Първоначално изпратено от распутин
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Вече са на...бани.
ще поискат пак.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
За съжаление българките не пускат така на комшиите си, както по филмите.
)
Второто условие е да си изтъргува секса срешу СТОЙНОСТ (трябва да си отгоеори на въпроса ЗАЩО)
За нея секса е част от връзката (за мъжа секса е основната връзка, той си отговаря на въпроса КОГА).
Коя е възможната стойност - добър приятел, веселяк, паралия, щедър, закрилник, хубавец, романтик, обещаващ съпруг и баща, някой да я цени и харесва и т.н.Last edited by распутин; 16.06.2020, 15:52.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
значи теоретически си с добра подготовка. )))
отвориха заведенията, разберете се с накавръков и идете на един пиано бар.
мацките се измъчиха от това седене в къщи и ще се раздават яко.
Коментар
� -
XXL, Spice Platinum, Dorsel, Hustler, etc.
отвориха заведенията, разберете се с накавръков и идете на един пиано бар.
мацките се измъчиха от това седене в къщи и ще се раздават яко.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
евго, кои филми са това?
Коментар
� -
Обаче под семпла се има предвид, бедничка, обикновена, неучила много, с малка обща култура............посредствена, но с големи претенции.
Иначе, обикновена, добра и работлива жена е благословия за всеки мъж.
Намерили са някак да им влезнат под кожата. Жената е изключително изобретателно същество. Можем само да се учим от тях.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
� -
евго, кои филми са това?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Не мисля, че е редно да лепим етикети на дамите.
Това, че някоя била "семпла" - не говори нищо за нея... , още повече - ако я сравняваш с друга "по-така", която също не познаваш...
Според мен е трудно да се намери точно: семпла, отзивчива и всеотдайна жена... И такава би била супер за всеки мъж, вкл. и за теб.
Това е сериозно! Ама - не! Ние винаги тръгваме с "голямата кошница"..., защото сме по-по-най...
Иначе, обикновена, добра и работлива жена е благословия за всеки мъж.
Коментар
� -
Един клега сподели, че семпли момичета искат да забият голям директор. Съответно, големият директор, иска нещо по-така, а не семпли момичета/
Неведоми са пътищата Господни...
Кой, кога, какво и дали го иска, и дали на другия му стиска.... Проба/грешка - друга рецепта няма.
Освен това, някоя дето е семпла за теб, може да е мечта за някой друг.
Имам приятел, дето харесва големи задници. Убий ме, с никоя от неговите не мога да си се представя.
Та, всеки да си се оправя сам/сама, съветите в тая работа са почти винаги напълно безполезни.Last edited by Kildirim_Bei; 16.06.2020, 15:05.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Да ти кажа, момчетата споделиха неща от своя опит и реални случки, което е хубаво.
То един мъж като излезе на среща с жена, от 2 срещи си личи, дали ще стане нещо.
То се усеща.
Един клега сподели, че семпли момичета искат да забият голям директор. Съответно, големият директор, иска нещо по-така, а не семпли момичета/
Не мисля, че е редно да лепим етикети на дамите.
Това, че някоя била "семпла" - не говори нищо за нея... , още повече - ако я сравняваш с друга "по-така", която също не познаваш...
Според мен е трудно да се намери точно: семпла, отзивчива и всеотдайна жена... И такава би била супер за всеки мъж, вкл. и за теб.
Това е сериозно! Ама - не! Ние винаги тръгваме с "голямата кошница"..., защото сме по-по-най...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Знаех си аз, че дълбоко, в душата си НЕ вярваш на съветите, които ти дават случайни "мачовци" тук...
Даммм: "пускането" - вероятно влагаме един и същ смисъл в подобно действие - при повече от българките - се случва при определени ... условия!
Оказва се, че има голямо разминаване между твоите и техните условия (за пускане).
Аз не давам акъл, но логиката ми показва, че едната страна трябва да "клекне". Никоя от двете страни не е на зор, ама лошо няма.- все някога ще се случи (случката)...
... ако не: отива се на план В - към групата на "пускащите" без условия. Там нещата са сложни, най-малкото, защото, когато "пускат" - може да се попадне в групата на "привилегированите" със специални бонуси (от тия - до живот)...
Неангажиращо!
То един мъж като излезе на среща с жена, от 2 срещи си личи, дали ще стане нещо.
То се усеща.
Един клега сподели, че семпли момичета искат да забият голям директор. Съответно, големият директор, иска нещо по-така, а не семпли момичета.Last edited by Evgo; 16.06.2020, 14:57.
Коментар
� -
Даммм: "пускането" - вероятно влагаме един и същ смисъл в подобно действие - при повече от българките - се случва при определени ... условия!
Оказва се, че има голямо разминаване между твоите и техните условия (за пускане).
Аз не давам акъл, но логиката ми показва, че едната страна трябва да "клекне". Никоя от двете страни не е на зор, ама лошо няма.- все някога ще се случи (случката)...
... ако не: отива се на план В - към групата на "пускащите" без условия. Там нещата са сложни, най-малкото, защото, когато "пускат" - може да се попадне в групата на "привилегированите" със специални бонуси (от тия - до живот)...
Неангажиращо!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗа съжаление българките не пускат така на комшиите си, както по филмите.
- 5 Харесвания
Коментар
�
Коментар