същи сценки.
Напълно реален човек си е.И със сигурност не е платен. Чети какво пише Селена и си прави изводите, щото тя явно е най-наясно.
Не убивайте темата!!!
Всяко отклонение на лирически герой от темата води до нейното забравяне. Всички се вълнуват дали лирически герой накрая ще пристане на някой висок мачо без корем или ще продължи да хленчи и обижда.
Знам, че раждат и на 40+. Много колежки и приятелки от ф.б. точно на тези години станаха майки. Преди години дори не беше възможно, репродуктивната медицина не беше напреднала толкова.
Няма да правя нова тема, пиша в тази и като не пиша, стои 2-3 дни без постове.
Не е до медицина. Ни случайно жените във фертилна възраст се водят до 49 години. Естествено всичко е индивидуално, някои жени могат да забременеят и след 50,а някои не могат вече под 45.
И лошо няма, че пишеш в темата и знаеш, че те подкрепям, но тия коментари за красивите мъже и други подобни надали вълнуват някого.
Не убивайте темата!!!
Всяко отклонение на лирически герой от темата води до нейното забравяне.
Всички се вълнуват дали лирически герой накрая ще пристане
на някой висок мачо без корем или ще продължи да хленчи и обижда.
Банален сюжет за един типичен филм за serial killer
Лирическият герой на сагата, разкъсван между своята латентна същност
и изискванията на консервативното общество, се превръща в трагически герой.
Започва да "отмъщава"
на жените защото "не му пускат", и на мъжете, защото не го искат
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна
Коментар