IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

МанИяк.

Както винаги отвратителни отношение към жените прикриващи я комплекси я латентен хомосексуализъм. Съответно и такива “жени” му се падат.

Не го слушай много много тоя какво ти приказва
    ОК,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

От време на време чатя само. Един от тях е фитнес маняк и много рабира, дори срещу заплащане може да постигне при клиента голям бицепс и прибиране на корем. И е готин, с доста опит с жените, от богато семейство. И нон стоп му пишат мъже.

Въпреки опита с жените, казва:

"Как ще си намериш приятелка, като са от боклук до боклук"

"Няма прошка за курвите"

Казва че бедните Ганки често са с лоши зъби и изпаднали, и много не ги харесва. Отделно едно негово гадже си беше взело към 1000 лв от парите му.
      МанИяк.

Както винаги отвратителни отношение към жените прикриващи я комплекси я латентен хомосексуализъм. Съответно и такива “жени” му се падат.

Не го слушай много много тоя какво ти приказва

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Диполомата на днешно време нищо не струва.
        Мантрата на посредствени мързели без диплома

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Тогава престани да пишеш за яките пичове с които общуваш непрекъснато.
          От време на време чатя само. Един от тях е фитнес маниак и много рабира, дори срещу заплащане може да постигне при клиента голям бицепс и прибиране на корем. И е готин, с доста опит с жените, от богато семейство. И нон стоп му пишат мъже.

Въпреки опита с жените, казва:

"Как ще си намериш приятелка, като са от боклук до боклук"

"Няма прошка за курвите"

Казва че бедните Ганки често са с лоши зъби и изпаднали, и много не ги харесва. Отделно едно негово гадже си беше взело към 1000 лв от парите му.
          Last edited by Evgo; 03.06.2024, 15:55.

Коментар

И аз и той не споделяме джендър идеологията. Така че спри.
            Тогава престани да пишеш за яките пичове с които общуваш непрекъснато.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Това са глупости. По същата логика дай само да завършим до 8 клас и след това инженер в НАСА.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Напротив, много ми е добра, просто не се интересувам от акции, облигации и крипто. Това, че не съм решил някаква задача в момента нищо не значи (макар че ти отговорих вярно).

През последните 10 г съм печелил 2 конкурса от ЕС и от там успях да се стабилизирам финансово. Освен това,се интересувам от НИ, онлайн продажби, ИТ, ИИ и още няколко неща, имам и доста добра правна подготовка,

Приеха ме в СУ с висок успех от приемните изпити и го завърших с отличие. Доколкото помня второто ти висше си го завършил на стари години в УНСС, където е по-лесно.

Коментар

Напротив, много ми е добра, просто не се интересувам от акции, облигации и крипто. Това, че не съм решил някаква задача в момента нищо не значи (макар че ти отговорих вярно).

През последните 10 г съм печелил 2 конкурса от ЕС и от там успях да се стабилизирам финансово. Освен това,се интересувам от НИ, онлайн продажби, ИТ, ИИ и още няколко неща, имам и доста добра правна подготовка,

Приеха ме в СУ с висок успех от приемните изпити и го завърших с отличие. Доколкото помня второто ти висше си го завършил на стари години в УНСС, където е по-лесно.
                  И аз съм добър на тенис ,ама играя само бридж.
                  Last edited by nradev1111; 03.06.2024, 05:11.

Коментар

По- лесно е сега. Аз започнах 1991г.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Евга , питай го дали е бил с девствено момче ,много свенлив ще ми дойдеш.
                      И аз и той не споделяме джендър идеологията. Така че спри.

Коментар

Лош Мечо, ти бил ли си с девствено момиче и кога ти се случи това?
                        Евга , питай го дали е бил с девствено момче ,много свенлив ще ми дойдеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Хахаха

там Мирко няма от какво да се плаши. На кака и Селенка, им предстоят неудобни инструктажи.
                          Лош Мечо, ти бил ли си с девствено момиче и кога ти се случи това?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

селенка си има методика
                            недей да се пънеш много да не сложиш снимка с престилка и гумени ръкавици на аватарката
                            до 2 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Жената 11 години се опитва и на грам не съм се променил,ама викаш ти за два месеца можеш.
                              селенка си има методика
                              недей да се пънеш много да не сложиш снимка с престилка и гумени ръкавици на аватарката
                              до 2 месеца
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Сигурно насила някой я е накарал да е с мъж,който може да й е баща.И да ти кажа такива мъже ще причинят много по-малко поражения на някоя млада жена, отколкото някой неин връстник.Щото.има всякакви идиоти,които ги пребиват.А мъж на 50 години няма да тръгне да бие жена наполовина на годините му.
                                О, има и такива случаи за жалост. Жертви са жени с кофти бащи. Всичко идва от семейството.
                                Last edited by Selena2024; 02.06.2024, 23:22.

Коментар

Working...
                                X