Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Жената 11 години се опитва и на грам не съм се променил,ама викаш ти за два месеца можеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
След като ги опекат на шиша от предни бракове и почват да търсят неопитни девойки, че да разтоварят емоционалния багаж. Ама, ако може и без ангажименти, че са скръндзави и не обичат да плащат, само да ползват.
Затова им отваряй на щерките очите овреме, че гледай какви чичковци с шкембета дебнат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Бъркаш. Не всяка жена е добра дресьорка
Тебе си те дресирам за два три месеца - няма да усетиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Принципно както и да ореш и сееш ако си добряк все ще се намери някой зъл батка дето е магнит. Болка трябва да има и сдържана емоционалност.
В крайна сметка жената не трябва никога да е центъра на един мъж, щото иначе рано или късно ще му падне главата.
- 1 like
Коментар
-
Точно от опити за дресиране на мъжа идват и повечето разводи.Каква е тая женска мания постоянно да се опитват да променят мъжа не ми е ясно. А и ако опитомят лъва и го превърнат в котенце,дали ще са доволни?
Тебе си те дресирам за два три месеца - няма да усетиш
Коментар
-
След като ги опекат на шиша от предни бракове и почват да търсят неопитни девойки, че да разтоварят емоционалния багаж. Ама, ако може и без ангажименти, че са скръндзави и не обичат да плащат, само да ползват.
Затова им отваряй на щерките очите овреме, че гледай какви чичковци с шкембета дебнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
освен чичетата с шкембаци, денбат и запазени пичое без кореми, с добри маниери и отличен успех
там Мирко няма от какво да се плаши. На кака и Селенка, им предстоят неудобни инструктажи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Затова им отваряй на щерките очите овреме, че гледай какви чичковци с шкембета дебнат.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Напротив-момето иска да се женят и да му роди деца. Моят човек се дърпа.Според мен се е опарил от предишният брак и сега не ще нов.Пък и си е доста скръндза и веднъж се изпусна,че не искал да я издържа. А не е от най-бедните,не му знам заплатата,ама е на такъв пост ,че надали ще взема по-малко от 6-7 хиляди на месец.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
все е нещо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Чрез Тиндър нищо няма да стане.Може само някоя лелка да онодиш едноктатно.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе стига сте му давали глупави съвети. Въпреки че и докторантурата може да се ползва да излъжеш някоя че си нещо и имаш възможности а иначе си пълен смотаняк, еле на 45+ години тепърва да си докторант !???Last edited by mirodes; 02.06.2024, 14:16.
Коментар
-
Точно от опити за дресиране на мъжа идват и повечето разводи.Каква е тая женска мания постоянно да се опитват да променят мъжа не ми е ясно. А и ако опитомят лъва и го превърнат в котенце,дали ще са доволни?
- 1 like
Коментар
Коментар