Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Не го разбираш ти, Евго има ниво и не може да си позволи да вземе каквато и да е селяндурка, селянка или от провинцията. Та това са жени еснафки и без възпитание и култура/предполагам и финансова нямат/
Сега серипзно:
Колкото по-бързо осъзнае, че живота си минава и утре ще е на 55 и трябва да се примири с кусурите на хората, щото всеки има, толкова по добре ще е.
Какво и има на жена с две деца?Last edited by Selena2024; 16.10.2024, 17:52.
Коментар
-
Е как очакваш да дойде където и да било, като я познаваш от Фб и ако сте се виждали е било веднъж, дваж.
Не става така.....
Ти колко пъти се качи на колата и отиде да я посетиш с букет, колко пъти я изведе на кино, театър......клуб, кафе......
Военния е действал и паркирал камиона пък ти си бил активен у ФБ.
Тя обаче не ме запозна с техните и не ме покани в детската си стая, където още спи.
Тя е едно минало и не искам дори да я виждам лятото на морето. Военният е паркирал камиона, но не я е облял обилно с бяла пяна. И в крайна сметка са се разделили. Те са от различни градове, което допълнително е влошило нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Казвах й да дойде в София на гости и че имам сериозни намерения и да вземе решение най-накрая.
Праваше се, че не се е занимавала с мъже почти, а се е виждала с военен по онова време. Той е имал сериозни намерения също и тъй като тя не е имала, си е намерил друга жена и има дете от нея.
Не става така.....
Ти колко пъти се качи на колата и отиде да я посетиш с букет, колко пъти я изведе на кино, театър......клуб, кафе......
Военния е действал и паркирал камиона пък ти си бил активен у ФБ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Казвах й да дойде в София на гости и че имам сериозни намерения и да вземе решение най-накрая.
Праваше се, че не се е занимавала с мъже почти, а се е виждала с военен по онова време. Той е имал сериозни намерения също и тъй като тя не е имала, си е намерил друга жена и има дете от нея.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и какво може да е това нещо
доколкото разбирам не е имала против маневри в и около гаража
Праваше се, че не се е занимавала с мъже почти, а се е виждала с военен по онова време. Той е имал сериозни намерения също и тъй като тя не е имала, си е намерил друга жена и има дете от нея.
Коментар
-
Аз съм излизал с жени от провинцията на среща и на една такава брак предлагах.
Говореше на диалект, готви селски манджи и яхнии на баща си (не на мен), по онова време се обличаше семпло и евтино, иначе шушумига, като й напиша нещо, което не й изнася и излиза от фейсбук. Какви номера ми е правила и още е госпожица! С бричове и малко трътлеста.
И въпреки тези неща, бях готов да я взема, защото нещата изглеждаха сигурни и се очертаваше едно хубаво бъдеще. Освен това и лицемерна, на мен ми разправяше, че започвала да се влюбва, а й го е слагал някакъв военен от Добрич.
доколкото разбирам не е имала против маневри в и около гаражапрепоръка е
Коментар
-
Не го разбираш ти, Евго има ниво и не може да си позволи да вземе каквато и да е селяндурка, селянка или от провинцията. Та това са жени еснафки и без възпитание и култура/предполагам и финансова нямат/
Сега серипзно:
Колкото по-бързо осъзнае, че живота си минава и утре ще е на 55 и трябва да се примири с кусурите на хората, щото всеки има, толкова по добре ще е.
Какво и има на жена с две деца?
Говореше на диалект, готви селски манджи и яхнии на баща си (не на мен), по онова време се обличаше семпло и евтино, иначе шушумига, като й напиша нещо, което не й изнася и излиза от фейсбук. Какви номера ми е правила и още е госпожица! С бричове и малко трътлеста.
И въпреки тези неща, бях готов да я взема, защото нещата изглеждаха сигурни и се очертаваше едно хубаво бъдеще. Освен това и лицемерна, на мен ми разправяше, че започвала да се влюбва, а й го е слагал някакъв военен от Добрич.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Пак да ти кажа - имаш само 2 варианта: разведена с чаве(та) или бесарабска българка.
Прав си селяндурка няма да те търпи. За 1 година ще прогледне(ще се разлюхи) и ще те зареже
булката е разтягала некъде пружината, докато евго спестява и оправя апартамента
и сега хоп, на готово и оправено, че и чавета да гледа, вместо сам да репродукционираLast edited by ratten; 16.10.2024, 14:02.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пак да ти кажа - имаш само 2 варианта: разведена с чаве(та) или бесарабска българка.
Прав си селяндурка няма да те търпи. За 1 година ще прогледне(ще се разлюхи) и ще те зареже
Сега серипзно:
Какво и има на жена с две деца?
Коментар
-
Със селяндурка няма как да бъда, но те нахитряха много.
Филмът "Шивачки" е сниман 2006 г. и показва едни по-бедни времена. 3-те момичета в началото са много залупени, беднички, но бързо се окопитват.
То дори по облеклото и от кадрите личи, че филмът е от нашата младост,
Прав си селяндурка няма да те търпи. За 1 година ще прогледне(ще се разлюхи) и ще те зарежеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
евала матейко. Изготви бизнес план по намиране на половинка. Остава евгича да почне да изпълнява. Ама да не налита на мечтана жена а ВЪЗМОЖНА. 30-40г разведена разочарована от мачовците. Само не знам как евго ще се примири да го КОМАНДОРЯТ. Другата перспектива е 30+ стара МНОГО ЗАЛЮХАНА селяндурка (не селянка) неподатлива на никаква дресировка. Евго е мъжката версия
Филмът "Шивачки" е сниман 2006 г. и показва едни по-бедни времена. 3-те момичета в началото са много залупени, беднички, но бързо се окопитват.
То дори по облеклото и от кадрите личи, че филмът е от нашата младост,
Коментар
-
евала матейко. Изготви бизнес план по намиране на половинка. Остава евгича да почне да изпълнява. Ама да не налита на мечтана жена а ВЪЗМОЖНА. 30-40г разведена разочарована от мачовците. Само не знам как евго ще се примири да го КОМАНДОРЯТ. Другата перспектива е 30+ стара МНОГО ЗАЛЮХАНА селяндурка (не селянка) неподатлива на никаква дресировка. Евго е мъжката версия
Не го сравнявай с "много залюхана селяндурка", защото той е (малък и млад) бог на социалните мрежи! (според предпочитанията - алфа-мъжкари, фитнес-манЯци... може да се определи и като богиня)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Матейко е систематизирал всичко. Действай, не се моткай, Евго.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Точно Джони Деп е пример, че дори най-известните и богати мъже не получават уважение от жените си,ако не се държат властнически с тях.Ако още отначало, когато си е показвала рогата беше я поставил на място, сега можеше още да са заедно. Жените постоянно тестват мъжете докъде ще им позволяват да стигнат.И ако им позволяват да се държат неуважително ги смятат за слабаци.
Джони е чудесен представител на своя личностен тип. Не само той е в такава беда. Просто е човек, който дава несъразмерно на партньора, а тя си мисли, че така го прави на маймуна и взе, че си повярва.
Директен червен картон на такива.
Щом много знае шантавелата, да върви да си продава номерата на пазара. Това, че Джони е свестен и готин е много по-стойностно и за предпочитане. И не е никакъв грях, че се е държал добре с някакъв кукумицин, а на подобни като него не им трябва и красива самозванка и той вече го знае. По-добре сам отколкото зле придружен. За Джони има и ще се намери подходящо човече по естествен път, което ще оцени именно доброто в него. Само лошо ще е ако е получил по-голяма от нормалното увреда от еманципирания крокодил
Така че сме леко на различно мнение, дали човек трябва да си крие добрината и да се прави изкуствено на властен идиот.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар