If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има разлика между печатна и правописна грешка. Печатната е от бързомписане по клавиатурата - изяждат се буквички по чосто механичен път, а правописната е от незнание .
Има разлика между печатна и правописна грешка. Печатната е от бързо писане по клавиатурата - изяждат се буквички по чисто механичен път, а правописната е от незнание .
Така е. Всички жени които търсят спонсорство гледат лъскавото. Иронията е, че най-богатата мъжка част от обществото, която може да им осигури всичко, не си пада по демонстрациите.
Тц. Иронията е другаде. Това, че някой можел нещо да осигури не означава, че ще го осигури.
Не една и две жени са попадали в капана собствената си лакомия, особено с модерните стиснати мъже, били те с анцуг или смокинг.
Нема значение как се пише анцуг. Таргет групата която кълве на коли и други ключови елементи, и без това не я вълнува произхода на парите, още по-малко пък грамотността на собственика. Така, че анцуга е напълно подходящо облекло, демонстрирайки непукизма на шофьора спрямо хорското мнение. Може да се каже, че всеки един такъв субект, притежава ярка индивидуалност, акцентираща с прическа, цвят на телефона и куп оригинални снимки, заснети с 15градуса разлика в ъгъла на снимане, съчетани с индивидуален филтър.
Също така Евгич, трябва да се приготвиш за екстремни нива на комуникация. Като каза, че си учил лингвистика, върни се и хубаво си прочети най-важния раздел в материята - кифлистика. Гледай да нямаш дупки в знанията, защото ще бъдеш сериозно възпрепятстван да осъществиш нормален разговор. Успех!
Гледах филми за Елизабет II, която положила много услилия да изчисти репутацията на кралското семейство и "да вкара" монархията в 21 век.
Та и аз трябва да положа усилия да се адатирам към новите времена, и да използвам съответните инструменти.
P.S. Кайзен и Лошия мечок са много готини пичове и пишат умно,
Така е. Всички жени които търсят спонсорство гледат лъскавото. Иронията е, че най-богатата мъжка част от обществото, която може да им осигури всичко, не си пада по демонстрациите.
Тия,които имат много пари ,няма нужда да демонстрират богатство.Друг въпрос е,че повечето имат самолети и яхти.
Иначе аз не познавам красива жена,омъжена за бедняк.
Всички жени кълват на скъпи коли. Ако някоя жена ти каже,че предпочита 20 годишна Дачия пред нов Мерцедес не й вярвай.Както и ако мъж ти каже, че предпочита грозни пред красиви жени.
Нема значение как се пише анцуг. Таргет групата която кълве на коли и други ключови елементи, и без това не я вълнува произхода на парите, още по-малко пък грамотността на собственика. Така, че анцуга е напълно подходящо облекло, демонстрирайки непукизма на шофьора спрямо хорското мнение. Може да се каже, че всеки един такъв субект, притежава ярка индивидуалност, акцентираща с прическа, цвят на телефона и куп оригинални снимки, заснети с 15градуса разлика в ъгъла на снимане, съчетани с индивидуален филтър.
Също така Евгич, трябва да се приготвиш за екстремни нива на комуникация. Като каза, че си учил лингвистика, върни се и хубаво си прочети най-важния раздел в материята - кифлистика. Гледай да нямаш дупки в знанията, защото ще бъдеш сериозно възпрепятстван да осъществиш нормален разговор. Успех!
Всички жени кълват на скъпи коли. Ако някоя жена ти каже,че предпочита 20 годишна Дачия пред нов Мерцедес не й вярвай.Както и ако мъж ти каже, че предпочита грозни пред красиви жени.
Знам я аз тая твоя теория . Върви през диалозите ни като червената нишка на Ариадна, само дето, даже Ендър ще ти каже нещо башка елементарно от приложната психология - обикновено питащият и интересуващият се от писалките го терзае тоз проблем
Аз питам ли та ква ти е писалката, бре мирчо?
Писалката ми я използвам правилно и винаги отсрещната страна е доволна. Това е важното. А описание не давам, използвай си въображението.
Имам 2 зимни и 2 пролетни анцуга на Адидас, маратоники също имам.
Както и 2 горнища на Хуго Бос и Томи Хилфигер.
А твои нямаш ли си.............шегувам се, какво станА със списъка?
Между другото и в скъпите хотели по света, богаташите си слизат с анцузи на закуска, без да им дреме, че на това облекло не се гледа с добро око в Перник.
Когато писалката се използва правилно винаги отсрещната страна е доволна.Напълно задоволена. Испанците използват ли правилно писалките ?
Знам я аз тая твоя теория . Върви през диалозите ни като червената нишка на Ариадна, само дето, даже Ендър ще ти каже нещо башка елементарно от приложната психология - обикновено питащият и интересуващият се от писалките го терзае тоз проблем
Коментар