IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Друго питам. Кийосаки има една игра. Подобна на монополи. Купих я отдавна и периодично играем със сина ми, но в неделя решихме да я играем по всички правила. Раздаваш професии със заплати и кредити. Обаче установяваме, че при повечето професии в играта е много неизгодна стартовата позиция. Играчът има повече разходи отколкото приходи.

Пионката е плъх, с желаната крайна инвестиционна цел е сиренце.

Самата игра дали си играл предвид аватара ти питам
    "Потоци пари", нали?

Аз съм я играла тази игра... преди много години... даже имаше версия на български...
    Много е яка!!!

Обаче интересно... сега има ли в картите професия "инфлуенсър", "трол", "инвестиции в биткойни" и други модернизми?

Коментар

Друго питам. Кийосаки има една игра. Подобна на монополи. Купих я отдавна и периодично играем със сина ми, но в неделя решихме да я играем по всички правила. Раздаваш професии със заплати и кредити. Обаче установяваме, че при повечето професии в играта е много неизгодна стартовата позиция. Играчът има повече разходи от приходи.

дори не съм я чувал,
      както стана ясно
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

за кредита ли, да
        има резон

мисля, че митко четния се доближава най-много
        аз съм взимал до 50% кредит
        Друго питам. Кийосаки има една игра. Подобна на монополи. Купих я отдавна и периодично играем със сина ми, но в неделя решихме да я играем по всички правила. Раздаваш професии със заплати и кредити. Обаче установяваме, че при повечето професии в играта е много неизгодна стартовата позиция. Играчът има повече разходи отколкото приходи.

Пионката е плъх, с желаната крайна инвестиционна цел е сиренце.

Last edited by Selena2024; 22.10.2024, 19:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мръзнехме, ама в градския транспорт беше завет. Качвахме се с една убава и сладка съседка да търсим кисело мляко на другия край на града. Вехто палтенце, жадни за вакса обувки, но сърце голямо и т.н.

Много си добър, спор няма, комплименти!! Що не напишеш сценарий за филм за Уди Алън. Може и само идея да е, У.Алън сам си пише диалозите. Ще изкараш някоя и друга хилядарка. И побързай, той гони 90-те, може всичко да се случи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev:
            Ще разкажа малко по-подробно с уговорката, че всички събития са чисто случайни и нашата заслуга (моята и на съдружниците) е по-скоро случайна, а не закономерна.../и т. н./

Като имам пред вид и другите му писания, за мен историята на Матеев е откровена и достоверна.Той си го каза – имали са късмет и са успели, много други, също неглупави – не са.
            Last edited by манимемене; 22.10.2024, 15:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти на 40 г ли си?

Ако се върнем 33 г назад, тогава трябва да си бил на 7 г през 1991 г.
              може рано да се е развил
              и на 7 вече да ги е натискал по тролеите
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ще разкажа малко по-подробно с уговорката, че всички събития са чисто случайни и нашата заслуга (моята и на съдружниците) е по-скоро случайна, а не закономерна.
                На мен историята на Матейко ми изглежда съвсем реалистична и достоверна...

Това, дето Шефа на пласмента казал, че се очаква вдигане на всичко, може да се интерпретира по различни начини. Според мен не е точно вътрешна инфромация. По-скоро е ЕЖК...

Ако има някакви некоректни фактологии в разказа... те сигурно са малковажни неща, избледнели от времето. На кой ли му е важно да помни каква точно е била цената на желязото преди 20 години???

И късмета не е точно късмет! Изглежда Матейко е бил умен студент - първо е учил висше (по онова време не всички приемаха), второ... явно е стърчал една глава над другите, щом като са го избрали в четворка с други перспективни студенти...

Относно извода - дето случайността е била определяща, тук също може да спори... доста!!!

На много хора им каца късмета на рамото, но нямат ум да го видят, и сърце да го хванат...

Ако не е била тази случайност, Матейко на друга случайност е щял да се набута...
                Човек като има комплекс от позитивни качества, успеха е въпрос на време...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                  ........

Баща ми също се занимаваше с търговия с метали точно от там в началото на 90-те години, но нищо не искарваше и не оставяше пари вкъщи. Не знам как е ходил по курви, сигурно единични пъти.

Баща ти е иСкарвал пропорционално за "ходене по единични пъти".

Ти иСкарваш много повече, което - пропорционално за добър математик - може да означава повече от "единичните пъти" на баща ти.

(да припомня, че баща ти е изплащал и жилища, за разлика от теб)

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мръзнехме, ама в градския транспорт беше завет. Качвахме се с една убава и сладка съседка да търсим кисело мляко на другия край на града. Вехто палтенце, жадни за вакса обувки, но сърце голямо и за секс готово. Рейсът празен, народът улисан в търсене на елементарни стоки. Сядаме най-отзад един в друг, познавахме се от студентските години. Учеше философия. Разкриваше ми чудния свят на човешкото умозрение. Ръцете ми я притискат, за да влеем топлина през скъсаните дрешки. Пуловерът й се разплиташе още повече от вълнение. Бръкнах под него, после под изтърканата ризка и я хванах за горещата и пулсираща гръд. Беше стигнала до Кант и неговия морален императив, но той се изгуби някъде из разбитите улици. Надървих се като магаре от неравния паваж. Тя спусна ръка и дръпна сезала, с който си бях вързал панталона. Бръкна с пламнала длан чак до лакътя. Усетих жега, която премяташе слабините ми като бързовар. Оттам нататък не помня. Дойде последната спирка, а аз се бях намъкнал в нея като в топъл вир. Шофьорът се развика, че бил за депо. Изтръсках мокро лице върху прашната седалка пред мен и леко, леко всеки си отиде по дрехите. Слязохме, а пред нас се изви безкрайна опашка за кисело мляко. Още не беше дошло, но все един ден и това щяло да стане. Зачакахме и ние да дойде този светъл момент. Мълчахме, вплели огнени ръце в скъсания ми джоб. Питахме се мълчаливо - битието или съзнанието ще напълни празните ни мрежички.

Ти на 40 г ли си?

Ако се върнем 33 г назад, тогава трябва да си бил на 7 г през 1991 г.

Коментар

Мдам косата ти е на албинос. Твоят тип мъже блондинки харесват. Не говоря за кожа.
                      Не ме бърка цвета на косата на жените.Харесвам слаби,високи(е не по-високи от мен 175 см)и да са бели.
                      И недей повече да казваш, че съм бил мургав да не си развалим приятелството.
                      Last edited by Vergil1975; 22.10.2024, 10:39.

Коментар

Ратко ти играл ли си играта на Кийосаки? С практична цел питам.
                        за кредита ли, да
                        има резон

мисля, че митко четния се доближава най-много
                        аз съм взимал до 50% кредит
                        препоръка е

Коментар

• Историята на Матеев изглежда доста скалъпена и напудрена, предвид общата бедност от онези времена.

Баща ми също се занимаваше с търговия с метали точно от там в началото на 90-те години, но нищо не изкарваше и не оставяше пари вкъщи. Не знам как е ходил по курви, сигурно единични пъти.
                          Last edited by Evgo; 22.10.2024, 14:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

ми похвали се и ти.
                            ама да знаеш
                            разпрания цвайтер не е за хвалене
                            Ратко ти играл ли си играта на Кийосаки? С практична цел питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

И как точно разбра, че съм тъмен?Напротив-много съм бял.Снимката е правена в края на лятото и след доста плажове съм добил тен и съм на сянка под чадъра.Една малка част от десния горен край на главата ми не е под чадър и се вижда разликата.
                              На голямата ми дъщеря й викаха в квартала "Бялото бебе",щото наистина е много бяла и го е наследила от мен.
                              Мдам косата ти е на албинос. Твоят тип мъже блондинки харесват. Не говоря за кожа.

Коментар

А други “наши” хора случайно забогатяха и случайно си изплатиха кредитите. Другото име на тази случайност на запад го наричат “вътрешна информация”. Междувременно обикновените хора гладуваха и мръзнаха през две забележителни зими 1990 и 1996…
                                Мръзнехме, ама в градския транспорт беше завет. Качвахме се с една убава и сладка съседка да търсим кисело мляко на другия край на града. Вехто палтенце, жадни за вакса обувки, но сърце голямо и за секс готово. Рейсът празен, народът улисан в търсене на елементарни стоки. Сядаме най-отзад един в друг, познавахме се от студентските години. Учеше философия. Разкриваше ми чудния свят на човешкото умозрение. Ръцете ми я притискат, за да влеем топлина през скъсаните дрешки. Пуловерът й се разплиташе още повече от вълнение. Бръкнах под него, после под изтърканата ризка и я хванах за горещата и пулсираща гръд. Беше стигнала до Кант и неговия морален императив, но той се изгуби някъде из разбитите улици. Надървих се като магаре от неравния паваж. Тя спусна ръка и дръпна сезала, с който си бях вързал панталона. Бръкна с пламнала длан чак до лакътя. Усетих жега, която премяташе слабините ми като бързовар. Оттам нататък не помня. Дойде последната спирка, а аз се бях намъкнал в нея като в топъл вир. Шофьорът се развика, че бил за депо. Изтръсках мокро лице върху прашната седалка пред мен и леко, леко всеки си отиде по дрехите. Слязохме, а пред нас се изви безкрайна опашка за кисело мляко. Още не беше дошло, но все един ден и това щяло да стане. Зачакахме и ние да дойде този светъл момент. Мълчахме, вплели огнени ръце в скъсания ми джоб. Питахме се мълчаливо - битието или съзнанието ще напълни празните ни мрежички.
                                Last edited by pinoccio; 22.10.2024, 08:00.

Коментар

Working...
                                X