
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Обикновено, когато няма достатъчно химия, се получава така. Не знам по акъла на кое пик-ъп гуру се подведоха всички мъже, че нон-стоп се използва тази скучна пътека - кафе/ресторант/вкъщи и т.н.
Този жалък шорткът към секса с нулева инвестиция и от двете страни, няма как да доведе до трайна връзка.
И на голяма част от мъжете именно от самото начало им личи, че нито са креативни, нито могат да предложат нещо интересно. При така изброените обстоятелства, трагичния резултат е в унисон с тях.
Виж, когато един мъж вече си е набелязал определена жена и тя наистина има стойност за него, подхода става друг. Затова е хубаво човек да има реален контакт преди да се пускат каквито и да било оферти. Само тогава, може да знае със сигурност дали конкретната мадама го кефи, или не.
Прав си.
А ти набор 1990 ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
в групите за запознанства един мъж разказваше една история тези дни: излизал с една жена, на срещи, на кино, на ресторанти, всичко да е постетенно и да свикнат един с друг, после тя му отишла на гости, съблекли се, за да бъдат заедно, но тя му казала, че не може и си тръгнала.
А той свършил работата сам и взел душ.
Конкретно за България е голям проблем един мъж да си намери нормална жена за връзка и семейство. И не шетат и хитруват, все гледат да се измъкнат.
Успешна седмица
Този жалък шорткът към секса с нулева инвестиция и от двете страни, няма как да доведе до трайна връзка.
И на голяма част от мъжете именно от самото начало им личи, че нито са креативни, нито могат да предложат нещо интересно. При така изброените обстоятелства, трагичния резултат е в унисон с тях.
Виж, когато един мъж вече си е набелязал определена жена и тя наистина има стойност за него, подхода става друг. Затова е хубаво човек да има реален контакт преди да се пускат каквито и да било оферти. Само тогава, може да знае със сигурност дали конкретната мадама го кефи, или не.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеЖените са железни. Могат цял ден да чакат обаждане, за да не вдигнат.
в групите за запознанства един мъж разказваше една история тези дни: излизал с една жена, на срещи, на кино, на ресторанти, всичко да е постетенно и да свикнат един с друг, после тя му отишла на гости, съблекли се, за да бъдат заедно, но тя му казала, че не може и си тръгнала.
А той свършил работата сам и взел душ.
Конкретно за България е голям проблем един мъж да си намери нормална жена за връзка и семейство. И не шетат и хитруват, все гледат да се измъкнат.
Успешна седмица
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Гювечът не е труден за приготвяне. Важното е да се изберат подходящите зеленчуци, месо и подправки.
Глинет съд с разлято дъно, печка на дърва, тих огън и търпение
Наздраве, плъх!
- Пригответе какво да е, колкото да става за мезе.
Белоруска кухня:
- Гответе каквото ви се иска, стига да е от картофи.
Украинска кухня:
- Като блатове за торта вземете две свински пържоли и сланина с кожичка.
Грузинска кухня:
– Пригответе нещо и го посипете с кориандър и сулугуни.
Френска кухня:
- Опечете някакси месо, залейте го със сос, над който сте се трепали 3.5 часа.
Италианска кухня:
- Съберете всички остатъци от хладилника, позагрейте ги и ги изсипете върху паста. Поръсете с пармезан.
Китайска кухня:
- Вземете какво и да е, наберете трева от двора и залейте с литър соев сос.
Японска кухня:
- Хванете нещо живо в морето, веднага го нарежете на парчета и го поднесете докато още шава с уасаби.
Мексиканска кухня:
- Добавете люто. Друго може и да не слагате.
Ливанска кухня:
- Намажете сусамово масло, залейте с лимонов сок, поднесете в рамките на 20 минути, колкото да не се разбира какво е било в началото.
Индийска кухня:
- Смесете къри с пипер, пипер и пипер. Добавете към кърито.
Гръцка кухня:
- Поднесете евтини продукти, нарязани на парчета и гордо повтаряйте "натурален продукт!"
Еврейска кухня:
- Разделете тенджерите на месни и млечни. Сега гответе каквото щете, важното да е разделно. Да няма престъпление.
Казахска, киргизка, туркменска кухня:
- Вземете сушено месо, пушено месо, прясно месо. Варете дълго, добавяйки сол на вкус.
Узбекска кухня:
- Вземете най-тлъстия овен, заколете го. Сложете 10 кг. лук и 100 гр. от месото. Останалото е тесто.
Ромска кухня:
- Идете всички на пазара, пазарете се дълго, откраднете каквото можете. Гответе това, което сте донесли вкъщи.
Немска кухня:
- Купете всички намиращи се в магазина кремвирши и наденички. Яжте ги с бира, наричайки ги с немски имена. Кръстете рецептата "всичко върви с бирата" или "ех, да имаше брецели!"
Норвежка кухня:
- Хапнете херинга.
Татарска кухня:
- Пригответе нещо от грузинската кухня, икономисвайки подправките.
Северокорейска кухня:
- Сварете малко ориз, ако намерите.
Българска кухня:
- Каквото и да сготвите, да знаете, че не се приготвя така...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За достъпна - не знам. Но във всяка басейнова дирекция има такава информационна карта. Предполагам, че ако пуснеш заявление, може да ни подадат някакви данни.
По принцип в България почти навсякъде има подпочвени води. Друг е въпросът на каква дълбочина са и дали имат подходящ дебит.
Наздраве!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кака, има ли някъде достъпна карта на подпочвените води в българия
По принцип в България почти навсякъде има подпочвени води. Друг е въпросът на каква дълбочина са и дали имат подходящ дебит.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Гювечът не е труден за приготвяне. Важното е да се изберат подходящите зеленчуци, месо и подправки.
Глинет съд с разлято дъно, печка на дърва, тих огън и търпение
Наздраве, плъх!Last edited by ratten; 05.10.2024, 14:40.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ееее, бай мико
качамака известен и като мамалига
изисква доста жертви
моята майка ми е казвала, че преди нейното време това е било метод за изпитване на кандидат булките
да въртят качамилката /и това няма да знаеш какво е/ в продължение на 30-40 мин. лятно време над печката /която по онова време е бивала само на дърва/
бай мико, ако може да докараш гювеча, както го правеше майка ми
без уок тиган
гарантирано ще вдигам ръка за участие на всяка, дори неотправена към мен покана за круиз
Глинет съд с разлято дъно, печка на дърва, тих огън и търпение
Наздраве, плъх!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Може да се обърнеш за хубав гювеч към майката на Евго. Все пак - търсиш жена, която ако и гювеч може да ти направи - супер!
Тя е също имотна дама, ще обедините имуществото, ще осиновиш и Евго - без това се разбирате във форума. Може да го ожениш... Пълно единодушие и търпимост! Вероятно може да го вкараш и в правия път - АКО му завещаеш някой апарт... И той ще почне да се усмихва във форума като истински инвестор!
1 мрежа лук купешки - 5кг
2 кофи домати настъргвам- 30-40кг
1 кофичка чушки, патладжан - по 5кг
1л олио, шепа захар и сол, пакетче сминдух и кимион, корен босилек пресен после го махам
Става мама мияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
А аз съм останал с впечатлението, че държиш на "домашно приготвените..."
Е, що е то "домашно приготвени", които противопоставяш на приготвените от различни кухни и ресторанти?
Мисля, че "домашно приготвените" са синоним на приготвените от мама.
Чета рецептите, спазвам ги точно и внимавам с печенето, което е 50% от работата и повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
....
без уок тиган
........
Ако смяташ, че УОК-тигана е съвременна придобивка - лъжеш се. В такъв дълбок тиган моята баба (светла й памет!) правеше най вкусните пържени картофи, които съм ял, със свинска мас!
Разбира се, тия домакински съдове са изработени от мед (бакър). Имам такава колекция от съдове (не ги ползвам сега), в които храната се е приготвяла на дърва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
.....
бай мико, ако може да докараш гювеча, както го правеше майка ми
без уок тиган
гарантирано ще вдигам ръка за участие на всяка, дори неотправена към мен покана за круиз
Тя е също имотна дама, ще обедините имуществото, ще осиновиш и Евго - без това се разбирате във форума. Може да го ожениш... Пълно единодушие и търпимост! Вероятно може да го вкараш и в правия път - АКО му завещаеш някой апарт... И той ще почне да се усмихва във форума като истински инвестор!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Как така си останал с впечатлението, че не приемам качествата "организираност и комбинативен ум"?
Хората, които имат тия качества във форума никак не са малко.
Най характерно за тях е, че НИКОГА САМИ НЕ ГОВОРЯТ ЗА СВОИТЕ КАЧЕСТВА!
............
Не съм имал предвид точно ястието "качамак", което сега разбирам, че се бърка продължително.
Имах предвид друго ястие, по което си падам: гювеч. Отделните продукти - поне 5-6 вида зеленчуци (и качествено месо) - се подготвят предварително (почистване, измиване, нарязване...) и всяка съставка ОТДЕЛНО си пуска сроковете и захарите в УОК- тигана. Месото се "запечатва"...След това всичко се смесва в тава и отива във фурната.
Все пак това не ти е качамак, за да го "бъркаш 30-40 минути"[!
качамака известен и като мамалига
изисква доста жертви
моята майка ми е казвала, че преди нейното време това е било метод за изпитване на кандидат булките
да въртят качамилката /и това няма да знаеш какво е/ в продължение на 30-40 мин. лятно време над печката /която по онова време е бивала само на дърва/
бай мико, ако може да докараш гювеча, както го правеше майка ми
без уок тиган
гарантирано ще вдигам ръка за участие на всяка, дори неотправена към мен покана за круизLast edited by ratten; 30.09.2024, 13:13.препоръка е
Коментар
Коментар