IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз му виках 10 пъти да почне от продавачките/сервитьорките. Те са изключително лесни. Имат гадна работа, кофти клиенти една усмивка и е твоя. И по читави продукти ще ти урежда, некоя промоцийка. Само трябва да я излъжеш че може да я извадиш от блатото и ще направи всичко.
    Ама не с една продавачка - със всички, млади стари наред. Бъзици, да те разнасят всички из магазина къв готин момък си а не бабите на пейката.
    Абе аз съм си тръгвал 3 пъти с танцьорки от заведенията. Една охраната 3 пъти я връща, гони ме и пак си я взех дома за нощта.
    Ама ще ги лъже ли или наиситна ще ги вади от блатото.Той демнострира че бил заможен,ама не разбрахме досега какво работи.
    Last edited by nradev1111; 02.06.2024, 02:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Чрез Тиндър нищо няма да стане.Може само някоя лелка да онодиш едноктатно.
      Няма я, колко пъти трябва да му се повтори, че си трябват живи контакти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

по-точно на 46

Няма време, но все не става, дори до срещи не се стига в последно време.
        Абе пич, що не вземеш да запишеш една магистратура (или втора ако имаш такава). Такива невероятно красиви млади жени на друго място няма да срешнеш.
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз му виках 10 пъти да почне от продавачките/сервитьорките. Те са изключително лесни. Имат гадна работа, кофти клиенти една усмивка и е твоя. И по читави продукти ще ти урежда, некоя промоцийка. Само трябва да я излъжеш че може да я извадиш от блатото и ще направи всичко.
          Ама не с една продавачка - със всички, млади стари наред. Бъзици, да те разнасят всички из магазина къв готин момък си а не бабите на пейката.
          Абе аз съм си тръгвал 3 пъти с танцьорки от заведенията. Една охраната 3 пъти я връща, гони ме и пак си я взех дома за нощта.
          Ти му думаш Ботльо, ама не му увира дебекората глава и туйто.

Коментар

Както се казва, голям майстор на голям тезгях работи.

Ще пробвам различни варианти за булките.

Чрез Тиндър може да стане, от днес профила ми е 75% попълнен, преди беше по-малко. Или да заговарям симпатични и млади продавачки в центъра на СФ или в хипермаркетите.

Миналата година например 2 пъти съм лягал на операционната маса - операциите не бяха животоспасяващи, а за отстраняване на проблем.
            Чрез Тиндър нищо няма да стане.Може само някоя лелка да онодиш едноктатно.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Тая "тенденция" - да НЕ поздравяваш - САМ СИ СИ Я НАЛОЖИЛ!

Влизайки в който и да е магазин - всички продавачки поздравяват. Всяка от тях може да те консултира за най-дребната покупка! Не би ли я поздравил, преди да попиташ нещо?

Или ти изобщо НЕ пазаруваш? О, верно бе: тя, мама пазарува! В тоя случай - поне може да си избере и... снаха! Вечер, след работа (ИЗМОРЕН!) - защо не попиташ мама, дали има хубави продавачки в магазините, дали поздравяват, дали се усмихват...

ИЗМОРЕНИЯТ от "работа" - Евго!

............

Няма и как да знаеш (ИЗМОРЕН ОТ РАБОТА!) кое е едно от най-привлекателните качества на Витоша, ве Евгич? На Витоша ВСИЧКИ се поздравяват с усмивка! Пак там - е пълно с хубави (и усмихнати!) момичета, които могат да поговорят с теб, някои са сами, други разхождат домашен любимец и УСМИХНАТО поздравяват, спират за кратък разговор с теб И СА УСМИХНАТИ!

Само за Евго "се е наложила тенденцията" - да НЕ ГО ПОЗДРАВЯВАТ!

ЕВГИЧ, самият ти поздравявай хората около теб и ще се учудиш колко "заразителен" е поздравът ти, придружен с УСМИВКА, красавецо!

(щом си красив, значи имаш и красива усмивка! )...
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Действай ,щото времето тече.Вече не си млад и колкото по остаряваш, толкова по-трудно ще гледаш деца.От опит ти го казвам.А и все пак малката ми дъщеря се роди като бях на 42 години,а ти сега ако забремениш някоя жена ще си баща на 47 години за първо дете.
                по-точно на 46

Няма време, но все не става, дори до срещи не се стига в последно време.

Коментар

Чрез Тиндър може да стане, от днес профила ми е 75% попълнен, преди беше по-малко. Или да заговарям симпатични и млади продавачки в центъра на СФ или в хипермаркетите.

Миналата година например 2 пъти съм лягал на операционната маса - операциите не бяха животоспасяващи, а за отстраняване на проблем.
                  Действай ,щото времето тече.Вече не си млад и колкото по остаряваш, толкова по-трудно ще гледаш деца.От опит ти го казвам.А и все пак малката ми дъщеря се роди като бях на 42 години,а ти сега ако забремениш някоя жена ще си баща на 47 години за първо дете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                    Това е новата Мис Алабама.Хубава е момата. Малко трудно ще я изхранват ама който я вземе на късмет ще му е.

Коментар

• Това е новата Мис Алабама.Хубава е момата. Малко трудно ще я изхранват ама който я вземе на късмет ще му е.
                      Attached Files
                      Last edited by Vergil1975; 01.06.2024, 19:43.

Коментар

В София от известно време се наложи тенденцията да не се поздравява, съсед със съсед много често да се мрази и да не си говори, да се карат и бият заради коли и паркиране и не се знае от къде ще дойде опасността.

Жените понякога избрат мъже, които не са готини външно, а по някакъв друг критерий ги вземат, подобно на това, че икономическите агенти действат ирационално.
                        Явно е,че така няма да станат нещата. Остава ти варианта чрез сайт за запознанства. Един познат,който е доста срамежлив така си докара булка от Индонезия. Пробвай с жени от такива държави ,които искат да се измъкват от техните скапани държави.

Коментар

В София от известно време се наложи тенденцията да не се поздравява, съсед със съсед много често да се мрази и да не си говори, да се карат и бият заради коли и паркиране и не се знае от къде ще дойде опасността.

Жените понякога избрат мъже, които не са готини външно, а по някакъв друг критерий ги вземат, подобно на това, че икономическите агенти действат ирационално.

Тая "тенденция" - да НЕ поздравяваш - САМ СИ СИ Я НАЛОЖИЛ!

Влизайки в който и да е магазин - всички продавачки поздравяват. Всяка от тях може да те консултира за най-дребната покупка! Не би ли я поздравил, преди да попиташ нещо?

Или ти изобщо НЕ пазаруваш? О, верно бе: тя, мама пазарува! В тоя случай - поне може да си избере и... снаха! Вечер, след работа (ИЗМОРЕН!) - защо не попиташ мама, дали има хубави продавачки в магазините, дали поздравяват, дали се усмихват...

ИЗМОРЕНИЯТ от "работа" - Евго!

............

Няма и как да знаеш (ИЗМОРЕН ОТ РАБОТА!) кое е едно от най-привлекателните качества на Витоша, ве Евгич? На Витоша ВСИЧКИ се поздравяват с усмивка! Пак там - е пълно с хубави (и усмихнати!) момичета, които могат да поговорят с теб, някои са сами, други разхождат домашен любимец и УСМИХНАТО поздравяват, спират за кратък разговор с теб И СА УСМИХНАТИ!

Само за Евго "се е наложила тенденцията" - да НЕ ГО ПОЗДРАВЯВАТ!

ЕВГИЧ, самият ти поздравявай хората около теб и ще се учудиш колко "заразителен" е поздравът ти, придружен с УСМИВКА, красавецо!

(щом си красив, значи имаш и красива усмивка! )...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами контактните ти трябва да ги инициираш .Използвай всяка възможност да заговаряш жени -на службата или с които имаш връзка служебно,в магазина, в градският транспорт,на касите,където си плащаш сметките. Не е нужно да говориш кой знае какво,просто да завържеш разговор и да говориш самоуверено и без притеснение.

Коментар

Вярно е, че гъмжи, но липсват контакти и не се дават лесно.

Преди няколко месеца ми писаха от "Разходка за необвързани", че не могат да намерят млади жени за срещите и ако има нещо, ще ми се обадят.

Активни са жените извън репродукция.
                              Ами контактните ти трябва да ги инициираш .Използвай всяка възможност да заговаряш жени -на службата или с които имаш връзка служебно,в магазина, в градският транспорт,на касите,където си плащаш сметките. Не е нужно да говориш кой знае какво,просто да завържеш разговор и да говориш самоуверено и без притеснение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И витрините на шоурумите са пълни с нови и лачени коли, ама малко народ се дорежда до тях.
                                Хич не са малко.Имам разведен приятел на 50 години с гадже на 25 в София. И не е с него заради парите, щото той е голяма скръндза.Нито пък се поддържа във форма и си е точно чичак с шкембе. А и девойката хич не изглежда зле.Каза ми, че след като се е развел е сменил доста жени. Та затова се учудвам на думите на Евго, че не само той,но и негови познати са самотни.

Коментар

Working...
                                X