IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Абе стига сте му давали глупави съвети. Въпреки че и докторантурата може да се ползва да излъжеш някоя че си нещо и имаш възможности а иначе си пълен смотаняк, еле на 45+ години тепърва да си докторант !???
    Зависи какво се разбира под смотаняк.Жените и мъжете имат различни критерии за това.Може някой мъж да е голтак и без образование, но да е играч с жените.И обратно ,да е суперуспешен и в професионален, и във финансов план и пак жените да не му връзват.
    Last edited by mirodes; 02.06.2024, 14:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Точно от опити за дресиране на мъжа идват и повечето разводи.Каква е тая женска мания постоянно да се опитват да променят мъжа не ми е ясно. А и ако опитомят лъва и го превърнат в котенце,дали ще са доволни?
      Не ,няма да са доволни.Тогава ще е ред на следващияТ.

Коментар

Не му е в зоната на комфорт. Щом не ще да я напусне не го иска а само мрънка. И аз искам Ферари ама само си искам, не правя абсолютно нищо да го имам. Да не говорим че жената се прави, всяка е чешит и я облагородяваш. Знаеш как - ореш и сееш . Не се ли справяш друг те замества. Евго не е топ сваляч, не полага никакви усилия да тренира и учи ама иска най-хубавата нива.
        Принципно както и да ореш и сееш ако си добряк все ще се намери някой зъл батка дето е магнит. Болка трябва да има и сдържана емоционалност.
        В крайна сметка жената не трябва никога да е центъра на един мъж, щото иначе рано или късно ще му падне главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Той и мъжът се прави. От идиот да създадеш нещо си е голям зор и си иска работа. Колкото Евговци познавам все е мързел и егоизъм. Сега около мене всички си купуват мотори. Поне работа ще има като се потрошат са едни готини тлъсти дела
          Точно от опити за дресиране на мъжа идват и повечето разводи.Каква е тая женска мания постоянно да се опитват да променят мъжа не ми е ясно. А и ако опитомят лъва и го превърнат в котенце,дали ще са доволни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Така де, ама нали знаеш приказката - като няма риба и рака е риба. В тоя ред на мисли, е много вероятно твоя приятел да е просто заместител, докато се появи нещо младо на хоризонта. Тогава най-вероятно пак ще ти каже, че е сменил.
            Напротив-момето иска да се женят и да му роди деца. Моят човек се дърпа.Според мен се е опарил от предишният брак и сега не ще нов.Пък и си е доста скръндза и веднъж се изпусна,че не искал да я издържа. А не е от най-бедните,не му знам заплатата,ама е на такъв пост ,че надали ще взема по-малко от 6-7 хиляди на месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
              Имам 2 висши и съм вземал много изпити, не ми се занимава вече.

Сега студентите още по не ходят на лекции. В моите магистратури също нямаше свободни жени, и в двете. В едната бяхме малко хора, а в другата имаше много лелки, заети жени и 2 чужденки. И на 23 г никой не иска да се жени, и преди и сега.

Намирането на половинка е и въпрос на късмет, освен добрата стратегия.
              Ако може, не се ровете толкова в моите неща, че е много дразнещо!
              Забелязал съм че нямаш добра финансова култура ,язък за взетитите изпити и дипломите.Ама то последните 20 години е така,изпитите ги подаряват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не говори наизуст.

Ще сваля млада и готина мадама не с голямата джипка, която паркирам в гаража си, а с културата, качествата и уменията, които притежавам,
                Започни да им обясняваш ,че си пасивен и си пишеш с готини батки. Със сигурност ще ти върже.

Коментар

Не му е в зоната на комфорт. Щом не ще да я напусне не го иска а само мрънка. И аз искам Ферари ама само си искам, не правя абсолютно нищо да го имам. Да не говорим че жената се прави, всяка е чешит и я облагородяваш. Знаеш как - ореш и сееш . Не се ли справяш друг те замества. Евго не е топ сваляч, не полага никакви усилия да тренира и учи ама иска най-хубавата нива.
                  Той и мъжът се прави. От идиот да създадеш нещо си е голям зор и си иска работа. Колкото Евговци познавам все е мързел и егоизъм. Сега около мене всички си купуват мотори. Поне работа ще има като се потрошат са едни готини тлъсти дела

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Чрез Тиндър нищо няма да стане.Може само някоя лелка да онодиш едноктатно.
                    Tepix разказва за няколко двойки от Тиндър, вкл. той е намерил жена си там.

Коментар

• Имам 2 висши и съм вземал много изпити, не ми се занимава вече.

Сега студентите още по не ходят на лекции. В моите магистратури също нямаше свободни жени, и в двете. В едната бяхме малко хора, а в другата имаше много лелки, заети жени и 2 чужденки. И на 23 г никой не иска да се жени, и преди и сега.

Намирането на половинка е и въпрос на късмет, освен добрата стратегия.
                      Ако може, не се ровете толкова в моите неща, че е много дразнещо!
                      Last edited by Evgo; 02.06.2024, 09:39.

Коментар

По- добре докторантура ако има магистратура.Тия дето карат магистратура са много млади за него.
                        Докторантура ... магистратура ...Най-добре е Евгич да завърши някоя дръжмикура.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хич не са малко.Имам разведен приятел на 50 години с гадже на 25 в София. И не е с него заради парите, щото той е голяма скръндза.Нито пък се поддържа във форма и си е точно чичак с шкембе. А и девойката хич не изглежда зле.Каза ми, че след като се е развел е сменил доста жени. Та затова се учудвам на думите на Евго, че не само той,но и негови познати са самотни.
                          Така де, ама нали знаеш приказката - като няма риба и рака е риба. В тоя ред на мисли, е много вероятно твоя приятел да е просто заместител, докато се появи нещо младо на хоризонта. Тогава най-вероятно пак ще ти каже, че е сменил.

Коментар

По- добре докторантура ако има магистратура.Тия дето карат магистратура са много млади за него.
                            Абе стига сте му давали глупави съвети. Въпреки че и докторантурата може да се ползва да излъжеш някоя че си нещо и имаш възможности а иначе си пълен смотаняк, еле на 45+ години тепърва да си докторант !???
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ти му думаш Ботльо, ама не му увира дебекората глава и туйто.
                              Last edited by bota156; 02.06.2024, 08:20.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Абе пич, що не вземеш да запишеш една магистратура (или втора ако имаш такава). Такива невероятно красиви млади жени на друго място няма да срешнеш.

Коментар

Working...
                                X