IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е.

Аз ако бях жена, щях да си намеря мъж много лесно. И то готин, не посредствен.

Освен това имаме и криза на ценностите, в главите на хората!
    Да ама някой друг път , те готините мъже не се ловят лесно , предпорлагам си отдавна томно ти наясно!

Коментар

Знаеш ли, че за неплащане на издръжка на студент се лежи в затвора. Също и за домашно насилие.

Ако искам, мога да си намеря и мъж, и специалистка по старци и шантонерка. Но не искам от тези три категории.
      А бе Евгич, фактите са ,че нищо не можеш да си намериш , нито мъж, нито жена!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Нямаш право за нищо. Парите са си били негови и той е ги е харчил/прахосвал както е намерил за добре.
        Що не се изнесе, като не си бил доволен от липсата на 50лв издръжка? Що остаНа без наем, мама да те храни? Когато не си доволен от нещо заявяваш позиция и си я отстояваш, не хленчиш след 20 години по форумите. Може пък човекът да се е опитвал да те научи на самостоятелност, нещо което ти е липсвало и пречело до 30те ти години.
        Смени си мисленето щото ще станеш стар киселяк на който все другите му са виновни.

Ако искам, мога да си намеря и мъж, и специалистка по старци и шантонерка. Но не искам от тези три категории.
        Last edited by Evgo; 10.04.2025, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Да ти кажа, че имам пълно основание да съм недоволен от него.

През 2001 г. беше дал заем 40 000 лв на някакъв (случайно лице) с разписка и после не можа да си ги вземе дори с ЧСИ.

Длъжникът беше чичо от провинцията, набор 1948 г. Не знам от къде го познава. Възможно е да е баща на негова любовница, доста е вероятно. Как така ще дава пари на непознат човек.

А на мен не искаше да ми даде месечна издръжка от 50 лв през 2002 г.
          Нямаш право за нищо. Парите са си били негови и той е ги е харчил/прахосвал както е намерил за добре.
          Що не се изнесе, като не си бил доволен от липсата на 50лв издръжка? Що остаНа без наем, мама да те храни? Когато не си доволен от нещо заявяваш позиция и си я отстояваш, не хленчиш след 20 години по форумите. Може пък човекът да се е опитвал да те научи на самостоятелност, нещо което ти е липсвало и пречело до 30те ти години.
          Смени си мисленето щото ще станеш стар киселяк на който все другите му са виновни.
          Last edited by polax; 10.04.2025, 12:37.

Коментар

Така е.

Ама не си жена. Затова слушай какви съвети ти дават във форума и действай,щото времето си минава.

Коментар

Така е.

Сега кво ти пречи да си намериш......мъж

Нямаш представа, колко си прав за ценностите, много ясно го показваш, когато пишеш за родителя си.
              Last edited by polax; 10.04.2025, 12:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Пълно е с такива двойки-грозна/дебела жена и добре изглеждащ мъж.Което показва, че на жените не им е никакъв проблем да си намерят мъж било за секс, било за сериозна връзка.Самотните са много претенциозни ,а не че нямат предложения .Докато самотните мъже в повечето случаи не са атрактивни за жените.
                То затова и темата е"Какво искат жените ",в смисъл как да ги свалиш. А няма нужда от тема"Какво искат мъжете ",щото е достатъчно една жена да се нагласи, да се усмихне и вече е свалила мъжа.
                В такъв случай защо наш Евго , няма дори гадже до него? Изглежда ни трябва тема " Какво иска , Евго"

Коментар

Пълно е с такива двойки-грозна/дебела жена и добре изглеждащ мъж.Което показва, че на жените не им е никакъв проблем да си намерят мъж било за секс, било за сериозна връзка.Самотните са много претенциозни ,а не че нямат предложения .Докато самотните мъже в повечето случаи не са атрактивни за жените.
                  То затова и темата е"Какво искат жените ",в смисъл как да ги свалиш. А няма нужда от тема"Какво искат мъжете ",щото е достатъчно една жена да се нагласи, да се усмихне и вече е свалила мъжа.
                  Така е.

Коментар

Има дебели жени, които са готини. С кариера, фурии, оправни, със самочувствие.

Аз съм виждал на плажа, готин мъж с дебела жена или със закръглена жена.

Относно коментара на Селена, че рядко има хетеро мъж, вероятно е права. Имам двама познати във ф.б. - лекар и доцент в СУ, и двамата гризкат моркова, но са страшно интелигентни и с хубава визия. Би трябвало да има жена до тях, но няма.

Коментар

....

Имам двама познати във ф.б. - лекар и доцент в СУ, и двамата гризкат моркова, но са страшно интелигентни и с хубава визия. Би трябвало да има жена до тях, но няма.

Разбрахме, че повечето от твоите познати ти "гризкат моркова". Не мисля, че това е типично, нито пък е похвално, а още по-кофти е положението ти на клюкар, който се възползва от подобни "услуги".

Няма друг начин човек да е сигурен в своите твърдения (за "гризкане на моркова"), ако физически не е присъствал на подобни изпълнения при толкова много "познати". Никога не говориш за мъжката меркантилност, свързана с "гризкането", или това се случва безвъзмездно? Какво себеотдаване съществува в твоите среди!

Щото "жените били меркантилни"... Няма начин - след като сравняваш с "безплатното гризкане".... Мъка, мъка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Хахаха и каква стана ? Значи за демографската криза са виновни мъжете защото са минали на другия бряг
                        Картината е многоцветна.

За мен е виновна Ганка, която си прави селфита и се мисли за принцеса, и е меркантилна.

Има голяма емиграция за България и много българки са по ЕС, като по този начин са намалили бройката за местните мъже.

Също така хората искат да успеят на всяка цена, учат, градат кариера и имат късна репродукция.

Коментар

Относно коментара на Селена, че рядко има хетеро мъж, вероятно е права. Имам двама познати във ф.б. - лекар и доцент в СУ, и двамата гризкат моркова, но са страшно интелигентни и с хубава визия. Би трябвало да има жена до тях, но няма.

Хахаха и каква стана ? Значи за демографската криза са виновни мъжете защото са минали на другия бряг

Коментар

Сетих се за един виц:"Попитали радио Ереван какво трябва да направи една 100 килограмова жена,за да отслабне. И тъкмо от радио Ереван започнали да отговарят и се включило радио Абу Даби с коментар-не разваляйте хубавата жена серсеми ".

Има дебели жени, които са готини. С кариера, фурии, оправни, със самочувствие.

Аз съм виждал на плажа, готин мъж с дебела жена или със закръглена жена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Факт.

Днес, о, чудо, попаднах на мъж, хетеро. Това напоследък е рядкостно явление. Предвид факта, че светът отива по дяволите, това си беше приятно изменение в силата. Ти да видиш, авторитетно обсъдихме всички отвлечени теми .
                              Явно е било само авторитетно , нищо де друг път.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не съм се и опитвал да го крия

никакво значение няма, мирко
                                стига да може да обсъжда авторитетно някакви отвлечени теми поне 2-3 часа
                                не вярвай на мен
                                селенка питай
                                Факт.

Днес, о, чудо, попаднах на мъж, хетеро. Това напоследък е рядкостно явление. Предвид факта, че светът отива по дяволите, това си беше приятно изменение в силата. Ти да видиш, авторитетно обсъдихме всички отвлечени теми .

Коментар

Working...
                                X