Първоначално изпратено от Kaizen9
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Мисли по-мащабно, не се хващай за дребни детайли, които нямат значение в случая. Ако има 5 дни в месеца, в които жената може да забременее, това как ще се отрази на зодията. Най-много, ако след 9 месеца е на граница между две зодии да има значение.
Познавам жени, които планират кога да заченат и после планират деня и часа, в който да родят секцио. Това ли ще определи какъв ще е човек или средата, възпитанието и образованието? Хайде по-сериозно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Имат дарба да лъжат хората. Навремето така калеко ми се удави в един джип заедно с още един човек и бяха ги отнесли придошлите води. И леля ми беше ходила при Ванга и оная й казала,че ще намерят калеко на тъмно място .Наистина голямо указание.
Пълни простотии, ама има глупаци,които вярват.
Едно знам със сигурност. Хората са склонни да обвиняват за несполуките си в живота ретроградния Меркурий, съседа, правителството, масоните и всичко друго, но не и себе си.Това, че датата ми и часът ми на раждане ще определят какъв човек ще съм и какво ще постигна в живота, не мога да го приема за сериозно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
От едната страна е кабалата - западната традиция, а от другата е старата индийска ведическа традиция. Двете течения са като двете крила на една врата.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Понеже съм си размишлявал за зодиите - да хвърля една микро-теория в атмосферата - може би първите месеци от живота са от сериозно значение за формиране на характера. И бебе, родено през януари, ще има съвсем различни първи впечатления от света, сравнено с бебе от август. Говоря за първи излизания извън дома, за цветове, температури, миризми и тн. Може би това формира някакви базови сходности при различните индивиди. Просто лаф да става.
Коментар
� -
Е хороскопите от Индия не съм следил, може и те да са различни от нашите.
Нали казвам, повече е семки за душата, отколкото сериозна хипотеза.
- 1 like
Коментар
� -
Е хороскопите от Индия не съм следил, може и те да са различни от нашите.
- 1 like
Коментар
� -
Зависи и от местоживеенето.Едно е януари в Индия, друго в Гамбия, трето в Норвегия.
А тия зодии са универсални.
Не точно ама много ще се отклоним.
Коментар
� -
Зависи и от местоживеенето.Едно е януари в Индия, друго в Гамбия, трето в Норвегия.
Коментар
� -
Едни познати 2-3 месеца са пробвали докато стане. Това означава ли, че вселената ги е възпрепятствала и вместо януари е заченала март.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Секс и зачатие са две различни категории.
Коментар
� -
Понеже съм си размишлявал за зодиите - да хвърля една микро-теория в атмосферата - може би първите месеци от живота са от сериозно значение за формиране на характера. И бебе, родено през януари, ще има съвсем различни първи впечатления от света, сравнено с бебе от август. Говоря за първи излизания извън дома, за цветове, температури, миризми и тн. Може би това формира някакви базови сходности при различните индивиди. Просто лаф да става.
- 1 like
Коментар
� -
Не мога да си представя как това какъв човек ще съм се определя от това кога на родителите ми им се правило секс, та да се падна аз определена зодия.
Не е случайност, че повечето религии заклеймяват астрологията и звездобройците? Хайде, не знам дали всички, но християнството и исляма със сигурност.
От друга страна, врачките са друга работа, ако конкретният човек има дарба. Със сигурност има сили и енергии, които обикновеният човек не разбира.
Пълни простотии, ама има глупаци,които вярват.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар