Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Да не казваш, че бай Стамен е жена в мъжко тяло?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Порцелан, Груев, антикварен порцелан, колекционирам стар порцелан от 19-ти век най-късно до 1950 година, предимно немскиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ами по най-ранни спомени още като ученик, ама тогава изобщо не съм знаел какво се случва и защо и как. Ама си спомням, че като съм гледал някои момичета в училище и те са били като препарирани. С годините почнах да разбирам, че нещо ми има в центровката в главата и не съм съвсем добре През годините почнах да се наблюдавам, особено в такива случай, какво става с мен, как се чувствам и прочие. Силата и осъзнаването станаха след като Всемогъщия Бог ме върна обратно в тялото ми. Не ми беше дадено да умра, когато поискам. Сега знам, че ако успея умишлено и по изкуствен начин да провокирам в мен определено емоционално съзнание и за момент да спра ума и съзнанието си, тогава почти винаги мога да провокирам тази вибрация да се появи. Тогава Селена надали ще искаш да си близо до мен
Коментар
-
Евала, ти ме уби Селена, браво
Да , имам 1 прекрасен сервиз на Розентал,малко по-нов е, от 80-те год на миналия век, но е дизайнерски на Бьорн Вийнблад, пълен комплект за кафе с по 8 чаши, чинийки, чайник, каничка за мляко и захарница, голямо плато за торта с 8 чинии. Прекрасен порцелан и адски скъп
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Розентал?
Да , имам 1 прекрасен сервиз на Розентал, малко по-нов е, от 80-те год на миналия век, но е дизайнерски на Бьорн Вийнблад, пълен комплект за кафе с по 8 чаши, чинийки, чайник, каничка за мляко и захарница, голямо плато за торта с 8 чинии. Прекрасен порцелан и адски скъп
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеСега знам, че ако успея умишлено и по изкуствен начин да провокирам в мен определено емоционално съзнание и за момент да спра ума и съзнанието си, тогава почти винаги мога да провокирам тази вибрация да се появи. Тогава Селена надали ще искаш да си близо до мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Заложбата кога се появи. На каква възраст?
Коментар
-
Порцелан, Груев, антикварен порцелан, колекционирам стар порцелан от 19-ти век най-късно до 1950 година, предимно немски
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБай Стамене, я сподели от какви екземпляри ти е колекцията, дето била трошлива и само за нея се притесняваш да не я хвърли жена ти през балкона
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не сте ли попадали на такива жени вампири, Хипнотизират те, не можеш и дума да обелиш.
На една колежка сестра и беше на 15, като я видях и 1 мин не можах дума да обеля. Гледаме се и не примигваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не сте ли попадали на такива жени вампири, Хипнотизират те, не можеш и дума да обелиш.
На една колежка сестра и беше на 15, като я видях и 1 мин не можах дума да обеля. Гледаме се и не примигваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Бай Стамене и аз като ученик им говорех на жените за много от нещата,които си написал,ама нещо не бяха кой знае колко впечатлени.Така че позволи ми лекичко да се съмнявам,че тази ти стратегия проработва.
Виж на репрезантиращия стратегията ми се вижда доста по-успешна.
Очаквах да ми кажеш конкретни неща-че казваш еди какво си или правиш еди какво си.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Бай Стамене и аз като ученик им говорех на жените за много от нещата,които си написал,ама нещо не бяха кой знае колко впечатлени.Така че позволи ми лекичко да се съмнявам,че тази ти стратегия проработва.
Виж на репрезантиращия стратегията ми се вижда доста по-успешна.
Очаквах да ми кажеш конкретни неща-че казваш еди какво си или правиш еди какво си.
На една колежка сестра и беше на 15, като я видях и 1 мин не можах дума да обеля. Гледаме се и не примигвамеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар