IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

единствената активистка от темата се премести в украина
    По-добре в Украйна отколкото тука на електронен прайд - моноспектакъл. Всяко нещо си има граници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти оглеждаш ли се за нещо свежо на хоризонта?

Понеже стана дума наскоро, нито една манекенка не е изпратила Митьо Пищова на погребението, дори и бившите му жени не присъствали.

И тези неща, че ги порел като риби и ги пълнел като агнета са само едни хвалби и много преекспонирани факти.
      Вече не съм по свежите, а съм се насочил към жените на 40 плюс. При тях много навиване не трябва.
      А никоя бивша няма да отиде на погребението на мъж,още по-малко случайна бройка. И на Пищова му вярвам, щото ако знаеш как да сваляш жени не е проблем да изчукаш много.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Замря темата, бате Радко.Вече изяснихме какво искат жените.
        единствената активистка от темата се премести в украина
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти оглеждаш ли се за нещо свежо на хоризонта?

Понеже стана дума наскоро, нито една манекенка не е изпратила Митьо Пищова на погребението, дори и бившите му жени не присъствали.

И тези неща, че ги порел като риби и ги пълнел като агнета са само едни хвалби и много преекспонирани факти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            ее, тъкмо започнахме да оформяме планове около държанката на ботчо
            и завистлива модераторска ръка им посегна

ботчо, тя у вас ли ще живее
            с какво ще се занимава в "свободното време"
            все пак надника ѝ си върви...

Коментар

• ее, тъкмо започнахме да оформяме планове около държанката на ботчо
              и завистлива модераторска ръка им посегна

ботчо, тя у вас ли ще живее
              с какво ще се занимава в "свободното време"
              все пак надника ѝ си върви...
              Last edited by ratten; 14.03.2025, 16:10.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ти тогаз ревеш повече от тез женици които описваш, що бе евгич?! И що за батки говориш предимно?
                Разказвал съм какво качват колегите мъже по фейсбук,

Един от тях е готин стюард на 30+, работи за чужда авикомпания. Висок като мен, симпатичен, езици знае, ходи хубаво облечен, не простее.

Обаче имам основания да смятам, че не се занимава с жени.

Коментар

Имам няколко познати моми, на 50+ и на 45 +, които са без мъж. Аз ги познавам от повече от 20 г и през 2004 -2005 г. си бяха в срок.

И причината да са моми я знам: не са сексуални, не са атрактивни за мъжете, не са склонни на компромис и не искат да предложат екстри на един мъж. Не искат да щетат и са мързеливи. Едната от тях се е занимавала със стар чичо. И си живеят сами и няма драма. И не са тръгнали да реват, че са без мъж.

А при жените намирането на партньор е по-лесно. Трябва само да развее бялото знаме.
                  Ти тогаз ревеш повече от тез женици които описваш, що бе евгич?! И що за батки говориш предимно?

Коментар

• Имам няколко познати моми, на 50+ и на 45 +, които са без мъж. Аз ги познавам от повече от 20 г и през 2004 -2005 г. си бяха в срок.

И причината да са моми я знам: не са сексуални, не са атрактивни за мъжете, не са склонни на компромис и не искат да предложат екстри на един мъж. Не искат да щетат и са мързеливи. Едната от тях се е занимавала със стар чичо. И си живеят сами и няма драма. И не са тръгнали да реват, че са без мъж.

А при жените намирането на партньор е по-лесно. Трябва само да развее бялото знаме.

Коментар

Евгич, обяви официално предпочитанията ти , сигурен съм ,„е ще ти олекне и ще спреш да пишеш тука.
                      Нали ви казах, че нямам опит с кора на други пичове и не искам да имам.

Коментар

По принцип, това е въпрос на личен избор и всеки сам си преценя.

Снощи гледах "Бог създаде жената" и днес пак ще го гледам, защото заспах към края му.

Винаги съм търсил нещо като главната героиня, макар и филмът да е сниман преди почти 70 г.
                        Евгич, обяви официално предпочитанията си , сигурен съм ,че ще ти олекне и ще спреш да пишеш тука.
                        Last edited by pa4anga; 13.03.2025, 15:08.

Коментар

Снощи гледах "Бог създаде жената" и днес пак ще го гледам, защото заспах към края му.
                          Винаги съм търсил нещо като главната героиня, макар и филмът да е сниман преди почти 70 г.
                          Да бе И Брижит Бардо те търсеше, но не те намери

Коментар

Ясно е на всички на какво си ценител ти. Не ми е ясно на мен защо пишеш тука?!

Коментар

Епа ти си баш у таргет групата

Коментар

шит бе. ние сме толерастни. И другите имат право да си излеят душичката
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X