Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
От време на време чатя само. Един от тях е фитнес маняк и много рабира, дори срещу заплащане може да постигне при клиента голям бицепс и прибиране на корем. И е готин, с доста опит с жените, от богато семейство. И нон стоп му пишат мъже.
Въпреки опита с жените, казва:
"Как ще си намериш приятелка, като са от боклук до боклук"
"Няма прошка за курвите"
Казва че бедните Ганки често са с лоши зъби и изпаднали, и много не ги харесва. Отделно едно негово гадже си беше взело към 1000 лв от парите му.
Както винаги отвратителни отношение към жените прикриващи я комплекси я латентен хомосексуализъм. Съответно и такива “жени” му се падат.
Не го слушай много много тоя какво ти приказва
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Диполомата на днешно време нищо не струва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Тогава престани да пишеш за яките пичове с които общуваш непрекъснато.
Въпреки опита с жените, казва:
"Как ще си намериш приятелка, като са от боклук до боклук"
"Няма прошка за курвите"
Казва че бедните Ганки често са с лоши зъби и изпаднали, и много не ги харесва. Отделно едно негово гадже си беше взело към 1000 лв от парите му.Last edited by Evgo; 03.06.2024, 15:55.
- 1 like
Коментар
-
И аз и той не споделяме джендър идеологията. Така че спри.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Диполомата на днешно време нищо не струва.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Напротив, много ми е добра, просто не се интересувам от акции, облигации и крипто. Това, че не съм решил някаква задача в момента нищо не значи (макар че ти отговорих вярно).
През последните 10 г съм печелил 2 конкурса от ЕС и от там успях да се стабилизирам финансово. Освен това,се интересувам от НИ, онлайн продажби, ИТ, ИИ и още няколко неща, имам и доста добра правна подготовка,
Приеха ме в СУ с висок успех от приемните изпити и го завърших с отличие. Доколкото помня второто ти висше си го завършил на стари години в УНСС, където е по-лесно.
Коментар
-
Напротив, много ми е добра, просто не се интересувам от акции, облигации и крипто. Това, че не съм решил някаква задача в момента нищо не значи (макар че ти отговорих вярно).
През последните 10 г съм печелил 2 конкурса от ЕС и от там успях да се стабилизирам финансово. Освен това,се интересувам от НИ, онлайн продажби, ИТ, ИИ и още няколко неща, имам и доста добра правна подготовка,
Приеха ме в СУ с висок успех от приемните изпити и го завърших с отличие. Доколкото помня второто ти висше си го завършил на стари години в УНСС, където е по-лесно.Last edited by nradev1111; 03.06.2024, 05:11.
Коментар
-
Приеха ме в СУ с висок успех от приемните изпити и го завърших с отличие. Доколкото помня второто ти висше си го завършил на стари години в УНСС, където е по-лесно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Евга , питай го дали е бил с девствено момче ,много свенлив ще ми дойдеш.
Коментар
-
Лош Мечо, ти бил ли си с девствено момиче и кога ти се случи това?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хахаха
там Мирко няма от какво да се плаши. На кака и Селенка, им предстоят неудобни инструктажи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
селенка си има методика
недей да се пънеш много да не сложиш снимка с престилка и гумени ръкавици на аватарката
до 2 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Жената 11 години се опитва и на грам не съм се променил,ама викаш ти за два месеца можеш.
недей да се пънеш много да не сложиш снимка с престилка и гумени ръкавици на аватарката
до 2 месецапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сигурно насила някой я е накарал да е с мъж,който може да й е баща.И да ти кажа такива мъже ще причинят много по-малко поражения на някоя млада жена, отколкото някой неин връстник.Щото.има всякакви идиоти,които ги пребиват.А мъж на 50 години няма да тръгне да бие жена наполовина на годините му.Last edited by Selena2024; 02.06.2024, 23:22.
Коментар
Коментар