Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То и аз съм мускулест с брада (мързи ме да се бръсна,не че я поддържам)и съм се снимал по бански в профила си във Фейсбук. И излизам по заведенията с приятели. Ти направо ми разказа играта с това описание.
Но снимки с дълги бели чорапи и слипове нямам.Много важно беше това уточнение, че нямаше да спя спокойно.
Има и изключения.
И за да има толкова гейове са виновни жените - че трудно пускат и правят номера. И това че хората се женят късно, след 35 годишна възраст, а не на 25 г както някога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Много често имат и мускули, и татуси, и бради. Качват снимки по дълги бели чорапи и по слипове. И ходят по чужбина и по баровете само мъжка компания.
В тази връзка Виктор си изглежда нормален мъж, фин, културен, не простее.
Но снимки с дълги бели чорапи и слипове нямам.Много важно беше това уточнение, че нямаше да спя спокойно.
- 1 like
Коментар
-
По какво ги разпознаваш хомобандитите?На мен тоя Виктор от"Ергенът"ми изглежда точно такъв.
В тази връзка Виктор си изглежда нормален мъж, фин, културен, не простее.
- 1 like
Коментар
-
По какво ги разпознаваш хомобандитите?На мен тоя Виктор от"Ергенът"ми изглежда точно такъв.
Според мен Виктор не е гей и много го бива. Няма много опит с жените и не разполага с пари да ги глези.
В Софийския университет има един доцент (няма да казвам по какво, по трудна дисциплина), културен, млад, интелигентен, симпатичен, снимал си е част от книгите, обаче празнува прайд и е гей. И си го казва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за какво ще си говорите
- 1 like
Коментар
-
ФБ френдът е 100% мъжага с 3 деца и не харесва джендърски неща. По едно време имаше и жена и любовница, харесван е от жените.
Коментар
-
ФБ френдът е 100% мъжага с 3 деца и не харесва джендърски неща. По едно време имаше и жена и любовница, харесван е от жените.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
после ще отмъсти и на двете
с фб френда
Коментар
-
Аз им разгледах фейсбука преди да ме блокират.
Сестричката имаше 2 деца, но нямаше снимки на мъж.
И въпросната жена все пак успя да стане майка, въпреки напредналата си възраст и малкия шанс.
браво, само така!препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А фб приятеля, той какво, а разбера?
с фб френдапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар