Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by mirodes; 02.06.2024, 14:16.
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Точно от опити за дресиране на мъжа идват и повечето разводи.Каква е тая женска мания постоянно да се опитват да променят мъжа не ми е ясно. А и ако опитомят лъва и го превърнат в котенце,дали ще са доволни?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не му е в зоната на комфорт. Щом не ще да я напусне не го иска а само мрънка. И аз искам Ферари ама само си искам, не правя абсолютно нищо да го имам. Да не говорим че жената се прави, всяка е чешит и я облагородяваш. Знаеш как - ореш и сееш . Не се ли справяш друг те замества. Евго не е топ сваляч, не полага никакви усилия да тренира и учи ама иска най-хубавата нива.
В крайна сметка жената не трябва никога да е центъра на един мъж, щото иначе рано или късно ще му падне главата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Той и мъжът се прави. От идиот да създадеш нещо си е голям зор и си иска работа. Колкото Евговци познавам все е мързел и егоизъм. Сега около мене всички си купуват мотори. Поне работа ще има като се потрошат са едни готини тлъсти дела
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така де, ама нали знаеш приказката - като няма риба и рака е риба. В тоя ред на мисли, е много вероятно твоя приятел да е просто заместител, докато се появи нещо младо на хоризонта. Тогава най-вероятно пак ще ти каже, че е сменил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИмам 2 висши и съм вземал много изпити, не ми се занимава вече.
Сега студентите още по не ходят на лекции. В моите магистратури също нямаше свободни жени, и в двете. В едната бяхме малко хора, а в другата имаше много лелки, заети жени и 2 чужденки. И на 23 г никой не иска да се жени, и преди и сега.
Намирането на половинка е и въпрос на късмет, освен добрата стратегия.
Ако може, не се ровете толкова в моите неща, че е много дразнещо!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не говори наизуст.
Ще сваля млада и готина мадама не с голямата джипка, която паркирам в гаража си, а с културата, качествата и уменията, които притежавам,
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не му е в зоната на комфорт. Щом не ще да я напусне не го иска а само мрънка. И аз искам Ферари ама само си искам, не правя абсолютно нищо да го имам. Да не говорим че жената се прави, всяка е чешит и я облагородяваш. Знаеш как - ореш и сееш . Не се ли справяш друг те замества. Евго не е топ сваляч, не полага никакви усилия да тренира и учи ама иска най-хубавата нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Чрез Тиндър нищо няма да стане.Може само някоя лелка да онодиш едноктатно.
Коментар
-
Имам 2 висши и съм вземал много изпити, не ми се занимава вече.
Сега студентите още по не ходят на лекции. В моите магистратури също нямаше свободни жени, и в двете. В едната бяхме малко хора, а в другата имаше много лелки, заети жени и 2 чужденки. И на 23 г никой не иска да се жени, и преди и сега.
Намирането на половинка е и въпрос на късмет, освен добрата стратегия.
Ако може, не се ровете толкова в моите неща, че е много дразнещо!Last edited by Evgo; 02.06.2024, 09:39.
Коментар
-
По- добре докторантура ако има магистратура.Тия дето карат магистратура са много млади за него.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хич не са малко.Имам разведен приятел на 50 години с гадже на 25 в София. И не е с него заради парите, щото той е голяма скръндза.Нито пък се поддържа във форма и си е точно чичак с шкембе. А и девойката хич не изглежда зле.Каза ми, че след като се е развел е сменил доста жени. Та затова се учудвам на думите на Евго, че не само той,но и негови познати са самотни.
- 1 like
Коментар
-
По- добре докторантура ако има магистратура.Тия дето карат магистратура са много млади за него.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти му думаш Ботльо, ама не му увира дебекората глава и туйто.Last edited by bota156; 02.06.2024, 08:20.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Абе пич, що не вземеш да запишеш една магистратура (или втора ако имаш такава). Такива невероятно красиви млади жени на друго място няма да срешнеш.
- 1 like
Коментар
Коментар