If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Понеже стана дума наскоро, нито една манекенка не е изпратила Митьо Пищова на погребението, дори и бившите му жени не присъствали.
И тези неща, че ги порел като риби и ги пълнел като агнета са само едни хвалби и много преекспонирани факти.
Вече не съм по свежите, а съм се насочил към жените на 40 плюс. При тях много навиване не трябва.
А никоя бивша няма да отиде на погребението на мъж,още по-малко случайна бройка. И на Пищова му вярвам, щото ако знаеш как да сваляш жени не е проблем да изчукаш много.
Имам няколко познати моми, на 50+ и на 45 +, които са без мъж. Аз ги познавам от повече от 20 г и през 2004 -2005 г. си бяха в срок.
И причината да са моми я знам: не са сексуални, не са атрактивни за мъжете, не са склонни на компромис и не искат да предложат екстри на един мъж. Не искат да щетат и са мързеливи. Едната от тях се е занимавала със стар чичо. И си живеят сами и няма драма. И не са тръгнали да реват, че са без мъж.
А при жените намирането на партньор е по-лесно. Трябва само да развее бялото знаме.
Ти тогаз ревеш повече от тез женици които описваш, що бе евгич?! И що за батки говориш предимно?
Имам няколко познати моми, на 50+ и на 45 +, които са без мъж. Аз ги познавам от повече от 20 г и през 2004 -2005 г. си бяха в срок.
И причината да са моми я знам: не са сексуални, не са атрактивни за мъжете, не са склонни на компромис и не искат да предложат екстри на един мъж. Не искат да щетат и са мързеливи. Едната от тях се е занимавала със стар чичо. И си живеят сами и няма драма. И не са тръгнали да реват, че са без мъж.
А при жените намирането на партньор е по-лесно. Трябва само да развее бялото знаме.
По принцип, това е въпрос на личен избор и всеки сам си преценя.
Снощи гледах "Бог създаде жената" и днес пак ще го гледам, защото заспах към края му.
Винаги съм търсил нещо като главната героиня, макар и филмът да е сниман преди почти 70 г.
Коментар