IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Обикновено, когато няма достатъчно химия, се получава така. Не знам по акъла на кое пик-ъп гуру се подведоха всички мъже, че нон-стоп се използва тази скучна пътека - кафе/ресторант/вкъщи и т.н.

Този жалък шорткът към секса с нулева инвестиция и от двете страни, няма как да доведе до трайна връзка.

И на голяма част от мъжете именно от самото начало им личи, че нито са креативни, нито могат да предложат нещо интересно. При така изброените обстоятелства, трагичния резултат е в унисон с тях.

Виж, когато един мъж вече си е набелязал определена жена и тя наистина има стойност за него, подхода става друг. Затова е хубаво човек да има реален контакт преди да се пускат каквито и да било оферти. Само тогава, може да знае със сигурност дали конкретната мадама го кефи, или не.

+1

Прав си.

А ти набор 1990 ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Добро утро,

в групите за запознанства един мъж разказваше една история тези дни: излизал с една жена, на срещи, на кино, на ресторанти, всичко да е постетенно и да свикнат един с друг, после тя му отишла на гости, съблекли се, за да бъдат заедно, но тя му казала, че не може и си тръгнала.

А той свършил работата сам и взел душ.

Конкретно за България е голям проблем един мъж да си намери нормална жена за връзка и семейство. И не шетат и хитруват, все гледат да се измъкнат.

Успешна седмица
        Обикновено, когато няма достатъчно химия, се получава така. Не знам по акъла на кое пик-ъп гуру се подведоха всички мъже, че нон-стоп се използва тази скучна пътека - кафе/ресторант/вкъщи и т.н.

Този жалък шорткът към секса с нулева инвестиция и от двете страни, няма как да доведе до трайна връзка.

И на голяма част от мъжете именно от самото начало им личи, че нито са креативни, нито могат да предложат нещо интересно. При така изброените обстоятелства, трагичния резултат е в унисон с тях.

Виж, когато един мъж вече си е набелязал определена жена и тя наистина има стойност за него, подхода става друг. Затова е хубаво човек да има реален контакт преди да се пускат каквито и да било оферти. Само тогава, може да знае със сигурност дали конкретната мадама го кефи, или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
          Жените са железни. Могат цял ден да чакат обаждане, за да не вдигнат.
          Добро утро,

в групите за запознанства един мъж разказваше една история тези дни: излизал с една жена, на срещи, на кино, на ресторанти, всичко да е постетенно и да свикнат един с друг, после тя му отишла на гости, съблекли се, за да бъдат заедно, но тя му казала, че не може и си тръгнала.

А той свършил работата сам и взел душ.

Конкретно за България е голям проблем един мъж да си намери нормална жена за връзка и семейство. И не шетат и хитруват, все гледат да се измъкнат.

Успешна седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Гювечът не е труден за приготвяне. Важното е да се изберат подходящите зеленчуци, месо и подправки.
            Глинет съд с разлято дъно, печка на дърва, тих огън и търпение
            Наздраве, плъх!
            Руска кухня:
            - Пригответе какво да е, колкото да става за мезе.
            Белоруска кухня:
            - Гответе каквото ви се иска, стига да е от картофи.
            Украинска кухня:
            - Като блатове за торта вземете две свински пържоли и сланина с кожичка.
            Грузинска кухня:
            – Пригответе нещо и го посипете с кориандър и сулугуни.
            Френска кухня:
            - Опечете някакси месо, залейте го със сос, над който сте се трепали 3.5 часа.
            Италианска кухня:
            - Съберете всички остатъци от хладилника, позагрейте ги и ги изсипете върху паста. Поръсете с пармезан.
            Китайска кухня:
            - Вземете какво и да е, наберете трева от двора и залейте с литър соев сос.
            Японска кухня:
            - Хванете нещо живо в морето, веднага го нарежете на парчета и го поднесете докато още шава с уасаби.
            Мексиканска кухня:
            - Добавете люто. Друго може и да не слагате.
            Ливанска кухня:
            - Намажете сусамово масло, залейте с лимонов сок, поднесете в рамките на 20 минути, колкото да не се разбира какво е било в началото.
            Индийска кухня:
            - Смесете къри с пипер, пипер и пипер. Добавете към кърито.
            Гръцка кухня:
            - Поднесете евтини продукти, нарязани на парчета и гордо повтаряйте "натурален продукт!"
            Еврейска кухня:
            - Разделете тенджерите на месни и млечни. Сега гответе каквото щете, важното да е разделно. Да няма престъпление.
            Казахска, киргизка, туркменска кухня:
            - Вземете сушено месо, пушено месо, прясно месо. Варете дълго, добавяйки сол на вкус.
            Узбекска кухня:
            - Вземете най-тлъстия овен, заколете го. Сложете 10 кг. лук и 100 гр. от месото. Останалото е тесто.
            Ромска кухня:
            - Идете всички на пазара, пазарете се дълго, откраднете каквото можете. Гответе това, което сте донесли вкъщи.
            Немска кухня:
            - Купете всички намиращи се в магазина кремвирши и наденички. Яжте ги с бира, наричайки ги с немски имена. Кръстете рецептата "всичко върви с бирата" или "ех, да имаше брецели!"
            Норвежка кухня:
            - Хапнете херинга.
            Татарска кухня:
            - Пригответе нещо от грузинската кухня, икономисвайки подправките.
            Северокорейска кухня:
            - Сварете малко ориз, ако намерите.
            Българска кухня:
            - Каквото и да сготвите, да знаете, че не се приготвя така...

Коментар

За достъпна - не знам. Но във всяка басейнова дирекция има такава информационна карта. Предполагам, че ако пуснеш заявление, може да ни подадат някакви данни.
              По принцип в България почти навсякъде има подпочвени води. Друг е въпросът на каква дълбочина са и дали имат подходящ дебит.
              Наздраве!
              наздраве
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кака, има ли някъде достъпна карта на подпочвените води в българия
                За достъпна - не знам. Но във всяка басейнова дирекция има такава информационна карта. Предполагам, че ако пуснеш заявление, може да ни подадат някакви данни.
                По принцип в България почти навсякъде има подпочвени води. Друг е въпросът на каква дълбочина са и дали имат подходящ дебит.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Гювечът не е труден за приготвяне. Важното е да се изберат подходящите зеленчуци, месо и подправки.
                  Наздраве, плъх!
                  кака, има ли някъде достъпна карта на подпочвените води в българия
                  Last edited by ratten; 05.10.2024, 14:40.
                  препоръка е

Коментар

• Жените са железни. Могат цял ден да чакат обаждане, за да не вдигнат.

Коментар

ееее, бай мико
                      качамака известен и като мамалига
                      изисква доста жертви
                      моята майка ми е казвала, че преди нейното време това е било метод за изпитване на кандидат булките
                      да въртят качамилката /и това няма да знаеш какво е/ в продължение на 30-40 мин. лятно време над печката /която по онова време е бивала само на дърва/

бай мико, ако може да докараш гювеча, както го правеше майка ми
                      без уок тиган
                      гарантирано ще вдигам ръка за участие на всяка, дори неотправена към мен покана за круиз
                      Наздраве, плъх!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Може да се обърнеш за хубав гювеч към майката на Евго. Все пак - търсиш жена, която ако и гювеч може да ти направи - супер!

Тя е също имотна дама, ще обедините имуществото, ще осиновиш и Евго - без това се разбирате във форума. Може да го ожениш... Пълно единодушие и търпимост! Вероятно може да го вкараш и в правия път - АКО му завещаеш някой апарт... И той ще почне да се усмихва във форума като истински инвестор!
                        Аз мога доматена/лятна манджа на огън. Всяка година по 2х30 бурканчета затваряме ....
                        1 мрежа лук купешки - 5кг
                        2 кофи домати настъргвам- 30-40кг
                        1 кофичка чушки, патладжан - по 5кг
                        1л олио, шепа захар и сол, пакетче сминдух и кимион, корен босилек пресен после го махам

Става мама мия
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

А аз съм останал с впечатлението, че държиш на "домашно приготвените..."

Е, що е то "домашно приготвени", които противопоставяш на приготвените от различни кухни и ресторанти?

Мисля, че "домашно приготвените" са синоним на приготвените от мама.
                          По принцип готвя, но не всичко.

Чета рецептите, спазвам ги точно и внимавам с печенето, което е 50% от работата и повече.

Коментар

....

без уок тиган
                            ........

Ако смяташ, че УОК-тигана е съвременна придобивка - лъжеш се. В такъв дълбок тиган моята баба (светла й памет!) правеше най вкусните пържени картофи, които съм ял, със свинска мас!
                            Разбира се, тия домакински съдове са изработени от мед (бакър). Имам такава колекция от съдове (не ги ползвам сега), в които храната се е приготвяла на дърва.

Коментар

.....
                              без уок тиган
                              гарантирано ще вдигам ръка за участие на всяка, дори неотправена към мен покана за круиз
                              Може да се обърнеш за хубав гювеч към майката на Евго. Все пак - търсиш жена, която ако и гювеч може да ти направи - супер!

Тя е също имотна дама, ще обедините имуществото, ще осиновиш и Евго - без това се разбирате във форума. Може да го ожениш... Пълно единодушие и търпимост! Вероятно може да го вкараш и в правия път - АКО му завещаеш някой апарт... И той ще почне да се усмихва във форума като истински инвестор!

Коментар

Как така си останал с впечатлението, че не приемам качествата "организираност и комбинативен ум"?

Хората, които имат тия качества във форума никак не са малко.

Най характерно за тях е, че НИКОГА САМИ НЕ ГОВОРЯТ ЗА СВОИТЕ КАЧЕСТВА!
                                ............

Не съм имал предвид точно ястието "качамак", което сега разбирам, че се бърка продължително.

Имах предвид друго ястие, по което си падам: гювеч. Отделните продукти - поне 5-6 вида зеленчуци (и качествено месо) - се подготвят предварително (почистване, измиване, нарязване...) и всяка съставка ОТДЕЛНО си пуска сроковете и захарите в УОК- тигана. Месото се "запечатва"...След това всичко се смесва в тава и отива във фурната.

Все пак това не ти е качамак, за да го "бъркаш 30-40 минути"[!
                                ееее, бай мико
                                качамака известен и като мамалига
                                изисква доста жертви
                                моята майка ми е казвала, че преди нейното време това е било метод за изпитване на кандидат булките
                                да въртят качамилката /и това няма да знаеш какво е/ в продължение на 30-40 мин. лятно време над печката /която по онова време е бивала само на дърва/

без уок тиган
                                Last edited by ratten; 30.09.2024, 13:13.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X