IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами контактните ти трябва да ги инициираш .Използвай всяка възможност да заговаряш жени -на службата или с които имаш връзка служебно,в магазина, в градският транспорт,на касите,където си плащаш сметките. Не е нужно да говориш кой знае какво,просто да завържеш разговор и да говориш самоуверено и без притеснение.
    В София от известно време се наложи тенденцията да не се поздравява, съсед със съсед много често да се мрази и да не си говори, да се карат и бият заради коли и паркиране и не се знае от къде ще дойде опасността.

Жените понякога избрат мъже, които не са готини външно, а по някакъв друг критерий ги вземат, подобно на това, че икономическите агенти действат ирационално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Вярно е, че гъмжи, но липсват контакти и не се дават лесно.

Преди няколко месеца ми писаха от "Разходка за необвързани", че не могат да намерят млади жени за срещите и ако има нещо, ще ми се обадят.

Активни са жените извън репродукция.
      Ами контактните ти трябва да ги инициираш .Използвай всяка възможност да заговаряш жени -на службата или с които имаш връзка служебно,в магазина, в градският транспорт,на касите,където си плащаш сметките. Не е нужно да говориш кой знае какво,просто да завържеш разговор и да говориш самоуверено и без притеснение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И витрините на шоурумите са пълни с нови и лачени коли, ама малко народ се дорежда до тях.
        Хич не са малко.Имам разведен приятел на 50 години с гадже на 25 в София. И не е с него заради парите, щото той е голяма скръндза.Нито пък се поддържа във форма и си е точно чичак с шкембе. А и девойката хич не изглежда зле.Каза ми, че след като се е развел е сменил доста жени. Та затова се учудвам на думите на Евго, че не само той,но и негови познати са самотни.

Коментар

Не говори наизуст.

Ще сваля млада и готина мадама не с голямата джипка, която паркирам в гаража си, а с културата, качествата и уменията, които притежавам,

Я обясни, моля, как точно ще ти се получи този вариант, ако ти - нито кола ще купиш, а за гараж - изобщо да не говорим!

Не бих повярвал, че можеш да си позволиш такъв "лукс": кола, че и гараж! Това е срещу твоята същност, Евго! Това би било равносилно на революция!

Коментар

Не съм чичак и търся в диапазона 30-40 г. (дори до 45 г., при определени улсовия).

Наскоро майката на ерген 3, обясни, че мъжът старее по-бавно, за разлика от жената. И че не иска снаха с деца и че не иска стара жена за снаха.

Защо не я вземеш тая дама - майката на ерген 3?

Между вас има пълно съвпадение!

Коментар

Преди няколко месеца ми писаха от "Разходка за необвързани", че не могат да намерят млади жени за срещите и ако има нещо, ще ми се обадят.

Ти до къде каза, че ще водиш дамите в "разходка за необвързани"? До апартамента на мама, ли?

Е, такива кандидатки почти няма. За младите - забравИ!

КупИ си едно жилище, или се нанасяй в онова, което отдавате (с мама) под наем! Иначе нямаш шанс.

Коментар

За да пишеш на някоя, трябва да имате съвпадение (match).

Т.е. да си наясно мадамите какво са чеквали в списъка - трябва да се изберат неща, свързани с любовта,
                Има много примери на приятелства на дами с обратни мъже... (приятелството е нещо по различно)...

..........

Евго, хем ти е ясен механизъма на "чекването" - хем не правиш нищо за себе си.

Евго, ако - например - напишеш, че харесваш хубави мъже, фитнес манЯци и алфа-мъжкари - то дамите веднага ще отчетат "съвпадението" (match), но ДАЛИ - ще почнат да ти се тръшкат и да премрежват замечтан поглед, ще падат на колене пред теб и ще те молят да им "дадеш"? Гаранция, че ще имате пълно "съвпадение" на "някои неща", но на другите неща?!?

А, ако (случайно в Тиндър) имате "съвпадение" с друг мъж - тогава какво се случва? Мама би ли го приела с баница, или ще ви изгони и двамата от нейния апартамент? Ако не е "раждал" - може и да го приеме, нали?

Коментар

Не съм чичак и търся в диапазона 30-40 г. (дори до 45 г., при определени улсовия).

Наскоро майката на ерген 3, обясни, че мъжът старее по-бавно, за разлика от жената. И че не иска снаха с деца и че не иска стара жена за снаха.
                  Слушай ти майката на ерген 3 и ще успееш.... Абе как все по губещи мнения се закачаш?
                  Бъди реалист, чичак си за всичко под 35. Така те приемат.

Коментар

А какво предлагаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Aааа не така. един мелеон знайш как отваря краката.
                      Даже много по малко. Една от игри на волята роди на 60г дъртак за 50к кеш + 1000лв издръжка (това преди 10-на години). Сега може да е 3к примерно издръжката
                      Тъй де .Ама де го мелеона?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Ако е BMW джипката ще хване дикиш, да знаеш!
                        Сетих се да един виц.
                        Говорят си две приятелки и едната ке охлаква на другата.
                        - Да знаеш вчера моят как ми три сол на главата защото съм му блъснала леко колата. Агънах му само бронята, левият калник и едното огледало ...
                        То, разбирам са беше Мерцедес или БМВ, в краен случай, Ауди. Пък то някакво си там Ферари в отвратителен ярко червен цвят!?!?!?
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ма коя млада жена ще седне да си губи времето с чичаци бе Евгич? Слез вече на земята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ма коя млада жена ще седне да си губи времето с чичаци бе Евгич? Слез вече на земята.
                            Aааа не така. един мелеон знайш как отваря краката.
                            Даже много по малко. Една от игри на волята роди на 60г дъртак за 50к кеш + 1000лв издръжка (това преди 10-на години). Сега може да е 3к примерно издръжката
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                                Аз направо се учудвам,че има толкова много мъже,които не могат да си намерят жена в София. Хайде в по-малките градове наистина не е толкова лесно,щото жените бягат към чужбина или големите градове и малко са незаетите жени.Ама в София гъмжи от млади жени и такива на средна възраст.
                                И витрините на шоурумите са пълни с нови и лачени коли, ама малко народ се дорежда до тях.

Коментар

Working...
                                X